Įkraunama...
Įkraunama...

Dermatologai Kaune

QUOTE(No_Angel* @ 2011 05 02, 14:10)
Tikrai 40, buvau siandien Azuolyno vaistinej  4u.gif

Taip 40, buvom vakar nuvaziave. Tikrai savito humoro daktaras, maniske 8 men. senmerge isvadino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2011 05 03, 08:38)
Taip 40, buvom vakar nuvaziave. Tikrai savito humoro daktaras, maniske 8 men. senmerge isvadino smile.gif

nebuvo nei pusmecio mano vyrukui kaip senberniu isvadino ir tai ne karta unsure.gif bet tegul vadina kaip sako zmones kaip nori, bile tik gerai gydytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2011 05 03, 08:38)

O ar ilgai laukėte kol jis priims? Daug žmonių eilėje?
Atsakyti
sveikos, gal zinot kas nors N. Grusausko darbo laika?
Atsakyti
Grušauskas dirba I-V nuo 14 iki 18 val. Čia Petrausko g.
Atsakyti
Sveikos mamytės,ar Nauris apžiūrinėja apgamus ? g.gif
Atsakyti
Ateinu palikt labai teigiama atsiliepima apie gyd. V.Kaseta, matosi, kad yra savo srities profesionalas, atejau labai greit nustate kas yra, paeme megineli is karto buvo atsakymas israse vaistu ir po keletos dienu problemu kaip nebuta, o turejau infekcija kuri per krauja plito ir palikinejo "nudegusios odos" demes kurias beprotiskai skaudejo. Jis, kiek zinau, dirba klinikose ir Azuolyno centre.
Atsakyti
Buvome ir mes pas N. Grusauska. Uz bendravima su vaiku duodu 100 balu thumbup.gif Matyti, kad gydytojas is pasaukimo ir darbas su vaikais jam malonumas. Maniskis turi didele gydytoju baime, o cia taip greit "apzaide" vaika, tarsi butume ateje ne pas medika, o pas Pasaku dede bigsmile.gif Turiu galvoje intonacijas ir mimikas. Vaikas pirmas minutes issiziojes is nuostabos sedejo, paskui viska pats papasakojo, aprode, dingo visos baimes.

Nors ejom privaciai ir buvo tik konsultacija, pokalbis, nereikejo jokio gydymo, tai net pinigeliu neeme. Pliusas gydytojui dar vienas.

Atsakyti
Kas lankėsi pas N. Grušauską, gal galite pasakyti kokia pas jį tvarka? Kur jį rasti antroje ligoninėje? Ar būtinas siuntimas iš šeimos daktarės? Tiesiog pasakykite kaip pas jį patekti smile.gif Ar užtenka nueiti prie jo kabineto ir atsistoti į eilę? Mano mažiukui beveik 7mėn, ir norime pasikonsultuoti.

AČIŪ
Atsakyti
turiu siuntima pas dermatologa del apgamo. Kas parekomenduotu gera daktara?
Atsakyti
QUOTE(Sie_muska @ 2011 10 28, 16:55)
Kas lankėsi pas N. Grušauską, gal galite pasakyti kokia pas jį tvarka? Kur jį rasti antroje ligoninėje? Ar būtinas siuntimas iš šeimos daktarės? Tiesiog pasakykite kaip pas jį patekti smile.gif Ar užtenka nueiti prie jo kabineto ir atsistoti į eilę?  Mano mažiukui beveik 7mėn, ir norime pasikonsultuoti.

AČIŪ

Kad kiek as zinau,jis antroje ligonineje jau nebedirba. Ji galima rasti tik Petrausko g. 40.Registruotis nereikia,ateinat prie duru ir laukiat.
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2011 11 13, 15:31)
Kad kiek as zinau,jis antroje ligonineje jau nebedirba. Ji galima rasti tik Petrausko g. 40.Registruotis nereikia,ateinat prie duru ir laukiat.

Aciu 4u.gif
Atsakyti