Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 06, 18:57)
nėr pas mane nei ant vieno buteliuko barkodo  g.gif ir nelabai pamenu, kad būčiau mačius barkodą ant pačio buteliuko.

gal ne barkodas turimas omeny, o keturių ar daugiau skaitmenų kodas, kur būna ant dėžutės, ir ant buteliuko? (nors irgi ne visada smile.gif)

Tai as ir sakau,kad nesu maciusi tu barkodu ant buteliuku,,,o ten tipo rasi kad turi sutapt ir ant buteliuko ir ant dezutes doh.gif
Stai ka skaiciau;

Brūkšninis kodas

Paprastai visi originalūs kvepalai ant pakuotės turi brūkšninį kodą. Prancūziškų kvepalų brūkšninis kodas prasideda „30-37“, Jungtinės Karalystės „50“, Vokietijos „400-440“, Ispanijos „84“, Italijos „80-83“, JAV-Kanados „00-09“. Brūkšninis kodas ant pakuotės būtinai turi būti toks pats, kaip ir kodas ant kvepalų flakono.

Atsakyti
Juodu exclamation kvapas skiriasi nuo zaliu. Juodieji tokie saldesni, stipresni. Kai papurski taip ir "stovi" tas saldumas, o zalieji lyg ir gaivumo turi,siek tiek keiciasi, lengveja, na jie man ne tokie "saldaininiai". Sunku man apibudinti, bet gal supratot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2011 10 06, 19:20)

tai dar ne tokio briedo prirašo. čia jau skaitėm kažkada straipsnį, kad jei kvepalai ryškios spalvos, tai reiškia fufliakas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 06, 19:37)
tai dar ne tokio briedo prirašo. čia jau skaitėm kažkada straipsnį, kad jei kvepalai ryškios spalvos, tai reiškia fufliakas  biggrin.gif

Jo jo ta as irgi skaiciau,kazkokia nesamone biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal man, kas paaiskintu toki reiskini keista. Pasitikedama olialiashop.lt nusipirkau jau penkis kvepalus, bet vis tas pats - nesilaiko nei vienas kvapas! doh.gif

Visi pirkti skirtingu vardu, sunkesni ir lengvesni, nu bet nei vienas nesilaiko nei edt, nei edp.
Is pradziu galvojau, kad man vaidenas, ale turbut kvapas labai tinka ir del to nejauciu blush2.gif .
Bet dar ir su draugem pasikalbejus, taip pat atrodo, kad kvapai nesilaiko. Pvz papurskiu penkis kartus ant saves ant riesu, tada pasijaucia, o veliau viskas net rubuose tas kavapas nelabai uzsilaiko.
Ar jum taip nera buve su sitos parduotuves prekem?
Kazkaip nebetikiu jos produktu "originalumu"... ar nezinau, kaip pavadint, nes buteliukai ir kvapai lyg ir geri, bet gal kazkokie nedadaryti? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvigra: 06 spalio 2011 - 19:14
QUOTE(Ridma @ 2011 09 23, 10:56)
Esu girdejus kelis atsiliepimus apie ten pirktu kvepalus,sake nusivyle..pati nepirkau,nezinau rolleyes.gif

pigu.lt orginalais prekiauja, tai kad viskas ten ok
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2011 10 06, 20:12)
Sveiki,

Gal man, kas paaiskintu toki reiskini keista. Pasitikedama olialiashop.lt nusipirkau jau penkis kvepalus, bet vis tas pats - nesilaiko nei vienas kvapas!  doh.gif

Visi pirkti skirtingu vardu, sunkesni ir lengvesni, nu bet nei vienas nesilaiko nei edt, nei edp.
Is pradziu galvojau, kad man vaidenas, ale turbut kvapas labai tinka ir del to nejauciu  blush2.gif  .
Bet dar ir su draugem pasikalbejus, taip pat atrodo, kad kvapai nesilaiko. Pvz papurskiu penkis kartus ant saves ant riesu, tada pasijaucia, o veliau viskas net rubuose tas kavapas nelabai uzsilaiko.
Ar jum taip nera buve su sitos parduotuves prekem?
Kazkaip nebetikiu jos produktu "originalumu"... ar nezinau, kaip pavadint, nes buteliukai ir kvapai lyg ir geri, bet gal kazkokie nedadaryti?  verysad.gif

