sveiki ir mes jungiamės į šaunų dvynukų būrį
AGNIUS IR UGNĖ, 2009 08 12, Kaunas
Sveiki ir mes norim prisijungti i sia gausia seimyna
Goda ir Kristupas 2009 08 13
Goda ir Kristupas 2009 08 13
Labutis,
Nežinau ar čia papuoliau Aš esu besilaukianti dvynukų būsima mamytė Šiandien Akropolį Kaune kalbėjau su viena mamyte dvynukių ir sakė man prisijungti čia, tai aš čia
Nežinau ar čia papuoliau Aš esu besilaukianti dvynukų būsima mamytė Šiandien Akropolį Kaune kalbėjau su viena mamyte dvynukių ir sakė man prisijungti čia, tai aš čia
QUOTE(ewute.rom @ 2009 10 01, 15:07)
Labutis,
Sveika prisijungus:) aš laukiuosi trynukų
QUOTE(gruodelt @ 2009 10 01, 15:10)
Sveika prisijungus:) aš laukiuosi trynukų
Oi tai labai sveikinu Mums dar tik 12 savaičių Bet pilvuką mažiuką jau matom O svarbiausia matom augančius leliukus ir jų plakančias širdeles Kaip savijauta? Ar sunku nešioti trynukus
QUOTE(ewute.rom @ 2009 10 01, 15:14)
Oi tai labai sveikinu Mums dar tik 12 savaičių Bet pilvuką mažiuką jau matom O svarbiausia matom augančius leliukus ir jų plakančias širdeles Kaip savijauta? Ar sunku nešioti trynukus
Tave taip pat sveikinu:) Džiugu dėl lėliukų
Jaučiuosi kaip ir gerai neskaitant, kad hemoglobinas 108, tai geriu geležį, vitaminus, stengiuosi pamiegoti pietų miegelio, į darbą jau neinu, vyras namuose visus darbus daro lepina kiek tik gali, lengva prie gero priprasti:), labai sparčiai pilvukas didėja, pačiai sunku jau kojines užsidėti...
QUOTE(gruodelt @ 2009 10 01, 20:08)
Tave taip pat sveikinu:) Džiugu dėl lėliukų
Jaučiuosi kaip ir gerai neskaitant, kad hemoglobinas 108, tai geriu geležį, vitaminus, stengiuosi pamiegoti pietų miegelio, į darbą jau neinu, vyras namuose visus darbus daro lepina kiek tik gali, lengva prie gero priprasti:), labai sparčiai pilvukas didėja, pačiai sunku jau kojines užsidėti...
Dėkui dėkui aš labai džiaugiuos dėl lėliukų na man gydytoja liepė irgi daugiau ilsėtis, stenktis po truputį atsisakyti namų ruošos, bet nelabai gaunasi nes vyras nepadeda man, turbut dar nesuvokia kad
Sveiki, registruojamės ir mes!!!!!!!
Arnas ir Aneta dvynukai 2008 06 28
Arnas ir Aneta dvynukai 2008 06 28
Labas visiems sako Domas ir Rokas, 2008 01 17
Jungiasi dvi mergytes - Dominyka ir Gabriele 2009 10 02