Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

As ir esu kelis kartus pirkus kvepalus is pigu.lt - nu man irgi atrodo viskas gerai. Jokiu itarimu lyg ir nekilo del kvepalu originalumo.
Atsakyti
Merginos pagelbekit, kuo skubiau, nes noriu jau ryt pirkti juos, ar sie kvepalai tikrai originalus?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2011 09 25, 13:15)
Merginos pagelbekit, kuo skubiau, nes noriu jau ryt pirkti juos,  ar sie kvepalai tikrai originalus?
user posted image

Idomu ,cia taip turi buti skirtingu spalvu burbulai g.gif ?Ar cia apšvietimas taip suzaide?
Atsakyti
QUOTE(lullu @ 2011 09 25, 13:22)
Idomu ,cia taip turi buti skirtingu spalvu burbulai  g.gif ?Ar cia apšvietimas taip suzaide?

as galvoju gal cia apsvietimas, nuo gelsvos sienos atsisipindi, nes kur kitas burbuliukas atsiremia i balta dezute, tai lyg viskas gerai su spalva. Cia as tik taip manau, nes neesu kvepalu zinove, todel ir klausiu musu experciu wink.gif
Atsakyti
Man toks klausimas iškilo... Ar yra kam taip buvę, kad nuo kvepalų dėžutės ir nuo paties buteliuko būtų pašalinti tie žymieji keturi skaitmenukai?
Dedu porą nuotraukų:
user posted image
Skaičiai išdeginti?!!

user posted image
user posted image
Čia tas baltas kleckas po tekstu, tai būtent tie buvę skaičiukai. Kažkas nušlifavo dilde ar kuo tai.

Pirkta patikimoje vietoje (beautyencounter.com), kartu su krūva kitų kvepalų, dėl kurių nė menkiausios abejonės neturiu. Bet, va, neduoda ramybės. Kiti "kabinantys" dalykai: kvapo gerai nepažįstu, bet nuo KristiAninių šiek tiek skiriasi pradinėm natom. Taip pat spalva kiek tamsesnė nuo kitų matytų. Ai, dar trūksta Amarige Mariage užrašo ant priekio, kaip, pvz. čia yra:
user posted image
(Atsiprašau, kad skolinuos nuotrauką) Visgi pastebėjau, kad jis irgi ne visada yra...

Visa kita lyg ir tvarkinga... g.gif
Vienintelis atvejis, kuomet buvau su tokiu dalyku susidūrus, tai kai pirkau nagų laką iš nelegaliai jį pardavinėjačios firmos. Tai jie buvo pašalinę tuos skaičiukus nuo stiklo dilde (ką tik vėliau išsiaiškinau)...
Atsakyti
va čia apie kodus ir jų nugramdymus buvo kalbėta.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 09 27, 20:35)
va čia apie kodus ir jų nugramdymus buvo kalbėta.

Registruotis reikia... Gal galit pacituot, jei nesunku? smile.gif
Atsakyti
bandau:

Gal galėtumėt kas nors paaiškinti, kaip yra su tais skaičiukais ant dėžučių ir buteliukų, tiksliau, kada jie yra, kada jų nėra ir kodėl nėra. Tarkim, skaičiukų nėra nei ant dėžutės, nei ant buteliuko, suvedus barkodą rodo, kad originalūs. O dar prisiminus tuos mano nelaimingus Ispahan, kur irgi nerasta skaičiukų - gal jie irgi buvo originalūs?

Kaip as suprantu, pagaminama preke ir isleidziant ja i rinka suteikiamas barkodas. yra kazkokios duomenu bazes, kur ir patikrina, ar egzistuoja tas barkodas. Margot, taigi tau kazkada buvo iskiles darbe klausimas del barkodu suteikimo.
o tie skaiciukai, kur buvo ismusti, isgraviruoti ir pan, tai gamintojas pazymi partijos numeri. Cia tik gaminyojui aktuali informacija, kada pagaminta, kam parduota ir pan.
Prisimenu, kai PE pardejo veikti, Kristianos zmones pirko PE kvepalus ir partijos numerius siunte gamintojams, kad issiaiskintu, is kur anie gavo prekes.
Gal kitiems gamintojams nereikia zymeti partijos numeriu, kas cia pasakys, nes kazkodel sako, kad tai brangiai kainuoja. ???

