Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga, nosies užgulimas

QUOTE(gieruze @ 2009 03 02, 12:53)
o kaip su tom garstyciom elgtis? Turiu garstyciu lapeliu. Ar tuos miltelius i vilnone kojine ir ant plikos padutes uzmaut? ar nenudegins. Mano mazei 8 men., tik ka pradejom sloguot  verysad.gif

berkit labai mažai [pakleį praardykit ir įberkit žiupsnelį ],gali nudeginti jei padauginsit ,tris ar 2 dienas tų kojinyčių nenumaukit ,nebent tik pažiūrėti ar niekas padukams nesidaro 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sima341 @ 2009 03 02, 11:07)
Mano mazajai sloga praejo, ir mes ja gydem tuo euphorbium'u bet yra lasai ir yra purskiamas, mes davem lasus bet jie jau labai neskanus ir astrus nes juose yra alkoholio tai pries duodant praskiesdavau su keliais lasais arbatos nes vaikui kai duodi viena tai tiesiog zada atimdavo tie vaistai. O pries kelias dienas atvaziavo mano tevai tai turgelyje pas bobuciu gavo paleistuves tai reikes auginti dabar kitai ziemai  smile.gif  tikiuosi nebesirgsim daugiau

blink.gif negalima duot neskiestų skystų homeopatinių vaistų schmoll.gif užjaučiu jūsų vaikutį ,tikrai turėjo būt labai neskanu verysad.gif
Atsakyti
paklausiau pas mama kaip man darydavo su tom garstyciom tai sake ipildavo vandeniuko iki nariuku idedavo garstyciu pora saukstu ir imerkdavo kojytes. Kazkuom uzimdavo kad pasedetumem kokias 10 minuciu o poto dar i kojinytes iberdavo po sauksiuka.
Sake nieks nenudegindavo nieko nebudavo. Ir dar sake reikia paieskoti vaistinese tu garstyciu, turetu buti pigiau nes parduotuveje uz maza maiseliuka sumokesi lita o vaistineje didesnis kiekis kainuoja pora litu
Atsakyti
QUOTE(sima341 @ 2009 03 02, 13:31)
Sake nieks nenudegindavo nieko nebudavo. Ir dar sake reikia paieskoti vaistinese tu garstyciu, turetu buti pigiau nes parduotuveje uz maza maiseliuka sumokesi lita o vaistineje didesnis kiekis kainuoja pora litu

Aš su garstyčiom ir kaitinu kojytes,ir dedu ant krūtinės arba nugaros(bet laikau neilgai,nes jau po 5 min odelė parausta),ir į kojinytes įdėdavau po vieną lapelį,kai koja sušyla,garstyčios susigeria,ir padaro savo gerą darbą,bet reikia stebėti,pradžiai ar vaiko odelė nėra labai jautri rolleyes.gif
O lapelių perku vaistinėj,paskutinį kartą pirkau spec vaikam,tai mažiau ir kainavo apie 2,19Lt
Atsakyti
aciu uz patarimus 4u.gif bandysiu i kojinytes pabert. Esu dejusi ant krutines slapius, bet jokio poveikio gero nesimate unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif koks homeopatinis purškalas nuo slogos geriau tinka leliukiu?

Dar homeopatinis purškalas nuo slogos koks geriau nuo 4 iki 6 metu vaikiu?

Ką manote apie Vibrocil vaista? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barby: 04 kovo 2009 - 22:15
kiek girdejau sake jis geras, bet as jo dar nebendziau, bet turbut jei vel sloguosim tai ji butinai pabandysiu nes ne is vienos girdejau gerus atsiliepimus thumbup.gif
Atsakyti
Kas del garstyciu,daugiau niekad nebersiu i kojines.Nuegino kojytes. doh.gif Geriau nakciai visa pakiuka nepraplesta i kojinyte nakciai idedu.Is ryto tas maisiukas visas sudrekes,bet kojyte nnei paraudus nei nudeginta. ax.gif '
O vaikinui ant krutines dejau,tai po poros min jau pradejo saukt kad griauzia.Tai tik koas kaitinom su arstyciom didzkiui ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 03 05, 00:28)
Kas del garstyciu,daugiau niekad nebersiu i kojines.Nuegino kojytes. doh.gif Geriau nakciai visa pakiuka nepraplesta i kojinyte nakciai idedu.Is ryto tas maisiukas visas sudrekes,bet kojyte nnei paraudus nei nudeginta. ax.gif '
O vaikinui ant krutines dejau,tai po poros min jau pradejo saukt kad griauzia.Tai tik koas kaitinom su arstyciom didzkiui ir tiek ax.gif

o kiek jų įbėrei? ar kojytė buvo visiškai sausa prieš įberiant?
Atsakyti
šiaip mes nuo gimimo so nosyte problemų turim, tai mums ir mažiems VIBROCILĮ leido lašint, bet ne per ilgai, o pavyzdžiui, Euphorbiom ar kaip tas pavadinimas rašomas blush2.gif tai išvis nepadėjo schmoll.gif
o kas dėl garstyčių, tai tik neeksperimentuokit, jei vaikas alergiškas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 05, 10:24)
o kiek jų įbėrei? ar kojytė buvo visiškai sausa prieš įberiant?

Labai mazai,vos ziupsneli.Ir kojytes buvo sausos.Pati buvau labai nustebus.Is pradziu net nesupratau,kodel taip atsitiko ,tik paskui dasilo kad garstyciu pyliau.
Atsakyti
Prie slogytes labai gerai SINUPRET LASIUKAI
Atsakyti
QUOTE(renite @ 2009 03 22, 10:17)
Prie slogytes labai gerai SINUPRET LASIUKAI

Sakyite,ar galima situos lasiukus duoti tik prasidejus slogytej.Slogojam trecia diena,geriam Umcalor,bet ziuriu sloga nepraeina.Gal galiu duoti Sinupret?
Atsakyti