Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(lauksna @ 2011 10 22, 16:37)
Gal šiuo atveju "replica" reiškia mini originalią kopiją?
Ant buteliuko dugno jokio lipduko nėra. Turiu Hermes Bel Ami miniatiūrą, ant jos dugno lipdukas, o ant Voyage irgi nėra.

Gal tas replica reiskia, kad buteliukas atrodo kaip dideles talpos buteliukas, nes gi Hermes miniatiuros buna ir kitokiu formu buteliuke, nu tie po 15ml. Gal jie kolekcionieriams netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele_666 @ 2011 10 23, 20:35)
Kaip gerai, kad yra tokia tema sukurta! Gal kas galės mums pagelbėti. Vyras nusipirko kvepalus, kadangi tokiais kvepinasi jau 10 metų įtarimą sukėlė kvapas.

user posted image

user posted image

user posted image

Iš anksto AČIŪ  4u.gif

Fufliakas,lyginu pasidejusi saviskio kvepalus,pas mus siaudelis plonytis,siaudelis aina i buteliuko dugna tiesiai,o pas jus visai uzlinkes ir storas ,buteliuko nugareleje jokiu uzrasu nera,pas jus visa kreiva litanija,nelygiomis ir pasiliejusiomis raidemis doh.gif
jei domina palyginimui galiu ikelti foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristeen: 23 spalio 2011 - 22:26
Ir man užkliuvo nugaroj tas užrašo šriftas, pasiliejimai ax.gif , nors neturiu su kuom palyginti
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 10 23, 23:05)
Ir man užkliuvo nugaroj tas užrašo šriftas, pasiliejimai  ax.gif , nors neturiu su kuom palyginti

O pas mus isvis jokiu uzrasu nera
Atsakyti
vaizdelis http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 10 23, 23:11)

syri, thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū Jums! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(kristeen @ 2011 10 23, 23:10)
O pas mus isvis jokiu uzrasu nera

nes speju pas jus ne testeris smile.gif palyginau su saviskio testeriu - siaudas tiesesnis, uzrasai kaip ir tokie pat bet anksciau ikeltose nuotraukose labai nekokybiski o dugno lipdukas tai isvis kazkoks neaiskus - pas maniski labai dailus smulkios bet aiskios sidabrines vos ne reljefines atrodo raides. bet seip nebuciau pagalvojus kad jau ir testerius padirbineja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 25 spalio 2011 - 10:01
QUOTE(mimi88 @ 2011 10 25, 10:59)
Papildyta:

nes speju pas jus ne testeris  smile.gif palyginau su saviskio testeriu - siaudas tiesesnis, uzrasai kaip ir tokie pat bet anksciau ikeltose nuotraukose labai nekokybiski o dugno lipdukas tai isvis kazkoks neaiskus  - pas maniski labai dailus smulkios bet aiskios sidabrines vos ne reljefines atrodo raides. bet seip nebuciau pagalvojus kad jau ir testerius padirbineja doh.gif

Taip pas mane ne testeris smile.gif siaudas turi buti,ne tik tiesesnis,bet ir gerokai plonesnis,cia nuotraukose jau visa slanga i buteliuka igrusta doh.gif del lipduko tai pilnai sutinku lygu,grazu,sidabrines miniatiurines raideles smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kodas (4201) ant dėžutės ir ant buteliuko sutampa. Bar kodas atitinka. Visi užrašai tvarkingi. Vienintelis dalykas, kuris kelia nerimą, tai, kad kamštukas užsidaro gan neminkštai.. g.gif

Dėkuj už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
sveiki galbut galetumete man padeti ar sie kvepalai originalus ar ne pirmuju tai kodas ismustas ant buteliuko nesutampa su dezute ir dugnas kazkoks nelabai grazus
user posted image
user posted image
user posted image
o situ kodas ant buteliuko sutampa su dezutes kodu tik tas kodas toks vos iziurimas ant buteliuko
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
MERGINOS gal ne i tema bet noriu paklausti ar kuri pirkot escados magnetizm parfum ekspres ??? ***** nusipirkau ir visai nekvepia, neislaiko net valandos... Ar cia jau man vaidenasi, et tikrai lb silpni sad.gif
Atsakyti