Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga, nosies užgulimas

Gal kas zinot ar butu galima patept pedutes jodu 2 savaiciui naujagimei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kravciukaite @ 2007 12 26, 14:24)
Gal kas zinot ar butu galima patept pedutes jodu 2 savaiciui naujagimei? 4u.gif

Atsakyti
mano mazyliui jau 3 men,bet mes jau sloga antra kart turi,bet ne taip kad juokais,o jus isivaizduokit daktare pareiske,kad taip turi buti sako dazniau i lauka ekit ir slogos nekibs blink.gif kur tai matyta,kad taip daktarai nesirupina jiems atrodo vieni juokai,bet mums ka daryti kai normaliai pavalgyt negalim issimiegot? g.gif
Atsakyti
Šiaip gydytojai labai dideli NATURALAI pas mus pasidarė...man sakė,kad TIK savo pienu...klausiau,tai po slogos sekė bronchitas verysad.gif
Atsakyti
Mes po gimimo su slogele vargome gal 2 mėn. - net panikavau, nes vaikas naktimis atrodė, kad dūsta. Didžiausia paguoda buvo Rhinomer gleivių aspiratorius(ištraukiklis) ir jūros vandenukas. Gaila, kad per vėlai tada sužiojome, kad vienų draugų giminaičių vaikeliui padėjo VAIKŠTYNĖS PRIE JŪROS blink.gif !!! Kadangi dar spėjome pagauti paskutinę bobų vasaros dieną, vidurį savaitės iš Vilniaus nudundėjome į Palangą, kur su vežimėliu gal 2 val. pavažinėjome prie pat jūros (nors ir buvo vėjuota), po to pasivaikščiojome po kopas ir greta jūros esančias Palangos gatveles. Galime pasigirti - slogelė, kurią pasak gydytojų vaikas turėjo išaugti iki 6 mėn. ar net 1 m. mums po kelių dienų pradingo biggrin.gif Vertinkime tai, ką Lietuvoje turime thumbup.gif
Atsakyti
Nesuprantu,kas darosi,vaikas 8mėn jau baiginėjo sloguoti,ir staiga vėl iš naujo tik dar stipriau,toks jausmas kad nei lašiukai padeda nei vanduo jūros,gydytoja žiūrėjo,nieko blogo nematė,sloga tai sloga....bet jam net neina ištraukti,kažkur gerklėje užsikimšę karkaliukai ir nei valgyti,o jau apie apie miegą net nekalbu,tai kažkaip neramu pasidarėsad.gif((gal mamytės kam taip yra buvę?kad kokių komplikacijų neprisišauktumėm,gal kokių vaistų ar kokių patarimų galit duoti iš savo gerosios patirties,ačiū 4u.gif beje ir temperatūra laikosi vakar 37,8.šiandiena 37.o seilės bėga kaip iš krano,gal dar nuo dantukų,niekaip nesulaukiam...
Atsakyti
actifed yra dvieu rusiu nuo slogos ,kita nuo slogos ir kosulio.bet daktares paklausk geriau ispradziu, nes gal dar netiks mums tai padejo.
Atsakyti
o sinupreto sirupo ar negalima butu duoti, jis atkemsa nosyte, issivalo uzsikisimai...neleidzia kauptis sekretui. tik issiaiskink ar ji galima naudoti tokio amziaus maziams.
Atsakyti
QUOTE(gwaida @ 2008 03 18, 20:14)
Nesuprantu,kas darosi,vaikas 8mėn jau baiginėjo sloguoti,ir staiga vėl iš naujo tik dar stipriau,toks jausmas kad nei lašiukai padeda nei vanduo jūros,gydytoja žiūrėjo,nieko blogo nematė,sloga tai sloga....bet jam net neina ištraukti,kažkur gerklėje užsikimšę karkaliukai ir nei valgyti,o jau apie apie miegą net nekalbu,tai kažkaip neramu pasidarėsad.gif((gal mamytės kam taip yra buvę?kad kokių komplikacijų neprisišauktumėm,gal kokių vaistų ar kokių patarimų galit duoti iš savo gerosios patirties,ačiū 4u.gif beje ir temperatūra laikosi vakar 37,8.šiandiena 37.o seilės bėga kaip iš krano,gal dar nuo dantukų,niekaip nesulaukiam...

pas mus buvo 3 savaites sloga.poto prasidejo kosulis.nieks nepadejo,kol neišgerem antibiotikus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2008 03 18, 23:56)
o sinupreto sirupo ar negalima butu duoti, jis atkemsa nosyte, issivalo uzsikisimai...neleidzia kauptis sekretui.  tik issiaiskink ar ji galima naudoti tokio amziaus maziams.

Sinupretą galima naudoti mažiems, anotaciniame lapelyje yra nurodyta dozė net naujagimiams. Bet jei jau daug snargliukų prisirinkę, tai gali netikti, nes jis taip viską paleidžia, kad pradeda bėgti kaip iš krano, mama nespėja išsiurbti ir atsiranda kosulys, nes patenka į gerklytę. Man kelis kartus taip buvo, kol supratau, ką darau ne taip. blink.gif Sinupretas tinka tada, kai šiaip nosytė užsikimšus, bet sunku ką nors ištraukti.
Manau, kad jums po pirmos prasidėjo antra sloga iš eilės. Mano leliukui pernai kovą taip buvo. Bet jokio ypatingo gydymo nėra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davara @ 2008 03 19, 10:53)
Sinupretą galima naudoti mažiems, anotaciniame lapelyje yra nurodyta dozė net naujagimiams. Bet jei jau daug snargliukų prisirinkę, tai gali netikti, nes jis taip viską paleidžia, kad pradeda bėgti kaip iš krano, mama nespėja išsiurbti ir atsiranda kosulys, nes patenka į gerklytę. Man kelis kartus taip buvo, kol supratau, ką darau ne taip.  blink.gif  Sinupretas tinka tada, kai šiaip nosytė užsikimšus, bet sunku ką nors ištraukti.
Manau, kad jums po pirmos prasidėjo antra sloga iš eilės. Mano leliukui pernai kovą taip buvo. Bet jokio ypatingo gydymo nėra.  4u.gif

Ačiū už atsakymus,ko gero reikėtų lor gydytojams pasirodyti,kad koks sinusitas neprisismestų,nes naktį jau verkti norėjosi kaip gaila vaiko,nei vibrocilis,nei tas jūros vanduo niekas ne be padeda...o gydytoja antiobiotikų neskyrė,sakė nemato reikalo dėl slogos,o kad sloga jau įkopė į trečią savaitę doh.gif doh.gif doh.gif šiandieną tai jau geltonas snargliukas ir sunkiai traukiasi..tai žinok ar gerėja ar prastėja blink.gif
Atsakyti
jeigu slogutė geltona, tai labai geri yra gaminami lašiukai Colargol. mano jau didesni lialiai, tai daro2proc stiprumo, o tokiam mažesniamkogerosilpnesnio reikėtų. Tikrai veiksminga.
Sinusito tokiam lialiukui nelabai bus, nes jiems dar sinusai nesusiformavę, bet infekcija gali žemyn nusileist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilganosė: 19 kovo 2008 - 11:08