QUOTE(varinka @ 2011 08 15, 14:46)
Nu buna pasitaiko kartais orginalai uz superine kaina, nes kai kurie zmones galbut net nezino realios ainos kvepalu, nesidomi, nesureiksmina kvepalu
Man buvo toks nutikimas malonus, kai J Del Pozo Halloween testeri 100ml nusipirkau uz 40lt. Dabar baigineju ji kaip tik. Nu bet su Chanel parfumerija gal ir kitokia politika
Kartais pasiataiko, kad Chanel parduoda pigiai, nes nevertina to kvapo. Aš pati esu originalius nusipirkus už 1/3 parduotuvinės kainos, tame pačiame manodrabuziai portale, bet tai buvo ne populiarieji Mademoiselle
Tačiau, kai prekiaujama tokiomis talpomis, kaip 100 ml ir vien kveplais, nors ir eame optimistai, bet šiuo atveju tampkime pesimistais ir pripažinkime, kad tai dažniausiai padirbiniai
Nueikite į Kristiana", palyginkite kaip atrodo buteliukas, užsipurškite ant rankos, popierėlio, įsiminkite kuo daugiau detalių, patį kvapą ir patarčiau eiti į tiesioginį susitikimą, kad neliktumėte apgauta. Juk tikrai nesinorės, kad ir už mažesnę kainą kvepėti ne originalu. Gal kvapas ir bus panašus, bet tikrai skirsis ir laikymo trukme ir pačia sudėtimi nuo originalo... Be to manodrabuziai portale daugelis ne originalus pardavinėja ir pristatinėja pardavinėdami kaip originalus. Tai galiu patvirtinti kaip to portalo senbuvė