Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga, nosies užgulimas

QUOTE(Iloncikas @ 2009 01 22, 22:53)
Mamos, ar kas susiduret du tokia sloga: diena vaikui visiskai nebega nosis, siurbiant niekas neisisiurbia, o kai tik vaikas atsigula miegoti negali prakvepuoti ir ryte atsikelia su pilna nosyte. Tada su humeriu praplaunam nosyte, jeigu reikia dar Euphorbium compositum (homeopatinio purskalo) ilasimu ir visa diena vel nieko. Po nakties vel taspats. Gal cia kokia alergine sloga? nebesuprantu ka daryti? gal kas galit ka patarti?

vadinas ir dieną vaikutis turi slogą, bet jam jin nuteka gerklytėn, o gulint jau nebegali nutekėt g.gif pabandyk paguldyt lovelę kampu šiek tiek pakėlus. Nakčiai Vibrocilio pabandyk..
Atsakyti
QUOTE(deizi @ 2009 01 22, 14:25)
Dar naudoju juros vandeni ir vibrocili, bet jie tik tam kartui man atrodo, palengvina kvepavima ir tiek. Antras menuo geriam Limphomyosot lasiukus adenoidams nuslopinti  blush2.gif 

Gydant sloga labiausiai patiko actifed (esu davusi kazkada kelis kartus), tik prasidejus slogytej suduodi ir po 2-3 dienu slogos ne pedsaku nelieka  ax.gif Bet kad visi yra pries ta actifeda, nezinau argumentuotai kodel pries, gal kas paaiskins  blush2.gif Dabar vyras geria actifeda ir nerealiai dziaugiasi, sako pats geriausias vaistas nuo slogos.  biggrin.gif O Umcalor gal yra kazkas panasaus i actifeda? Gal jus ji naudojat?

blink.gif neperspėjo Skurvydienė ,kad nuo Vibrocil gali uoslė dingt? Tie visi vaistai negydo ,tik duoda laikiną efektą ,ilgai naudojant gali išsivystyti medikamentinė sloga .Jei jau nori purkšt lašus ,geriau siūlau Euphorbium bandyt 4u.gif Ipurški ,palauki 15 min ,ištrauki ,tada vėl įpurški.
Apie Actifed ,nė viena nenori jo duot savo vaikui ,nes tai labai stiprus cheminis vaistas ,veikiantis centrinę nervų sistemą blink.gif Jau gal geriau tada nakčiai puse šaukštelio Aerius sugirdyt? Tik gal kuri tiksliai žino kaip veikia Aerius [per CNS ar nea?] ,aš kažkaip nežinau ,nes tik pora kartų esu davus .
Umcalor yra kaip Influcid panašiai ,jį reikia duot tik pajutus ligą ,galima duot ir ligos eigoje .Umcalor natūralus antibiotikas ,aš jį tik nesenai atradau ,bet man daug geriau nei Influcid. Kol kas mes nuo ligų išsisukam ,kai tik pajuntu,kad naktį šiek tiek kitaip kvėpuoja ,rytą imu kompleksiškai gydyti ,Osciloccosinum padalinu vieną mažytį buteliuką į 4 dalis ,sugirdau po tą mažą porciją kas 15 min ,paskui duodu Umcalorpo kokius 5 lašiukus tą dieną [3 kartus dienoj] ,dar sugirdau Citrosept [greipfrutų sėklų ekstraktas,žudantis virusus ] kokius 10 lašiukų per dieną .Ir duodu atsigerti Vit C iš buteliuko [Cevikap] ,vakare maudosi vandeny su jūros druska arba pamirkom kojas karštam vandeny su druska .kitą dieną vaikas kaip ridikas wub.gif
Dar gali dėt kokius 2-3 vakarus garstyčių lapelių ant kojų [arba sutrinti ir priberti į kojinytes ,palikti ir naktį su kojinėm] ,tik šito būdo dar neišbandžiau ,nes vis pamirštu nusipirkt garstyčių lapelių .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 23 sausio 2009 - 13:18
O Umcalor ne nuo kosulio? g.gif

