QUOTE(Bendžius @ 2011 08 29, 21:54)
Sveiki. netyčia žmona užrodėJūsų vedamą diskusiją , pasidarė labai idomu. Aš esu atestuotas šildymo-vėdinimo projektuotojas turiu Švedijos ir LR atitinkamus atestatus, šioje srityje dirbu jau virš penkiolikos metų. Pastoviai stažuojuosi Vokietijos , Švedijos , Austrijos ivairiose kompanijose .Esu per tą laiką suprojektavęs nevieną dešimtį projektų Lietuvoje nuo komercinių-administracinių iki individualių namų. Aš esu nustebęs, kad taip paprastai žmonės sprendžia šildymo sistemų problemas. Aš atsakingai noriu pareikšti , kad šischema yra iš principo problematiška. Aš stebiuosi, kad taip paprastai sprendžiama akumuliaciniu sistemu aprišimo problema,gyvatuku galingumas , diametras ir t.t. Aš suprantu norą įsįrengti kuo pigiau ir savo jėgomis. Aš manau jus esate jauna šeima ir pinigų laisvų nelabai turite, odar kai vyksta statybos. Aš nenoriu vardinti visų jusų principinių ir schematinių klaidų, bet galiu garantuoti , kad turint jūsų namo tech. duomenis , bei jūsų norimus lūkesčius , viską perkant firmų gamintojų,o ne virinant vietoje jus turėsite , ne ką didesnę kainą ir žymiai geresnę kokybę ir nepalyginamą garantiją. Beto jus sutaupysite didelę dalį katilinės patalpos ir išvengsite "pirties"efekto šioje patalpoje. Laukiu Jūsų apssisprendimo.
Pirmiausia ir svarbiausia: labai džiugu, kad prisijungėte, mums praktikuojančių profų tikrai trūksta.
Antra: truputi esu nustebęs dėl jūsų išvadų - gyvatukų galingumas, diametras ir t.t. nežinomi niekam Turite nuojautą?
Kadangi pasiryžau tokiam viešumui kad pateikiau schemą visuotiniam svarstymui, kviečiu jus viešai pareikšti savo nuomonę apie schemos problemas. Ką čia slėpti - jei tikrai esate profas jūsų nuomonė ir kritika yra aukso kainos. Pateikite savo schemą, su komplektacija ir kainom, įrodysite kad esate pigesnis ar efektyvesnis - gausite užsakymą, įtariu ne tik mano.
O kas nenori būti jaunas? Nors čia nepataikėte, nebesijaučiu toks jaunas, koks norėčiau bet tfu tfu tfu (beldžiu medį) su lėšom dievulio medin nevarom
"Pieties" efekto nebijau - žinau kaip to išvengti, tai paskutinė problema sąraše.
Reziume: laukiu, ir esu tikras ne tik aš, Jūsų schemos ir komercinio pasiūlymo.
Papildyta:
QUOTE(kaban @ 2011 08 29, 22:58)
TOdel ir prasideda liaudes kuryba..
Papildyta:
Manau issakysiu bendra nora, kad Jus kaip profas, isvardytumete visas tak klaidas.. Juk tam mes cia ir susirinkame - mokytis..
Papildyta:
Manau issakysiu bendra nora, kad Jus kaip profas, isvardytumete visas tak klaidas.. Juk tam mes cia ir susirinkame - mokytis..
Kūrybos tikslas - būtent tie trys aksiominiai PN punktai... ir yra giliai px kaip jūs juos pasieksite...svarbu rezultatas - jei norite didžiuotis turintis PN. Arba galima truputi nukrypti nuo tų aksiomų - pats įvardinote: pagal norus ir lūkesčius. O PN neapibrėžia kas galima ir kas ne - tenkinate tris sąlygas valio, netenkinate - jūsų problemos. Ar su 10vnt oras-oras, ar su vienu KKK ar dar velniai žino kaip...Diskusija tik kuris kelias pigiausias, efektyviausias, komfortiškiausias.