Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(ligitukas @ 2011 09 04, 12:16)
http://www.manodrabu...-daisy-kvepalai pagelbekit mamytes ar originalas kvepaliukai?dekui

Pardaveja gi raso, "Kokybiskas analogas. Mainysiu tik i kitus kvepalus."
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2011 09 03, 21:57)
baisūs man tie keičiami buteliukai, kai ištrauki iš dėkliuko  biggrin.gif kiek turėjus ir ieškojus - tokio tipo fake aptikti neteko. gal kitos narės pakomentuos daugiau  4u.gif
Papildyta:

QUOTE(ligitukas @ 2011 09 04, 12:16)
http://www.manodrabu...-daisy-kvepalai pagelbekit mamytes ar originalas kvepaliukai?dekui

Ačiū, labo 4u.gif
ligitukas, Gafsa ir WWWitch teisingai pasakė ir atsakė, čia ne originalas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 04 rugsėjo 2011 - 12:20
dekoju uz pasisakymus o pardaveja tik neseniai uzdejo kad kokybiskas analogas doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
sie originalus?kaip jus galvojat... :hmraso jog yra testeris...aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ispanija650: 05 rugsėjo 2011 - 13:23
Ar čia originalūs? ačiū wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2011 09 06, 14:21)

user posted image

Man kyla įtarimas dėl dugno, jo centre turi būti išgaubimas. Ar yra išgraviruotas keturženklis kodas nugarėlėje išgaubimo centre. Kamštukas turi būti matinio stiklo, lygus. Užrašas turi būti Coco Mademoiselle Chanel Paris (viskas didžiosiosmis raidėmis). Kadangi dugno užrašų nematau daugiau nekomentuosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 06 rugsėjo 2011 - 13:28
Daivameil 4u.gif paprastai naudoju šią nuorodą skirtumai fake ir originalių:

http://reviews.ebay....000000003826142

bet šiuo atveju pasimečiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele: 06 rugsėjo 2011 - 13:33
QUOTE(ausrele @ 2011 09 06, 14:32)
Daivameil 4u.gif  paprastai naudoju šią nuorodą skirtumai fake ir originalių:

http://reviews.ebay....000000003826142
bet  šiuo atveju pasimečiau doh.gif

Pas mane šiaudelis (jei žiūrint iš priekio) dešiniame kampe, purkštukas balame plastike, ženkliukas ant kamštuko kaspinėlio auksiniame apskritime, auksinis, juostelės kraštai auksiniai. g.gif GAL ATSIRAS DAUGIAU IŠMANANČIŲ, NEGU AŠ ax.gif
Pas mane 50 ml edp.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 06 rugsėjo 2011 - 13:43
QUOTE(ausrele @ 2011 09 06, 14:21)

user posted image

Mano nuomone fuflo!
Atsakyti
mergaityes kaip mano kvepaliukai,ar originalus?
Atsakyti
Mergaitės, gavau Chanel Allure Homme Sport ir šiek tiek suabejojau, ar jie originalūs g.gif. Kadangi negaliu matyti nei šiaudelio, nei pačio EDT spalvos, tai beliko atidžiai apžiūrėti patį buteliuką. Užkliuvo tai, kad buteliuko kampuose tokie lyg minimalūs ir švelnūs dažų nubėgimai - net nežinau, kaip tiksliai pasakyti, bet kažkas panašaus, kaip kad būna lakas sutrauktas unsure.gif. Dabar kaip tyčia fotikas išvežtas, tai negaliu nufotografuoti doh.gif. Na, bet ar neturėtų originalus buteliukas būti lygut lygutėlis kaip ledas g.gif?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ispanija650 @ 2011 09 06, 16:34)
mergaityes  kaip mano kvepaliukai,ar originalus?

Originalus mirksiukas.gif

QUOTE(Mona @ 2011 09 07, 10:03)
Mergaitės, gavau Chanel Allure Homme Sport ir šiek tiek suabejojau, ar jie originalūs  g.gif. Kadangi negaliu matyti nei šiaudelio, nei pačio EDT spalvos, tai beliko atidžiai apžiūrėti patį buteliuką. Užkliuvo tai, kad buteliuko kampuose tokie lyg minimalūs ir švelnūs dažų nubėgimai - net nežinau, kaip tiksliai pasakyti, bet kažkas panašaus, kaip kad būna lakas sutrauktas  unsure.gif. Dabar kaip tyčia fotikas išvežtas, tai negaliu nufotografuoti  doh.gif. Na, bet ar neturėtų originalus buteliukas būti lygut lygutėlis kaip ledas  g.gif?

user posted image

Buteliukas turi buti lygut lygutelis, jokiu dazu potepiu neturetu buti. Ar yra kodukas ispaustas is nugarines dalies (4skaiciukai).
Beje, gal kas pasakytu ar sis buteliukas stiklinis (purkstas, dengtas dazais) ar metalinis yra? As manau, kad dazytas, nes pries sviesa iziurimas likutis. Ar as teisi? Gal yra kas tikrai zino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 07 rugsėjo 2011 - 10:02