Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(gile20 @ 2011 06 18, 13:38)

o koks ten burbulas Daisy dugne dešinėj? ar man vaidenasi?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 06 19, 19:28)
nueikit į Sarmą ir palyginsit. į kvapą pirmiausia reik žiūrėt.

Kad dabar dalies fufliu kvapas panasus buna i originaliu ir visiskai gerai nepazistant kvapo, gali pasirodyti netgi tinkamas.
Man sitos Daisy taip pat nepatinka siaudelis, o dar labiau mechanizmas, i kuri siaudelis itvirtintas. Matydama tokius nukrypimus, itariu kvepalus esant neoriginalius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pussaldis_šampanas*: 19 birželio 2011 - 20:25
dėl kvapo gali būti. bet pardėj ir patį buteliuką su visom jo detalėm galima palyginti su originaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 birželio 2011 - 20:42
Sveikos, ateinu ir aš su klausimu. Ką manote apie šį Chloe Love testerį? Originalūs ar ne? Testeris 50 ml, ant buteliuko dugno esantis kodas (10217) yra įspaustas ir ant dėžutės dugno.. g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 06 22, 22:29)
Sveikos, ateinu ir aš su klausimu. Ką manote apie šį Chloe Love testerį? Originalūs ar ne? Testeris 50 ml, ant buteliuko dugno esantis kodas (10217) yra įspaustas ir ant dėžutės dugno..  g.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Mano nuomone orginalūs. Jeigu ir skaičiai išgraviruoti, ir šiaudelis tiesus (nors ne visadarodiklis) viskas atitinka, kad būtų orginalūs, tai ir yra orginalūs. Nesijaudinkite. Dailiai nulietas buteliukas: gražios formos. 4u.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2011 06 22, 22:42)
Mano nuomone orginalūs. Jeigu ir skaičiai išgraviruoti, ir šiaudelis tiesus (nors ne visadarodiklis) viskas atitinka, kad būtų orginalūs, tai ir yra orginalūs. Nesijaudinkite. Dailiai nulietas buteliukas: gražios formos. 4u.gif  smile.gif  biggrin.gif

Dėkui, šiaip buteliukas tikrai dailus atrodo. Tik tiek, kad užkliuvo istorija kaip šie testeriai gaunami (esą dirba Vokietijos duty free, gali pigiau įsigyti testerių ir pan. todėl ir pardavinėja) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 06 22, 22:49)
Dėkui, šiaip buteliukas tikrai dailus atrodo. Tik tiek, kad užkliuvo istorija kaip šie testeriai gaunami (esą dirba Vokietijos duty free, gali pigiau įsigyti testerių ir pan. todėl ir pardavinėja) cool.gif

Kartais tai buna tiesa, turi kai kurios merginos tikrai tokiu galimybiu 4u.gif

Sitie kvepalai esu isitikinus 100% yra originalus 4u.gif Atitinka visiskai visus isorinius kriterijus originalumui apspresti.
Atsakyti
Labas vakaras, mergaites. Noreciau Jusu pagalbos.
Atkeliavo pas mane Molinard Habanita edt. Apziurejus buteliuka suglumino ant dezutes ir ant buteliuko Fl. oz neatitikimas fool.gif Ant dezutes - 3,3 Fl. oz , o ant buteliuko- 3,4 Fl. oz . g.gif Kodukai sutampa, viskas- tvarkinga,tik tie ozai g.gif Gal kas turite ir galite pasiziureti kaip pas Jus?
PS Parodyti kol kas neturiu galimybes.
Atsakyti
QUOTE(eziuko mama @ 2011 06 23, 20:37)
Labas vakaras, mergaites. Noreciau Jusu pagalbos.
Atkeliavo pas mane Molinard Habanita edt.  Apziurejus buteliuka suglumino ant dezutes ir ant buteliuko Fl. oz neatitikimas  fool.gif   Ant dezutes - 3,3 Fl. oz , o ant buteliuko- 3,4 Fl. oz .  g.gif  Kodukai sutampa, viskas- tvarkinga,tik tie ozai g.gif  Gal kas turite ir galite pasiziureti kaip pas Jus?
PS Parodyti kol kas neturiu galimybes.

yra buvę, kad nesutampa. Man lygtai buvo Jean Couturier "Coriandre" testeriui taip pat kaip jūs rašot. Kvepalai buvo neabejotinai originalūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 23 birželio 2011 - 21:42
Negi niekas neturite Habanitos 100- tuko? verysad.gif Please biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 06 22, 22:49)

Tikėtina istorija.Draugės vyras panašiu būdu dirbdamas oro uoste ją kvepalų testeriais aprūpina smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noriu nusipirkti iš vienos narės kveplaus, prašau pasakykit, ar čia originalūs?

user posted image

ačiū 4u.gif

Atsakyti