Man šiuo metu irgi reiktų gero dermatologo konsultacijos. Prieš mėnesį atostogų metu labai išbėrė veidą neįprastais raudonais spuogais. Iš pradžių bandžiau tepti metronidazoliu tepalu, bet tai nepadėjo, tai po poros savaičių neapsikentusi nuėjau pas poliklinikos dermatologę
Rotkienę (kiek žinau, dirba ir II Kauno lig.). Likau labai nusivylusi - nieko nepakomentavo man apie tuos spuogus (o ką gali pakomentuoti žiūrėdamas į juos iš dviejų metrų atstumo...), kai pati užsiminiau, kad jie galbūt nuo saulės, tada burbtelėjo, kad "gal ir nuo saulės", tada ėmėsi rašyti - prirašė tablečių nuo alergijos, hormoninio tepalo, ir kremo sausai odai (be abejo, ant reklaminio kažkokios firmos lapuko; nepaisant to, mano oda apskritai riebi ir kremas sausai odai man visiškai netinka...). Savo laimei pirmąją išrašytą tabletę išgėriau penktadienį vakare. Šeštadienį atsibudau nuo žvėriško galvos skausmo, nepadėjo jokios tabletės nuo skausmo, buvo labai silpna, negalėjau net iš lovos atsikelti, prasnaudžiau visą dieną nuo pagalvės negalėdama galvos atplėšti, labai pergyvenau nežinodama, kas su manim darosi, kol susiprotėjau perskaityti išrašytų vaistų informacinį lapuką internete, kuriame buvo aiškiai išskirti labai dažni šalutiniai poveikiai, kuriuos ir jaučiau. Žodžiu, nepadėjo man nei jos išrašytos tabletės, nei tepalas, kuriuo sąžiningai tepiausi savaitę, vaikštau visa baisi, spuoguota, gėda net darbe sėdėti ir su klientais bendrauti
Mąsčiau eiti pas Grušauską, bet nepatinka "gyvos" eilės principas, o ir paskutiniai atsiliepimai verčia abejoti jo profesionalumu...