QUOTE(Rylinga @ 2008 12 06, 23:22)
Aš čia apie Mercurius Solubilis (lygtais taip) kalbėjau
Iš Tavo minėtų vaistukų, jei kas prie mūsų dar kibt bandys, tai Engystol tabletes patarė gerti. Oscilocoksinum mums neišrašė. Slogos atveju mums sakė naudoti Euphorbium compositum (nes mums jis tiko geriausiai), jei kosulys paūmės- tartephedreel, o jei su gerkle kas- Angin Heel.
mūsų lygtai kitokie žirniai ,dabar tingiu pažiūrėt ,bet gal Engystol mes gersim ,nes kitokių žirnių mes neturim ,išskyrus Berberį ir Greep heel.
jolax ,gali pataikyt ir anksčiau užsirašyt ,aš pasiskambianu pirmadienį ,trečiadienį jau važiavom ,pasitaikė laisva valanda ,paskui jau būtume tik 12 d važiavę.
Papildyta:
QUOTE(Rylinga @ 2008 12 07, 01:03)
Šiaip apie savaitę eilė. Aišku, kad reikia su vaiku važiuoti, kas čia per klausimas?
Jurgutėle, ar Tau po vizito pas homeopatę ramiau pasidarė? Gal Jolax irgi būtų verta pas mūsų homeopatę apsilankyti?
Šiaip tai maniškis pradėjo sausai kosėti miegodamas, o ryte buvo išskyrų iš nosies padaugėję. Na, aš galvoju, kad, jei būtų sloga, tai arba užsikimštų nosis arba tekėti išskyros stipriau pradėtų. Nelabai suprantu, kas čia yra. O gal čia sloga, tik silpnesnė? Kažkaip visgi sunkoka susigaudyti, kai tie adenoidai padidėję
Jaučiu, kad teks apsiginkluoti euphorbium compositum ir tartephedreel ir turbūt engystol
Dar plius arbatom
Rylinga ,man tai žinok ramiau pasidarė
Kažkaip ji pasakė ,jokių operacijų ,ir atrodė iškart pasidarė aišku ,kad TIKRAI jokių operacijų
Sako ,bandysim adenoidus sumažint ,o jei galvojat ,kad yra šiek tiek kam nors alergiškas ,tai darysim ,kad alergiškas nebūtų NIEKAM
Žodžiu ,dar ji ten gale prisako knygučių paskaityt ,tai net mano MB iškart po vizito puolė Maximoj tų knygų ieškot ,kelias nusipirko ,tik ne grynai rekomenduotas [nes šitų nebuvpo ] ,bet to pačio autoriaus .Dar neskaičiau ,nes dabar įnikus į Sharma .
Jolax ,gal tu nesiblaškyk ,pažėk dar kelis mėn kaip jums seksis.
Dar pakartosiu ,kad mūsų homeopatė labai gyrė Oscilocossinum ,gal pabandyk ? Jį ir vaistinėj labai giria ,nevisada net būna pirkt .
užklausiau dėl sanatorijos ,sako jei tik turit galimybių ,aš labAi UŽ,ten mūsų vaikučiai labai sustiprėja .
Vit C turbūt duodi nuolat ,jį reikia gert ištisus metus ,geriau skystą .
Homeopatė yra griežtai prieš skiepus ,tai gerai ,kad mes tuo Broncho skiepu nepasiskiepijom