Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga, nosies užgulimas

QUOTE(Rylinga @ 2008 12 05, 16:25)
O ta homeopatė, pas kurią buvote, kiek ji laiko dirba homeopate? Ar Tu ja pasitiki?
Aš nuėjau pas homeopate su vaiku, ji prirašė žirniukų, lašiukų, išaiškino man ko tikėtis, kiek laiko turi praeiti ir maniškis jau keturias savaites eina į darželį. Man dabar ramu.

Na homeopatas pas kuri lankausi geriausias Klaipedoje -Vidmantas Misis.as juo pasitikiu, bet va ... siuo atveju ilgokai mums cia viskas vyksta

Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2008 12 05, 15:28)
Na homeopatas pas kuri lankausi geriausias Klaipedoje -Vidmantas Misis.as juo pasitikiu, bet va ... siuo atveju ilgokai mums cia viskas vyksta

Tai, jei Tu pasitiki homeopatu, tai kam tada bioenergetikė reikalinga? O tas homeopatas Vidmatas Misis sakė Tau, kiek laiko truks viskas, kiek dar vaikas taip sunkiai kvėpuos? Kad Tu daugmaž žinotum ko tikėtis.
Nusiteik, kad tai ilgas procesas. Kiek atsimenu, tai taviškis neknarkia. Tai ir džiaukis tuo. Na, dar stebėk klausą, jei pradės blogiau girdėti- tada jau blogai. Sakei, kad kosulys kažkiek sumažėjo- tai jau yra gerai.
Tie adenoidai labai jau pamažu mažėja doh.gif Tavo vaikas tikrai dėl adenoidų taip kvėpuoja, daugiau nieko jam šiuo metu nėra, nebesiblaškyk mirksiukas.gif Svarbiausia Tau dabar stiprinti vaiko organizmą, o tas organizmo stiprinimas ir mažina tuos adenoidus (kad ir lėtai).
Retkarčiais juodojo šeivamedžio arbatos duok mirksiukas.gif

Na dar klausimas...Ar išpūsti orą iš nosies jam yra lengviau nei įkvėpti? Na, kad ir dieną.
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2008 12 05, 17:06)
Tai, jei Tu pasitiki homeopatu, tai kam tada bioenergetikė reikalinga? O tas homeopatas Vidmatas Misis sakė Tau, kiek laiko truks viskas, kiek dar vaikas taip sunkiai kvėpuos? Kad Tu daugmaž žinotum ko tikėtis.
Nusiteik, kad tai ilgas procesas. Kiek atsimenu, tai taviškis neknarkia. Tai ir džiaukis tuo. Na, dar stebėk klausą, jei pradės blogiau girdėti- tada jau blogai. Sakei, kad kosulys kažkiek sumažėjo- tai jau yra gerai.
Tie adenoidai labai jau pamažu mažėja  doh.gif Tavo vaikas tikrai dėl adenoidų taip kvėpuoja, daugiau nieko jam šiuo metu nėra, nebesiblaškyk  mirksiukas.gif Svarbiausia Tau dabar stiprinti vaiko organizmą, o tas organizmo stiprinimas ir mažina tuos adenoidus (kad ir lėtai).
Retkarčiais juodojo šeivamedžio arbatos duok  mirksiukas.gif 

Na dar klausimas...Ar išpūsti orą iš nosies jam yra lengviau nei įkvėpti? Na, kad ir dieną.

