Įkraunama...
Įkraunama...

Trynukai ir dvynukai :)

sveiki 4u.gif ir mes jungiamės į šaunų dvynukų būrį smile.gif
AGNIUS IR UGNĖ, 2009 08 12, Kaunas 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ir mes norim prisijungti i sia gausia seimyna smile.gif
Goda ir Kristupas 2009 08 13 4u.gif
Atsakyti
Labutis,

Nežinau ar čia papuoliau smile.gif Aš esu besilaukianti dvynukų būsima mamytė smile.gif smile.gif Šiandien Akropolį Kaune kalbėjau su viena mamyte dvynukių ir sakė man prisijungti čia, tai aš čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewute.rom @ 2009 10 01, 15:07)
Labutis,

Nežinau ar čia papuoliau smile.gif Aš esu besilaukianti dvynukų būsima mamytė smile.gif smile.gif Šiandien Akropolį Kaune kalbėjau su viena mamyte dvynukių ir sakė man prisijungti čia, tai aš čia smile.gif

Sveika prisijungus:) aš laukiuosi trynukųsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gruodelt @ 2009 10 01, 15:10)
Sveika prisijungus:) aš laukiuosi trynukųsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Oi tai labai sveikinu smile.gif Mums dar tik 12 savaičių smile.gif Bet pilvuką mažiuką jau matom smile.gif O svarbiausia matom augančius leliukus ir jų plakančias širdeles smile.gif Kaip savijauta? Ar sunku nešioti trynukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ewute.rom @ 2009 10 01, 15:14)
Oi tai labai sveikinu smile.gif Mums dar tik 12 savaičių smile.gif Bet pilvuką mažiuką jau matom smile.gif O svarbiausia matom augančius leliukus ir jų plakančias širdeles smile.gif Kaip savijauta? Ar sunku nešioti trynukus  blush2.gif

Tave taip pat sveikinu:) Džiugu dėl lėliukųsmile.gif
Jaučiuosi kaip ir gerai neskaitant, kad hemoglobinas 108, tai geriu geležį, vitaminus, stengiuosi pamiegoti pietų miegelio, į darbą jau neinu, vyras namuose visus darbus daro lepina kiek tik gali, lengva prie gero priprasti:), labai sparčiai pilvukas didėja, pačiai sunku jau kojines užsidėti...
Atsakyti
QUOTE(gruodelt @ 2009 10 01, 20:08)
Tave taip pat sveikinu:) Džiugu dėl lėliukųsmile.gif
Jaučiuosi kaip ir gerai neskaitant, kad hemoglobinas 108, tai geriu geležį, vitaminus, stengiuosi pamiegoti pietų miegelio, į darbą jau neinu, vyras namuose visus darbus daro lepina kiek tik gali, lengva prie gero priprasti:), labai sparčiai pilvukas didėja, pačiai sunku jau kojines užsidėti...

Dėkui dėkui smile.gif aš labai džiaugiuos dėl lėliukų smile.gif na man gydytoja liepė irgi daugiau ilsėtis, stenktis po truputį atsisakyti namų ruošos, bet nelabai gaunasi sad.gif nes vyras nepadeda man, turbut dar nesuvokia kad nestuke.gif
Atsakyti
galima ir mums jungtis? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, registruojamės ir mes!!!!!!!

Arnas ir Aneta dvynukai 2008 06 28
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedresg: 08 spalio 2009 - 10:16
Labas visiems sako Domas ir Rokas, 2008 01 17 4u.gif
Atsakyti
Jungiasi dvi mergytes - Dominyka ir Gabriele 2009 10 02 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Registruojamės ir mes