Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga, nosies užgulimas

QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 02 12, 20:18)
nėr už ką  4u.gif O kažin kiek ta bendradarbė lašindavo tų sulčių? ir kaip žino ,kad išdegino ? Mes tai vakar kaip tik buvom pas LoR ,žiūrėjo nosytę ,tai tikrai nieko nesakė ,kad būtų kokia išdeginta  ,ar dar kas nors ne taip .Be to ,sakiau ,kad kai sloguoja lašinu paleistuvę ,tai nesakė ,kad negalima.
O pas LOR ėjom ,nes dažnokai mažiukas sako KĄ , bet viskas buvo tvarkoj ,o adenoidų sakė neoperuot ,jei nebūna nuo slogos komplikacijų ,tai tą ir taip žinojau  biggrin.gif

Lasindavo po kelis lasiukus, bet sake nuejo zaizdom blink.gif Nors is kur zinosi, kad tik kelis, nemanau, kad cia gali pakenkti schmoll.gif Nu mums dabar slogyte piu piu piu, kaip ir praejo, tai kita karta kai sloguosim (labai tikiuosi, kad negreitai negreitai), tuomet bandysiu smile.gif
O gydemes mes si karta cinabsinu, umcaloru, greipfruktu seklu lasiukais, tepem rezorbanu padukus, statydavau prie lovytes verdanti vandeni su eukalipto lasais. Plovem nosi physiomer, lasinau euforbimum compositus ir immuwashu. Kazkaip praejo per 3 dienas sloga ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes gal kas galetu pasakyti kur klaipedoj gauti tos paleistuves, o gal kokia mamyte turi. Mano mazajai irgi slogyte, butu gerai ilasinti kad paciaudetu kad palengvetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sima341 @ 2009 02 18, 23:11)
sveikos mamytes gal kas galetu pasakyti kur klaipedoj gauti tos paleistuves, o gal kokia mamyte turi. Mano mazajai irgi slogyte, butu gerai ilasinti kad paciaudetu kad palengvetu  ax.gif

žinokit kažkodėl ne visos paleistuvės veikia ,daabr jau 2 išbandėm ,nuo kurių nečiaudėja g.gif
Atsakyti
nu va kaip negerai, mes jau savaite sloguojam bet nepraeina lasinam lasiukus, bet bega is tos nosytes vis daugiau bet gal taip turi buti, gal dabar viskas iseis ir baigsis, nors naktim dabar gerai miegam o tai budavo kad prasibunda vos prakvepuodama.Aplaksciau abu turgus klaipedoj bet neradau nei vienos bobutes su gelytem turbut per salta buvo del to ir nestovejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sima341 @ 2009 02 18, 21:11)
sveikos mamytes gal kas galetu pasakyti kur klaipedoj gauti tos paleistuves, o gal kokia mamyte turi. Mano mazajai irgi slogyte, butu gerai ilasinti kad paciaudetu kad palengvetu  ax.gif

Nakčiai rekomenduoju prikabinti sutrinto česnako į marlės ar binto skiautę kuo arčiau lovytes,valo ir grynina orą ir jokios alergijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes! Mamo vaikai daznai ta sloga pagauna, tai zinokit gydau liaudiskom priemonem, nes lasiukai jau nebepadeda.. Svieziai spaustos zaliu burokeliu sultys, arba sviezis morku sultys sumaisytos su saltalankiu alijum( 1 dalis aliejaus ir 3 dalys sulciu), mano vaikams labai padeda drinks_cheers.gif
Dar labai padeda , jei sloga tik prasidejo iberti i vilnones kojines vaikuciui sausu garstyciu thumbup.gif
Bukit sveiki 4u.gif
Atsakyti
Na mes jau sveikstam, daviau mazajai lasiuku homeopatiniu ir i nosyte lasinau vaistukus PROTORGOLI tai tiek istraukdavau kas 15 minuciu po pilna aspiratoriu labai palengvedavo jai mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutės mamytės smile.gif Na mus taip pat užklupo sloga, jau nusipirkau aspiratorių ir jūros vandens... Gydytoj apatarė kol kas pas ją nevažiuoti, nes laabai jau daug sergančių vaikų... gerai kad neturim temperatūros.. Na mums tik keturi mėnesiukai, tai labai jau daug ko neprigalvosi su tuo gydymu... Gal kokių lašiukų patars gydytoja...
Atsakyti
QUOTE(jurstai @ 2009 02 27, 15:39)
4u.gif Sveikutės mamytės smile.gif  Na mus taip pat užklupo sloga, jau nusipirkau aspiratorių ir jūros vandens... Gydytoj apatarė kol kas pas ją nevažiuoti, nes laabai jau daug sergančių vaikų... gerai kad neturim temperatūros.. Na mums tik keturi mėnesiukai, tai labai jau daug ko neprigalvosi su tuo gydymu... Gal kokių lašiukų patars gydytoja...

įtariu tokiam mažam tik Euphorbium tinka
Atsakyti
Mes išsikapstėm iš tų slogų kai pradėjom gerti Imunalį (ežiuolės lašiukai). Kad tik neprisišnekėjus, bet tikrai džiaugiuos poveikiu thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazajai sloga praejo, ir mes ja gydem tuo euphorbium'u bet yra lasai ir yra purskiamas, mes davem lasus bet jie jau labai neskanus ir astrus nes juose yra alkoholio tai pries duodant praskiesdavau su keliais lasais arbatos nes vaikui kai duodi viena tai tiesiog zada atimdavo tie vaistai. O pries kelias dienas atvaziavo mano tevai tai turgelyje pas bobuciu gavo paleistuves tai reikes auginti dabar kitai ziemai smile.gif tikiuosi nebesirgsim daugiau
Atsakyti
QUOTE(lenusia @ 2009 02 26, 11:31)
Dar labai padeda , jei sloga tik prasidejo iberti i vilnones kojines vaikuciui sausu garstyciu thumbup.gif
Bukit sveiki 4u.gif

o kaip su tom garstyciom elgtis? Turiu garstyciu lapeliu. Ar tuos miltelius i vilnone kojine ir ant plikos padutes uzmaut? ar nenudegins. Mano mazei 8 men., tik ka pradejom sloguot verysad.gif
Atsakyti