O kaip yra, kai kodukas ant buteliuko nugremžtas?

As isivaizduoju, tam kad nesusektu, kuris pardavejas atidave "discounteriams" prekes.
Prie kvepalu gi buna prirasyta, kad gali parduoti tik "authorised seller" ar pan.
Kai didmeninkai atsiuncia kainininkus kartais buna parasyta clean, decoded arba salygos, kad negalimas eksportas ar kad negalima pardavineti vakarineje ar rytineje pakranteje.
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 09 27, 19:54)
Man toks klausimas iškilo... Ar yra kam taip buvę, kad nuo kvepalų dėžutės ir nuo paties buteliuko būtų pašalinti tie žymieji keturi skaitmenukai?
Dedu porą nuotraukų:

user posted image
user posted image
Čia tas baltas kleckas po tekstu, tai būtent tie buvę skaičiukai. Kažkas nušlifavo dilde ar kuo tai.

Na neteko matyti del isdegintu kodu, bet teko kazkur skaityti, bet nepamenu ka jie reiskia blush2.gif . Pati nesenai pardaviau Givenchy Amarige Mariage, tai pas mane irgi buvo tamsesne spalva, panasiai kaip Jusu, bet kadangi ja isigijau is sio portalo kvepalu senbuves, tai buvau rami, o uzrasas buvo tik GIVENCHY, ne taip, kaip Jusu skolintoje nuotraukoje dar su uzrasu AMARIGE MARIAGE. Taciau ant dugno buvo like kaip graviruoti uzrasai, lipduko gl ir nebuna, bet nusirasiau kas buvo uzrasyta:
AMARIGE MARIAGE
EAU DE PARFUM
50 ml - 1,7 FL.OZ
MADE IN FRANCE
GIVENCHY PARFUM
6M01 (kodas ne is 4 skaiciu, o skaicius-raide-2 skaiciai)
Nusirasiau koks uzrasas, bet ant dezutes ir buteliuko skaiciai sutapo, uzrasai buvo kaip graviruoti, o ne uzklijuotas lipdukas. Nusirasiau, jei pirkeja neiskaitytu ar siaip kiltu klausimu.
Taigi uzrasa galite patikrinti, bet va kodel kodas isbadytas gali buti nepamenu, nors esu kazkur skaiciusi ax.gif Gal kas paaiskins. Va matau jau Monmorensi parase smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 27 rugsėjo 2011 - 21:53
Ačiū abiem. aciuks.gif Dabar jau raminuosi, kad visgi kvepalai originalūs. Kažkaip taip ir linko nuomonė į tą pusę, kad tie numeriai nuimti dėl to, kad nebūtų susektas perpardavėjas.
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 09 28, 13:53)
Ačiū abiem. aciuks.gif Dabar jau raminuosi, kad visgi kvepalai originalūs. Kažkaip taip ir linko nuomonė į tą pusę, kad tie numeriai nuimti dėl to, kad nebūtų susektas perpardavėjas.

tas pats yra ir su OPI nagų lakais. Jei pirksit iš kokio ebay ar amazon, galit gauti su nutrintais kodais ant stiklinio buteliuko. O nutrina būtent dėl to, kad OPI nustato minimum pardavimo kainą, o pardavėjai parduoda ir pigiau negu gamintojo nustatytas kainos minimumas. Tai, kad nesusektų iš kur buteliukas ir negautų velnių nuo gamintojo, tai ir nutrina koduką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 09 28, 15:53)
visgi kvepalai originalūs.

Tikrai taip
Atsakyti