reikia info mažių vis kankina atopinis dermatitas gyd sakė važiuot į II lig siuntimo nereikia,pasidalinkit patirtim kaip jums buvo? negi nereikia niekur užsiregistruot,ta prasme gaut talonėlį?
QUOTE(Kristiniux @ 2008 03 12, 17:04)
reikia info mažių vis kankina atopinis dermatitas gyd sakė važiuot į II lig siuntimo nereikia,pasidalinkit patirtim kaip jums buvo? negi nereikia niekur užsiregistruot,ta prasme gaut talonėlį?
niu beabejo reikia uzsiregistruot..skambini 306084 ir uzisregistruoji, siuntimo nereikia....ten dirba daug dermatologu
Nauris Grusauskas gydytojas. Ir svarbiausia ne brangninkas. Neskiria paciu brangiausiu vaistu ir jei eini privaciai neziuri, kad tik kuo daugiau pinigeliu paimti. Labai linksma, visada is jo iseinu su nuotaika
QUOTE(CJF001 @ 2008 03 17, 21:04)
Nauris Grusauskas gydytojas. Ir svarbiausia ne brangninkas. Neskiria paciu brangiausiu vaistu ir jei eini privaciai neziuri, kad tik kuo daugiau pinigeliu paimti. Labai linksma, visada is jo iseinu su nuotaika
o kur dirba? privačiai?
Vakar buvau pas Grušauską, nu liuks daktaras
QUOTE(Jolete @ 2008 03 19, 16:09)
Vakar buvau pas Grušauską, nu liuks daktaras
parašyk man į až jeigu gali, kur ir kaip kas - kur man jį rast
kodėl man jis visai neliux?
QUOTE(CJF001 @ 2008 03 17, 21:04)
maniskis irgi pas ji lankesi megstantis pajuokaut toks daktarelis.. ir normaliai pasake kas per liga. Turint siuntima konsultacija nemokama, jis dirba netoli sporto hales esancioj Azuolyno seimos klinikoje ar kaip ten ji vadinasi.. zodziu tame paciame pastate, kur Azuolyno vaistine (gamina vaistus, tepaliukus)
buvau šiandien pas N.Grušauską. tik geru žodžiu galiu paminėti - liuks gydytojas, su begaliniu humoro jausmu po kelių savaičių vėl keliausiu, tada jau galėsiu spręsti apie gydymo rezultatus
gal galima į až jo kontaktus gauti