Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(ritinelis1 @ 2011 10 25, 19:54)
MERGINOS gal ne i tema bet noriu paklausti ar kuri pirkot escados magnetizm parfum ekspres ??? ***** nusipirkau ir visai nekvepia, neislaiko net valandos... Ar cia jau man vaidenasi, et tikrai lb silpni sad.gif

Na klausykit,ar iš galvos išsikraustėt?Varot per visas temas apie tą patį blink.gif ,manot,mes skaityt nemokam?Ar ir pirmo karto nesuprasim,ko klausiat? fool.gif koks tikslas tą patį per tą patį?
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2011 10 25, 17:12)
[....Kodas (4201) ant dėžutės ir ant buteliuko sutampa. Bar kodas atitinka. Visi užrašai tvarkingi. Vienintelis dalykas, kuris kelia nerimą, tai, kad kamštukas užsidaro gan neminkštai..  g.gif
Dėkuj už pagalbą  4u.gif

o pagrindiniai užrašai ant dėžutės iškilūs, pirštu apčiuopiami, monograma apčiuopiama? Nes kažkaip foto atrodo kad lygūs, o kaip realiai?
Atsakyti
labas, mergaites kaip jums atrodo tai originalus ar ne?
user posted image
labai lauksiu jusu nuomoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 10 25, 14:10)
Taip pas mane ne testeris smile.gif siaudas turi buti,ne tik tiesesnis,bet ir gerokai plonesnis,cia nuotraukose jau visa slanga i buteliuka igrusta doh.gif del lipduko tai pilnai sutinku lygu,grazu,sidabrines miniatiurines raideles smile.gif

esu turejus lauros biagiotti laura tai vienas buteliukas buvo kaip jus sakot su slanga visa biggrin.gif , o kitas su ploniuku siaudeliu, bet abeji buvo orginalus pirkti parduotuvej, gal paprasciausiai skiriasi leidimai(as cia apie saviskius)ne apie diskutuojamus

Mergaites, o kodel ant kai kuriu 50ml 1.6oz, o ne 1.7?? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 10 25, 20:14)
o pagrindiniai užrašai ant dėžutės iškilūs, pirštu apčiuopiami, monograma apčiuopiama? Nes kažkaip foto atrodo kad lygūs, o kaip realiai?

Apčiuopiami, bet ne visi.
Kvapą lyginant su miniukų/mėginukų, tai identiškas.
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2011 10 25, 21:29)
Apčiuopiami, bet ne visi.
Kvapą lyginant su miniukų/mėginukų, tai identiškas.

na turi būti pavadinimas + Chanel + holograma ant viršaus būti apčiuopiami.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 10 25, 22:27)
na turi būti pavadinimas + Chanel + holograma ant viršaus būti apčiuopiami.

Čia visiem Chanel be išimčių taip?
Atsakyti
mergaites, o kaip sitos butielkos siaudas?kazkoks kreivokas, nes kiek turejau buvo labai jau statmeni, o cia dar 100ml
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2011 10 26, 20:48)
mergaites, o kaip sitos butielkos siaudas?kazkoks kreivokas, nes kiek turejau buvo labai jau statmeni, o cia dar 100ml

normalus šiaudelis smile.gif ir raidės atsispindi biggrin.gif manau, kad viskas su jais gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egi @ 2011 10 25, 20:25)
labas, mergaites kaip jums atrodo tai originalus ar ne?
user posted image
labai lauksiu jusu  nuomoniu smile.gif

Mano manymu originalūs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sasuke @ 2011 10 25, 17:12)
user posted image

Kodas (4201) ant dėžutės ir ant buteliuko sutampa. Bar kodas atitinka. Visi užrašai tvarkingi. Vienintelis dalykas, kuris kelia nerimą, tai, kad kamštukas užsidaro gan neminkštai..  g.gif

Dėkuj už pagalbą  4u.gif

Aš neabejočiau dėl originalumo smile.gif
Atsakyti
siandien viena pazistama, isejus kalbai apie kvepalu kainas pasigyre,jog nusipirko chanel chance edt 100ml uz 100lt.veiksmas vyko jos darbovietej. pirko is vyro draugo,o tas draugas atseit gali gaut is Sarmos bet kokius kvepalus papigiai. tokia legenda labai itartina pasirode, o ta pazistama kaip tik darbe kvepalus turejo .kaip ir reikejo tiketis,kvepalai padirbti - buteliuko stiklas kreivas sleivas, pats buteliukas kazkoks papustas, kamstukas kitoks nei tikruju. moteris niekaip negalejo susitaikyt su mintim, jog isigijo neoriginala, tiesa,kvapas irgi tik panasus. manau,kad man isejus dar buvau apkalbeta,jog nieko neismanau apie kvepalu originaluma, o jos pirkti kvepalai kuo tikriausi. vyras sau irgi nusipirko kazkokius ir jokio itarimo jam nesukele. bet idomiausia visa scena,kaip buvo nusipirkti sie kvepalai-tas vyro draugas sutikes gatvej pasisiule gaut kvepalu tiesiai is Sarmos tuoj pat. abu nuvaziavo i Megos Sarma (Kaunas), pirkejas sedejo masinoj, pardavejas kazkur nuleke ir atitempe keleta variantu kvepalu, visi po 100lt, visi su cypalais,kas turejo but irodymas,jog jie tikrai ka tik is parduotuves. lyg prie geru noru nebutu galima gaut tu cypianciu juosteliu.
vadinasi didele dalis zmoniu kvepinasi tokiais kvepalais, dovanoja kazkam ir sventai tiki,jog tai originalai. sprendziu is to,kad minetos pazistamos visas burys bendradarbiu jau sudare sarasus ir patenkintos laukia busimu sekmingu pirkiniu.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2011 10 27, 00:44)
siandien viena ..........busimu sekmingu pirkiniu.

vat ir aš galvoju, kiek žmonės būna gauna dovanų, tikėdamai, kad gavo originalius ir kiek žmonių naiviai perka už tokią kainą, galvodamai, kad kaip čia pigiai mes gavom bigsmile.gif - paimsiu du, bus kam nors dovanų biggrin.gif .
Ir maža kur tas žmogus nubėgo - ar pas savo "korėšą", ar kišenėse jų turėjo...
Su manim tokie bajeriai nepraeitų lotuliukas.gif
Atsakyti