Mums vis dar ta sloga-nesloga. Vaikas jau nebeprisileidžia jokių purškalų.. O šiandien ryte dvokusis rinitas atsikėlė. Ką su juo daryt?
Šiandien namus betvarkydama radau Cinnabsino primėtyta - pasirodo žalčiukė slėpt pradėjo, reik dabar žiūrėt, ar tikrai sučiulpia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deizi @ 2009 01 21, 15:43)
As ir manau, kad jums kosulys del padidejusiu adenoidu. Musu atveju adenoidai padideja del kazkokios alergijos nuejus pora dienu i darzeli. Prasideda ciauduliai, slogyte ir po poros dienu baisus naktiniai kosuliai. Per ta problemu laikotarpi atradom, kad vis tik geriausiai mums padeda gele "paleistuve". Mums ir kaip tu rasai, po keliu dienu slogos lyg ir jau nebera, bet atsigulus girdisi giliai giliai ir daug, kas ir issaukia tuos kosulius. Kai pusvalandi pries miega sulasinam "paleistuves" sulciu, issiciaudo is gelmiu ir issiurbiam su aparaciuku tai naktis buna rami. Bet cia tik apsigynimas nuo kosuliu, butina salinti priezastis del ko visa tai vyksta.  4u.gif

O ar išsiaiškinot priežastį, dėl ko tie čiauduliai, kam alergiška g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 01 23, 14:27)
O Umcalor ne nuo kosulio? g.gif

Mums vis dar ta sloga-nesloga. Vaikas jau nebeprisileidžia jokių purškalų.. O šiandien ryte dvokusis rinitas atsikėlė. Ką su juo daryt?
Šiandien namus betvarkydama radau Cinnabsino primėtyta - pasirodo žalčiukė slėpt pradėjo, reik dabar žiūrėt, ar tikrai sučiulpia doh.gif

Umckalor-ūmus bei lėtinis nosiaryklės ir kvėpavimo takų uždegimas [ bronchitas,sinusitas,tonzilių uždegimas,rinofaringitas ] 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 23 sausio 2009 - 18:09
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 23, 13:14)
blink.gif neperspėjo Skurvydienė ,kad nuo Vibrocil gali uoslė dingt?

Nieko neminejo, net nebuciau pagalvojusi, nes visi gydytojai pirmiausia vibrocili rekomenduoja. Nu bet as to vibrocilio tiek ir tenaudoju, matau, kad jis laikinas dalykas, tai su juros vandeniu bei imuwashu pakaitom daugiau paplaunu ir issiurbiu. Anksciau isvis slogom beveik nesirge tik dabar pusmeti vargstam.
Aciu uz info, gal kas pades kaip ir tavo patarta paleistuve biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Ledas @ 2009 01 23, 15:13)
O ar išsiaiškinot priežastį, dėl ko tie čiauduliai, kam alergiška g.gif

Issityrem, kad esam alergiski lateksui, kuris yra gumoje, guminiuose zaisluose. Namus pravalem, darzelyje nebeduoda jam i rankas, bet pradedu abejoti ar cia problema. Dabar, kai pasveiksim, nesimes i darzeli kaldra, pagalve bei uzvalkalus, ziuresim kaip bus. Jei padetis nepasikeis, tai vis tik i zaislus reaguoja, kuriu del musu neisnes arba dar i ka nors, ko net nebenutuokiu. Tokiu atveju teks atsisakyti darzelio verysad.gif nes jau ir vaiko ir saves gaila.
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2009 01 22, 23:53)
Mamos, ar kas susiduret du tokia sloga: diena vaikui visiskai nebega nosis, siurbiant niekas neisisiurbia, o kai tik vaikas atsigula miegoti negali prakvepuoti ir ryte atsikelia su pilna nosyte. Tada su humeriu praplaunam nosyte, jeigu reikia dar Euphorbium compositum (homeopatinio purskalo) ilasimu ir visa diena vel nieko. Po nakties vel taspats. Gal cia kokia alergine sloga? nebesuprantu ka daryti? gal kas galit ka patarti?

