QUOTE(deizi @ 2009 01 22, 14:25)
Dar naudoju juros vandeni ir vibrocili, bet jie tik tam kartui man atrodo, palengvina kvepavima ir tiek. Antras menuo geriam Limphomyosot lasiukus adenoidams nuslopinti
Gydant sloga labiausiai patiko actifed (esu davusi kazkada kelis kartus), tik prasidejus slogytej suduodi ir po 2-3 dienu slogos ne pedsaku nelieka
Bet kad visi yra pries ta actifeda, nezinau argumentuotai kodel pries, gal kas paaiskins
Dabar vyras geria actifeda ir nerealiai dziaugiasi, sako pats geriausias vaistas nuo slogos.
O Umcalor gal yra kazkas panasaus i actifeda? Gal jus ji naudojat?
neperspėjo Skurvydienė ,kad nuo Vibrocil gali uoslė dingt? Tie visi vaistai negydo ,tik duoda laikiną efektą ,ilgai naudojant gali išsivystyti medikamentinė sloga .Jei jau nori purkšt lašus ,geriau siūlau Euphorbium bandyt
Ipurški ,palauki 15 min ,ištrauki ,tada vėl įpurški.
Apie Actifed ,nė viena nenori jo duot savo vaikui ,nes tai labai stiprus cheminis vaistas ,veikiantis centrinę nervų sistemą
Jau gal geriau tada nakčiai puse šaukštelio Aerius sugirdyt? Tik gal kuri tiksliai žino kaip veikia Aerius [per CNS ar nea?] ,aš kažkaip nežinau ,nes tik pora kartų esu davus .
Umcalor yra kaip Influcid panašiai ,jį reikia duot tik pajutus ligą ,galima duot ir ligos eigoje .Umcalor natūralus antibiotikas ,aš jį tik nesenai atradau ,bet man daug geriau nei Influcid. Kol kas mes nuo ligų išsisukam ,kai tik pajuntu,kad naktį šiek tiek kitaip kvėpuoja ,rytą imu kompleksiškai gydyti ,Osciloccosinum padalinu vieną mažytį buteliuką į 4 dalis ,sugirdau po tą mažą porciją kas 15 min ,paskui duodu Umcalorpo kokius 5 lašiukus tą dieną [3 kartus dienoj] ,dar sugirdau Citrosept [greipfrutų sėklų ekstraktas,žudantis virusus ] kokius 10 lašiukų per dieną .Ir duodu atsigerti Vit C iš buteliuko [Cevikap] ,vakare maudosi vandeny su jūros druska arba pamirkom kojas karštam vandeny su druska .kitą dieną vaikas kaip ridikas
Dar gali dėt kokius 2-3 vakarus garstyčių lapelių ant kojų [arba sutrinti ir priberti į kojinytes ,palikti ir naktį su kojinėm] ,tik šito būdo dar neišbandžiau ,nes vis pamirštu nusipirkt garstyčių lapelių .