Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(pringle @ 2011 08 26, 00:15)

Kodas ant dugno matosi, lyg ir gerai. Gal dar kas pasisakys ax.gif Pas šią narę neteko pirkti, taigi dėl patikimumo negaliu nieko pasakyti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 26 rugpjūčio 2011 - 09:17
QUOTE(pringle @ 2011 08 26, 00:15)

QUOTE(daivameil @ 2011 08 26, 10:14)
Kodas ant dugno matosi, lyg ir gerai. Gal dar kas pasisakys  ax.gif Pas šią narę neteko pirkti, taigi dėl patikimumo negaliu nieko pasakyti  schmoll.gif

Parduoda už 150lt, bet už tokią sumą radau naujus tokius kvepalus, tačiau irgi nesu įsitikinusi dėl originalumo g.gif http://www.kvepaluce...e-one-edp-50-ml Tai mąstau ką daryti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, padėkit sužinoti originalūs kvepalai ar ne smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 08 28, 20:03)
user posted image
user posted image

Aš palyginau su savo tokiais pat kvepalais, tai Jūsiškių užkliuvo, kad ant buteliuko kakliuko nėra Chanel ženkliuko, bet gal esate apsukę kamštuką? Užrašai ant buteliuko, jų išdėstymas atitinka kaip ir pas mane esančius. O buteliuko nugarinės pusės ant dugno stiklinio iškilimo centre yra išgraviruotas keturženklis kodas ar ne? Nematau pas Jus, nes nugaros apačios nenufotografavote ax.gif Dar ar yra užrašas: Chanel R apskritime
New York, N.Y. 10019
Chanel ženkliukas R apskritime No5 R apskritime
tai matosi žiūrint į etiketę iš nugarinės, o ne flakono priekinės dalies?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 28 rugpjūčio 2011 - 22:47
QUOTE(daivameil @ 2011 08 28, 23:39)
Aš palyginau su savo tokiais pat kvepalais, tai Jūsiškių užkliuvo, kad ant buteliuko kakliuko nėra Chanel ženkliuko, bet gal esate apsukę kamštuką? Užrašai ant buteliuko, jų išdėstymas atitinka kaip ir pas mane esančius. O buteliuko nugarinės pusės ant dugno stiklinio iškilimo centre yra išgraviruotas keturženklis kodas ar ne? Nematau pas Jus, nes nugaros apačios nenufotografavote  ax.gif Dar ar yra užrašas: Chanel R apskritime
New York, N.Y. 10019
Chanel ženkliukas R apskritime No5 R apskritime
tai matosi žiūrint į etiketę iš nugarinės, o ne flakono priekinės dalies?

Taip nusuktas kamštelis. Išgraviruoti skaičiai yra. Viskas kaip rašėte smile.gif Tai tada super, reiškia orginalūs??? smile.gif Gal dar kuri pakomentuos žinovė, kad visiškai užtikrinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 08 29, 10:49)
Taip nusuktas kamštelis. Išgraviruoti skaičiai yra. Viskas kaip rašėte smile.gif Tai tada super, reiškia orginalūs??? smile.gif Gal dar kuri pakomentuos žinovė, kad visiškai užtikrinti smile.gif

buteliukas labai gražiai išlietas. nematau prie ko prikibt ax.gif
Atsakyti
http://www.manodrabu...co-mademoiselle

Padekit smile.gif As turiu tik 50ml, tai ant mano butelaicio uzrasas CHANEL yra mazesnis ir kartojasi du kartus...Bet gal ant 100ml kitaip?
Papildyta:
Ai ir dar SM nurodytam puslapy tikrinausi kodukus, tai raso, kad viskas atitinka...Nebent tas puslapis nesamone..
Atsakyti
QUOTE(varinka @ 2011 08 29, 10:23)

Padekit smile.gif As turiu tik 50ml, tai ant mano butelaicio uzrasas CHANEL yra mazesnis ir kartojasi du kartus...Bet gal ant 100ml kitaip?
Papildyta:
Ai ir dar SM nurodytam puslapy tikrinausi kodukus, tai raso, kad viskas atitinka...Nebent tas puslapis nesamone..

manau, kad neoriginalūs. Stiklas banguotas, užrašai ant dugno ne tokie kokie turėtų būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varinka @ 2011 08 29, 11:23)

Papildyta:

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 08 29, 12:01)
manau, kad neoriginalūs. Stiklas banguotas, užrašai ant dugno ne tokie kokie turėtų būti  4u.gif

Man užkliuvo kad nėra išlenkimo ant dugno, kamštelis kažkoks grubus ir didelis už tos stačiakampio dalies, kuri užsimauna ant purkštuko. Be to, matinio stiklo perėjimas į kaspinėlį su Chanel ženkliuku kažkoks labai masyvus, nebent fotografuota kažkaip keistu kampu... Bet kyla įtarimų, jog neoriginalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 29 rugpjūčio 2011 - 11:53
Nu dabar ir as kazkaip galvoju, kad neoriginalas....Idomu su tais bruksniniais kodais, jau MD pastebejau kelius narius, kurie pardavineja Chanel Coco Mademoiselle, kad tas kodas vienodas....
Atsakyti
Ar sitie kvepaliukai originalus?
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 08 28, 20:03)

Drasiai pirkit, buteliukas idealus. mirksiukas.gif kartais ir originalai nebuna taip idealiai islieti, kaip cia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(varinka @ 2011 08 29, 11:23)

Papildyta:

Grynas puflo. Dugnas storas, kreivas, sleivas. Ko dar bereikia g.gif
Atsakyti