Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(Roxetė @ 2011 09 07, 10:39)
Buteliukas turi buti lygut lygutelis, jokiu dazu potepiu neturetu buti. Ar yra kodukas ispaustas is nugarines dalies (4skaiciukai).
Beje gal kas pasakytu ar sis buteliukas stiklinis (dengtas) ar metalinis yra? Aciu. Turi MB, bet niekaip nesuprantu.  g.gif

Man toks įspūdis, kad buteliukas stiklinis ir dengtas metalo spalva, bet va iš tikrųjų keista, kad nėra visai lygus verysad.gif. Lyg būtų stiklas dengtas sidabrine spalva ir kampuose šiek tiek sutraukta g.gif. Kodukas kitoj pusėj yra (3304), tik jis ne viršuje, kaip mačiau kažkur internete, bet apačioje.
Kvepalai pirkti iš www.parfum24.lt, o čia kiek skaičiau, tai visos rašė, jog ten originalai g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2011 09 07, 11:02)
Man toks įspūdis, kad buteliukas stiklinis ir dengtas metalo spalva, bet va iš tikrųjų keista, kad nėra visai lygus  verysad.gif. Lyg būtų stiklas dengtas sidabrine spalva ir kampuose šiek tiek sutraukta  g.gif. Kodukas kitoj pusėj yra (3304), tik jis ne viršuje, kaip mačiau kažkur internete, bet apačioje.
Kvepalai pirkti iš www.parfum24.lt, o čia kiek skaičiau, tai visos rašė, jog ten originalai  g.gif  g.gif  g.gif

Mano buteliukas dailutelis, bet gal koks gamyklinis brokas, nes teko matyti ir prastesnes kokybes buteliuku, nors tikrai originaliu. 4u.gif Mano kodukas irgi apacioje. Jei foto padaryciau ar butu jums aiskiau?
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 09 07, 11:04)
Mano buteliukas dailutelis, bet gal koks gamyklinis brokas, nes teko matyti ir prastesnes kokybes buteliuku, nors tikrai originaliu.  4u.gif  Mano kodukas irgi apacioje. Jei foto padaryciau ar butu jums aiskiau?

Būtų labai šaunu, jeigu galėtumėte įmesti foto drinks_cheers.gif. Bandysiu parašyti e-mailą parfum24, pažiūrėsim, ką jie sakys apie originalumą (arba ne) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 09 07, 10:39)
Originalus  mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2011 09 07, 11:12)
Būtų labai šaunu, jeigu galėtumėte įmesti foto  drinks_cheers.gif. Bandysiu parašyti e-mailą parfum24, pažiūrėsim, ką jie sakys apie originalumą (arba ne)  smile.gif

Jums kaip matau pagrindinis originalumo/neoriginalumo irodymas yra buteliukas. Apie pati kvapa ne zodzio. bigsmile.gif Papurkst nebandet? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2011 09 06, 14:21)
Ar čia originalūs? ačiū wub.gif

user posted image

įdėkit daugiau nuotraukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labo: 07 rugsėjo 2011 - 13:06
QUOTE(savaitė @ 2011 09 07, 13:24)
Jums kaip matau pagrindinis  originalumo/neoriginalumo irodymas yra buteliukas. Apie pati kvapa ne zodzio.  bigsmile.gif  Papurkst nebandet?  biggrin.gif

Bandėm, bandėm biggrin.gif. Matote, vyras anksčiau nesikvėpino šitais kvepalais, tai negalime sulyginti, kiek originalus yra kvapas. Na, bet kuriuo atveju kvepia skaniai biggrin.gif. Šiaip jau kvapą aš žinau, nes mano draugės vyras anksčiau jais kvėpinosi ir man labai tas kvapas patiko. Pažiūrėsim, kiek laiko laikys...
Man tiesiog pasidarė smalsu, kai pamačiau tokį nelabai gražų buteliuką. Priešingu atveju nebūčiau galvos sukus smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona: 07 rugsėjo 2011 - 13:08
sveikos visos. gal galite padėti, ruošiuosi pirkti calvin klein euphoria blossom, norėčiau paklausti tų kas turite, ar kodukas graviruotas turi būti ant šių dugno ar gali buti ir užrašytas ant lipduko? jeigu išgraviruotas, ar galiu tikėti kad tai tikrai originalas ar gali būti ir puflo su graviruotu kodu? smile.gif prirašiau daug tikiuosi suprasite ką noriu pasakyti, foto įtarimų nekelia, bet įdėti čia neišeina sad.gif
Atsakyti
Noriu paklausti zinoviu ar originalus kvepalai ir koks cia galetu buti likutis is 100 ml?
is anksto aciu 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 09 07, 18:13)
Noriu paklausti zinoviu ar originalus kvepalai ir koks cia galetu buti likutis is 100 ml?
is anksto aciu  4u.gif

Reikia dugno nuotraukų, o šiaip buteliukas dailus, šiaudelis atrodo kaip mano. ax.gif Ar kodas iš 4 skaitmenų ar skaitmuo- raidė- skaitmuo-skaitmuo?
Kiekis 12-15 ml maksimaliai, bet gali būti ir apie 10 ml. Sunku nustatyti iš akies, nes buteliukas amforos formos, visur išgaubtas daugiau ar mažiau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 07 rugsėjo 2011 - 18:13
QUOTE(labo @ 2011 09 07, 11:04)
įdėkit daugiau nuotraukų

fuflo, su merginų pagalba 4u.gif ačiū wub.gif

QUOTE(gluosnis @ 2011 09 07, 15:13)
is anksto aciu  4u.gif

sulyginau su savo originaliais, panašūs, bet galutiniam vertinimui reikėtų dugno ir kamštelio iš viršaus foto. kodukas pas mane ant dugno skaicius-raide-skaicius-skaicius. likutis 13-15ml bus 4u.gif

Atsakyti
siaip, kas del buteliuku stiklo lygumu, turiu net dvejus richmondo ir chanel chance eau tendre ir abieju buteliukai neidealus, richmondas buvo pirktas uk parduotuvej normalioj, tai tikrai orginalus, jokiu abejoniu, o chanel buvau pirkus is SM, kaip gavau irgi issigandau, galvojau padielke, bet paskui ir koduka iziurejau ir laikosi superiniai
Atsakyti