Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(apčy @ 2011 08 12, 02:19)
Neoriginalūs

QUOTE(mylimaa @ 2011 08 12, 07:58)
100% neoriginalus 4u.gif

drinks_cheers.gif Fufliakas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2011 08 11, 21:47)
Sveikos, prašau Jūsų pagalbos  4u.gif
Nenusimanau apie kvepalus, ar galėtumėt savo nuomonę pareikšti originalūs ar ne? smile.gif
http://www.manodrabu...-90ml-tik-100lt

Taip, neoriginalūs g.gif
Atsakyti
merginukes, ar buna padirbtu 50 ml? kaip manot del siu?
user posted image
Atsakyti
Kameja111 originalūs drinks_cheers.gif 4u.gif

O šitie?
user posted image

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2011 08 12, 14:20)

O šitie?
user posted image

Aš nepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti
Kameja111 originalūs drinks_cheers.gif  4u.gif

O šitie?
user posted image

aciuks.gif

pasitikejimo nekelia storas dugnas ir taip keistai islinkes siaudelis, bei kreivas purkstukas su kamsteliu unsure.gif
Atsakyti
O šitie?
user posted image

Man keistokas buteliukas. Kažkoks "paplotas", ne apvalus, šiaudelis, skirtingas stiklo storumas šonuose. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 12 rugpjūčio 2011 - 17:59
Mano nuomone - Chanel ne originalus 4u.gif
Dugnas storas, krastai kreivi, siaudelis per daug uzlenktas doh.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės mirksiukas.gif Nubalsuota, tikrai neoriginalūs drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu jūsų pagalbos 4u.gif Į ką atkreipti dėmesį perkant D&G - the one? Kažkaip netikiu, kad galiu 75ml buteliuką nusipirkti už 90lt g.gif Nors kvapas nesiskiria nuo mano senųjų kvepalų, ant dėžutės parašyta "Made in UK" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2011 08 13, 11:27)
Sveikos, noriu jūsų pagalbos  4u.gif  Į ką atkreipti dėmesį perkant D&G - the one? Kažkaip netikiu, kad galiu 75ml buteliuką nusipirkti už 90lt g.gif Nors kvapas nesiskiria nuo mano senųjų kvepalų, ant dėžutės parašyta "Made in UK"  unsure.gif

Na, be nuotraukos sunku ką pasakyti, tačiau kaina yra keistai maža. Nežinau ar verta, net, kai kvepalai nepatinka ir juos gavai dovanų, tokia maža kaina pardavinėti. Juk jie vistiek turi savo kainą. Aišku, neoriginalius tokia kaina pardavinėti gali, bet šiuo atveju (mano nuomone) kaip už padirbinį ji per didelė, o jau perkant D&G nesinori kvepėti a la D&G. Tada kam išvis pirkti a la D&G? g.gif
Atsakyti
My Webpage

My Webpage

https://mail.google....5...p=inline

gal galit pakonsultuoti del siu originalumo, nes pati nenusimanau apie tai smile.gif
Atsakyti