Sveiki. Na nezinau, kodel jums kvapas neissilaiko g.gif . As pirkau is sios parduotuves "olialiashop", net penkerius kvepalus jau. Bet man viskas gerai, kvepalai tikrai originalus, kvapas islieka ilgai, ant rubu islieka, man viskas ok thumbup.gif . Ir tikrai pirksiu dar, kai bus geros nuolaidos paskelbtos bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jus cia visazines, tai nori pasiteirauti bigsmile.gif http://www.kvepalaivisiems.lt aptikau, kad yra TESTER. Bet ju kainos mazesnes. Kuom jie skiriasi? Koncentracija isvaizda, buna be dezuciu ar kaip? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 07 spalio 2011 - 15:50
QUOTE(xernesta @ 2011 10 07, 16:49)
Sveikos  4u.gif
Jus cia visazines, tai nori pasiteirauti  bigsmile.gif  http://www.kvepalaivisiems.lt aptikau, kad yra TESTER. Bet ju kainos mazesnes. Kuom jie skiriasi? Koncentracija isvaizda, buna be dezuciu ar kaip?  blink.gif

Testeriai apskritai nera parduodami yprastose parduotuvese,tik internete.Su jai viskas ok.tik ant ju buna parasyta dar TESTER.Kartais buteliukai buna be kamsteliu,o kartais pilnas komplektas.Siaip viskas ok,drasiai galit pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2011 10 07, 18:04)
Testeriai apskritai nera parduodami yprastose parduotuvese,tik internete.Su jai viskas ok.tik ant ju buna parasyta dar TESTER.Kartais buteliukai buna be kamsteliu,o kartais pilnas komplektas.Siaip viskas ok,drasiai galit pirkt mirksiukas.gif

Testeriai nėra skirti apyvartai, jais neprekiaujama rinkoje. Tačiau nedrįsčiau taip kategoriškai teigti, jog "viskas ok,drasiai galit pirkt". Teko girdėti iš gana patikimų šaltinių, kad jau pradėjo padirbinėti ir testerius. Kadangi dėl analogų baimės labai išaugo testerių paklausa, "juodoji rinka" ir gi nesnaudžia, deja...
Nežinau, kaip dėl tos elektroninės parduotuvės patikimumo (neteko pirkti), bet su TESTER NOT FOR SALE ar DEMONSTRATION šiai dienai nėra viskas jau taip OK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 07 spalio 2011 - 16:26
QUOTE(Afigena @ 2011 10 07, 17:11)
Testeriai nėra skirti apyvartai, jais neprekiaujama rinkoje. Tačiau nedrįsčiau taip kategoriškai teigti, jog "viskas ok,drasiai galit pirkt". Teko girdėti iš gana patikimų šaltinių, kad jau pradėjo padirbinėti ir testerius. Kadangi dėl analogų baimės labai išaugo testerių paklausa, "juodoji rinka" ir gi nesnaudžia, deja...
Nežinau, kaip dėl tos elektroninės parduotuvės patikimumo (neteko pirkti), bet su TESTER NOT FOR SALE ar DEMONSTRATION šiai dienai nėra viskas jau taip OK.

Na dar nebuvau girdejusi tokios info,,,dabar zinosiu ir as pati...
O ta parduotuve esu radusi kaip tarp patikimu cia forume...pati taippat nesu pirkusi is ten.

http://www.supermama...howtopic=662408
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ridma: 07 spalio 2011 - 16:32
QUOTE(xernesta @ 2011 10 07, 15:49)
Sveikos  4u.gif
Jus cia visazines, tai nori pasiteirauti  bigsmile.gif  http://www.kvepalaivisiems.lt aptikau, kad yra TESTER. Bet ju kainos mazesnes. Kuom jie skiriasi? Koncentracija isvaizda, buna be dezuciu ar kaip?  blink.gif

aš esu pirkusi iš šios parduotuvės Dior "Pure poison" testerį. Originalas, viskas ok, patikima 4u.gif
P.S. pirkusi esu iš jo ir ne testerį. Viskas ok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 07 spalio 2011 - 17:23