oi mergaites ,dziaugiuosi,jeigu tik jum padeda tas gyd.Grusauskas.
as tikrai nieko nenoriu izeisti,ar piktintis,tiesiog,ar tarp tu juokeliu ir daug kalbejimo,ar jis pasako ka nors labai gero ir naudingo.Tiesiog iskart ,kaip aiskiaregis ,pasako diagnoze ir vaistus.Aisku, gal smagu, kad gydytojas skaldo juokelius,nesedi sukises nosi i savo popierius ir nesusiraukes.Gal ir smagu, kai jau nera kur kreiptis,tai jis gal ir pralinksmina.Zinoma dziaugiuosi jeigu kazkam padeda,bet gal butu padeje ir kt daktarai,bet jie gal butu piktesni,maziau kalbetu...Taip rasau nes turiu patirties,tiesiog rasau, kad kam reiks: tas pasvers uz ir pries.Nesupykit,bet gal kam pravers mano patirtis,apsisprendziant.
Pas ji netycia apsilankiau pries kokius 5 metus.Man buvo visa kuna kazkokiom demem isbere,as tada neitariau nuo ko,tik pasakiau, kad turiu nauja kate is kaimo.
Jis mane patikino, kad tikrai ne nuo kates,paklause ar neturejau kokio streso,pasakiau kad taip,
oi mergaite"didelem kaip karves akim" jis man,-tai maziau stresuok,israse kazkokiu vaistu.susimokejau 40lt lyg tais.ir ka 2sav tepiau- jokio pagerijimo.Na merginai vasara vaiksioti su tokiom demem ne kas
.Ir taip nutiko, kad vezem savo ta kate pas veterinara,sako jusu katei grybelis,parodziau jam savo tas demeles-o jis iskart man- jums cia nuo kates grybelis(pasirodo kaciu grybeliu gali uzsikresti ir zmones),oho kp issigandau,bet nuramino,katei nizoral sampunas,o man nizoral tepalas-demes isnyko po savaites,ar dvieju.ir neliko jokiu zymiu.o tai tau
o kas liecia mazus vaikucius-mano 3 drauges pas ji yra apsilankiusios su vaikuciais-oi koks fainas gyd,kaip moka bendrauti su vaikais,diagnoze iskart nustato-bet joms visoms nustate ta pati ir israse tuos pacius vaistukus.Joms atrodo, kad viskas saunu,o as kai zinau jas visas ,man tai atrodo truputi keista
as pati norejau nuvesti vaikuti pas dermatologa,man rekomendavo kur dirba azuolyne,bet kai suzinojau, kad cia tas pats,oi ne tikrai nevedziau,o gal reikejo, kazin ka butu pasakes
bet vaikutis ir taip pasveiko.sutaupiau laiko.o ir jo juokeliu beprasmisku isvengiau.
bet gal si info bus naudinga kas pas ji nori:
dirba jis 2ligoninei bet ten tik su vaikais,suaugusiu bent jau registraturoje neregistruoja,
privaciai dirba Azuolyno sveikatos centre-K.Petrausko g.priima visus,su mazais vaikiukais be eiles man rodos.o siaip ten gyva eile,neregistruoja tik reikia susizinoti jo darbo val.vaikuciams lyg gaunasi nemokamai,bet gal del to ,kad nelabai sunku jam nustatyti diagnoze,
AS pati sau ieskau dermatologo,del galvos odos problemeliu,jeigu kazka atrasiu parasysiu,jeigu rasiu....reik pabandyt gal su homeopatija padraugauti.