Pas mano vaikuti tokia sloga visada buna.. retai ji pasirodo lauke..jei tik slogyte-naktis bemiege, vaikas neprakvepuoja.. o viena karta vaikutis sukarsciavo, buvo savaitgalis, ir vezem i vaiku ligonine, nusiunte i LOR skyriu.. tai gydytoja klausia manes "ar sluoguoja" sakau "ne", tai apziurejus ji pareiske, kas per mama esu jei nematau kad vaikas sloguoja,,,... tai man seimos gydytoja paaiskino, jog sloga bega i gerklyte tiesiai... o is kur as galejau zinot.... pas mano vaiki visos ligos is tos nosies verysad.gif (adenoidai)
va dar paskutiniu metu, ka sirkdavo, tai pries miega blogumas uzeidavo.. slogos nera.. o prakviepuot neina.. tada su juros vandeniu plaudavau.. ir labai sunkiai atkimsti.. po koki penkis kartus.. paskui protorgolio lasinau.. tai atsikimsdavo..
jau ismokau pamatyt kai nosytej uzdegimas.. pasiziuriu su prozektoriuku ax.gif ir matos paburkus gleivine, net spalva pasikeicia...nes slogos, kad begtu LABAI retai tebuna...
padedavo tai Protorgolis, bet jo ilgai negalima vartoti.. dabar kazkokius hemeopatinius lasiukus lasinu (gamino vaistinej)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vysniuke1: 23 sausio 2009 - 20:41
Mano dukrytė (2 m. 9 mėn.) ir pradėjo sloguoti, kai ėmė lankyti darželį. verysad.gif Paserga, pasveiksta ir vėl suserga. Bet dabar jau tris mėnesius sloguoja, net purslai eina. Buvo ir ausytės uždegiams, išsigydėm antibitotikais. Paskui nosytėje rado streptokoko bakteriją ir alergeną. Gydė antibiotikais dvi savaites, šildymus ėjom du kartus po 5 dienas. LOTR gydytoaj lyg užsiminė, kad adenoidai yra nosytėje, bet daugiau nieko ir nepasakė. g.gif Bet sloga kaip tęsėsi, taip ir tęsiasi. Net nežinau, jau kaip ir gydyti. Gal kas susidūrėte su panašia situacija?
Atsakyti
QUOTE(karibiete @ 2009 01 28, 08:57)
Mano dukrytė (2 m. 9 mėn.) ir pradėjo sloguoti, kai ėmė lankyti darželį. verysad.gif  Paserga, pasveiksta ir vėl suserga. Bet dabar jau tris mėnesius sloguoja, net purslai eina. Buvo ir ausytės uždegiams, išsigydėm antibitotikais. Paskui nosytėje rado streptokoko bakteriją ir alergeną. Gydė antibiotikais dvi savaites, šildymus ėjom du kartus po 5 dienas. LOTR gydytoaj lyg užsiminė, kad adenoidai yra nosytėje, bet daugiau nieko ir nepasakė.  g.gif  Bet sloga kaip tęsėsi, taip ir tęsiasi. Net nežinau, jau kaip ir gydyti. Gal kas susidūrėte su panašia situacija?

o koks alergenas g.gif nuo alergijos kokių vaistų paskyrė purkšti g.gif
Atsakyti
Nepasake nieko nekonkretaus apie alergena. Pasake tik zyrtec gerti g.gif
Atsakyti
mano vaikas pradejes lankyti darzeli pastoviai tai sloga, tai kosuliai, pagyja ir vel serga. Bet dabar jau 1,5 menesio laikomes ir nebeserga - gal cia sutapimas, bet kas ryta duodu pieno ar arbatos su medum isgerti, ir tada jau suduodu is LINEA serijos yra tokie milteliai"eziuole, cinkas ir vitaminasC" na ir kol kas jokiu slogu, kosuliu, tike laiko ir siuos vitaminus geriam. Pabandykit, gal ir Jums pades, kieno vaikuciai serga daznai persalimo ligom
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2009 02 08, 20:54)
mano vaikas pradejes lankyti darzeli pastoviai tai sloga, tai kosuliai, pagyja ir vel serga. Bet dabar jau 1,5 menesio laikomes ir nebeserga - gal cia sutapimas, bet kas ryta duodu pieno ar arbatos su medum isgerti, ir tada jau suduodu is LINEA serijos yra tokie milteliai"eziuole, cinkas ir vitaminasC" na ir kol kas jokiu slogu, kosuliu, tike laiko ir siuos vitaminus geriam. Pabandykit, gal ir Jums pades, kieno vaikuciai serga daznai persalimo ligom

na tie milteliai visai neblogi bigsmile.gif
Beje tinka ir mum gerti imuniteta stiprina bigsmile.gif
Atsakyti