Įkraunama...
Įkraunama...

ka daryti?

Galima kreiptis i Bedu turgu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coneja @ 2011 06 12, 13:59)
Galima kreiptis i Bedu turgu  smile.gif


Girdejau pacios laidos vedejos nuomone apie laidos dalyvius - yra keli procentai is besikreipianciu, kuriu situacijos is tikruju beviltiskos. Visi kiti tiesiog tinginiai. As asmeniskai buciau linkusi jai pritarti. Nera padeties be iseities, yra tik zmones, nenorintys ieskoti sprendimu. Pasalpos siuo atveju ne sprendimas. Bedu turgus - taip pat. Ten duoda zuvi. Man patinka, kai as gyvenime randu meskere ir ismokstu zvejoti... Tikrai daugiau naudos. Manau supratote ka norejau pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicitta @ 2011 04 25, 12:52)
Sveikos, mielosios smile.gif Iškilo dilema: nuspręndžiau "pralinksminti" MB ir nebenaudoti tų "gumelių", tačiau nežinau, ką rinktis: spiralę (ne "Mireną", nes esu dar gan jauna) žiedą, ar pleistrą... Labai norėčiau patarimo, kas geriau? KT gert nenoriu...Domintų šių priemonių pliusai, minusai, kaina, "poveikio" laikas, na, žodžiu, viskas išsamiai..  Labai lauksiu atsakymų 4u.gif

QUOTE(Nicitta @ 2011 05 23, 21:00)
Sveikutės, norėčiau informacijos, kur Kaune būtų galima atlikti išvalymą? Domintų kaina, sąlygos, ar reikia siuntimo iš ginekologės? Norėčiau visos informacijos...

QUOTE(Nicitta @ 2011 06 09, 13:31)
Situacija beviltiška, bet gal Jūs galėtumėte ką patarti, kur kreiptis, kad gauti bent kažkokią pagalbą? Gal būt yra kažkoks įstatymas, pagal kurį mums kas nors priklausytų?

Niu tikrai nesmerkiu, bet su savo amzeliu tikrai reiketu atsakingesnio poziurio i gyvenima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 12 birželio 2011 - 19:10
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 06 09, 16:53)
na, išmoką gauna mama, kuri jai priklauso kaip dalinai nedarbingai. o atlyginimą juk dukra gautų.
ir iš vis kas čia per nuomonė "gyvenkim iš pašalpų, tegu mus išlaiko"?

O jūs paskaičiuokit, kas daugiau - ar atlyginimas, litu didesnis už sumą, nuo kurios asmuo socialiai remtinas, ar socialinis remtinumas, kur yra kompensuojamas šildymas, vanduo, vaikų darželiai, gaunami maisto paketai, plius atkrenta suma už važinėjimą į darbą. Už minimumą tikrai neapsimoka dirbti, nebent asmuo gyvena vienas.
Bet tai jau "dėdžių iš aukščiau" žiopla klaida, kad sudaro visas sąlygas žmonėms tinginiauti.

QUOTE(astorija @ 2011 06 09, 23:05)
Jus tikrai išdurinėja. Mano dukra gavo tuos 315 iš karto po moslų baigimo ir nereikėjo jokių 6 mėn. stovėti darbo biržoj. Birželį baigė mokslus, porą mėnesiu neradusi darbo užsiregistravo darbo biržoje, tada nuėjo į seniūniją ir jau kitą mėnesį pradėjo gauti tuos 315. Taip kad eikite į seniūniją ir prašykite socialinės pašalpos. Sėkmės!

Jūs visiškai teisi. Studentai gauna tuos 315 be jokių DB, o paskui tikrai nereikia stovėti pusmetį, užtenka tik užsiregistruoti į DB.
Dėl 315 reikia eit į savivaldybės soc. skyrių, dėl maisto paketų į seniūniją - duoda 5 kartus per metus ir tikrai labai nemažai. Aišku, ne ikrų ir šampano, bet viskas valgoma.

QUOTE(gretusiu @ 2011 06 12, 20:10)
Niu tikrai nesmerkiu, bet su savo amzeliu tikrai reiketu atsakingesnio poziurio i gyvenima...

doh.gif Tai pinigų dabar ne tik kreditams reikia, bet ir abortui, ir kontraceptikams... Oi, prisiš... temos autorė kaip reikiant.
Atsakyti
Jeigu nenori dirbti už min . eikt pašalpų . Norit malonumų pirkit kontracept. O jeigu ir tai prabanga patenkinkit pačios save pigiau , bet malonimo mažiau. Nori kad būtų maloni mokėk . Arba ieškom prtingo vyro kad kruštų protingai jeigu ne pati save. Nei kiek neprasčiau kai priprasi. Vyrai jau baigia išsigimti. Čia ti juokai.
Atsakyti
Jau pries 2 metus autorei buvo dalinami patarima del darbo.Nenoras uzpakali pajudint cia...O vdrug kokia sentimentali moteriske parems schmoll.gif
Atsakyti