Drauge pasakojo, kad jos mergasitei panasiai buvo-tai kai nuvede pas bioenergetike ir kai savo rankomis pradejo sildyti nosyte-tai liuliukai sake kaip siulai ejo lauk, sako net i kamuoli galejai vinioti. biggrin.gif Tai va, kad tas musiskis homeopatas nepasake kaip cia kiek ilgai viskas truks. Organizmo stiprinimui geriame ocsiloccocsilium, bet vistiek dabar itariu, kad mes vel sloga pasigavome doh.gif . Kadangi mums visada uztekdavo imuwash pasipurksti ir toliau sekmingai gyvename visa diena, o dabar ziuriu, kad nosyte daugiau uzburbuliavusi (bet dar is jos niekas nebega).o siaip maniskiui sunkiau iskvepti nei ikvepti.
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2008 12 06, 10:13)
Drauge pasakojo, kad jos mergasitei panasiai buvo-tai kai nuvede pas bioenergetike ir kai savo rankomis pradejo sildyti nosyte-tai liuliukai sake kaip siulai ejo lauk, sako net i kamuoli galejai vinioti.  biggrin.gif Tai va, kad tas musiskis homeopatas nepasake kaip cia kiek ilgai viskas truks. Organizmo stiprinimui geriame ocsiloccocsilium, bet vistiek  dabar itariu, kad mes vel sloga pasigavome doh.gif . Kadangi mums visada uztekdavo imuwash pasipurksti ir toliau sekmingai gyvename visa diena, o dabar ziuriu, kad nosyte daugiau uzburbuliavusi (bet dar is jos niekas nebega).o siaip maniskiui sunkiau iskvepti nei ikvepti.

Aš tai bijau to bioenergetinio gydymo. Na, to kišimosi į biolaukus. Skaičiau, kad tai nėra gerai, ir kad bėdos gali prisidaryti.
O tai tas homeopatas skyrė ką nors organizmo valymui? Na, detoksikacijai kažką?
O osciloccocsiną homeopatas skyrė? O tai jam sakei, kad gerti tą kordicepsą pradėjot?
Bent jau man tai homeopatė sakė, kad jei ir pasigausim slogą, tai ji turėtų trukti savaitę, o ne būti kokia tai užsitęsusi mėnesį dėl to, kad geriam tuos vaistukus, tad nebijoti tos slogos. Na, ir, kad dar neužsikrėtėm kol kas, tai irgi tų vaistukų dėka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rylinga: 06 gruodžio 2008 - 11:01
mergaitės vis paskaitau šitą temą, nes patys turim daug problemų su nesibaigiančiom slogom. tiesa pasakius aš pati irgi labai vargstu su sinusitais. tai dabar pastebėjau, kad kai tik man užsikiša nosis, iš karto pradedu čiulpti Cinabsin, nu jau 3 kartus jis manęs nepavedė- sinusitas nesusiformavo, ir nosies užgulimas praeina. Bet čiulpiu jį kokia kas 3-4 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 06 gruodžio 2008 - 12:35
QUOTE(Rylinga @ 2008 12 06, 12:01)
Aš tai bijau to bioenergetinio gydymo. Na, to kišimosi į biolaukus. Skaičiau, kad tai nėra gerai, ir kad bėdos gali prisidaryti.
O tai tas homeopatas skyrė ką nors organizmo valymui? Na, detoksikacijai kažką?
O osciloccocsiną homeopatas skyrė? O tai jam sakei, kad gerti tą kordicepsą pradėjot?
Bent jau man tai homeopatė sakė, kad jei ir pasigausim slogą, tai ji turėtų trukti savaitę, o ne būti kokia tai užsitęsusi mėnesį dėl to, kad geriam tuos vaistukus, tad nebijoti tos slogos. Na, ir, kad dar neužsikrėtėm kol kas, tai irgi tų vaistukų dėka.

O kokie Jusu vaistukai Gal ir mums nusipirkti? Dabar nusipirkau nemazai isgirta cinabsin, gal jis kiek palengvins mums ta nosytes uzgulima g.gif . O oscillococsina homeopatas musmsake duoti po 5 zirniukas 2Xd. profilaktiskai nuo persalimo.
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2008 12 05, 15:21)
Aciu verysad.gif . Geriam ir homeopatinius calcium carbonicum ir geriam dar sita fohow feliksa.Na kol kas akivaizduas pagerejimo nera. Gal kosulys kiekir apmazejo, bet nosies reikalai visiskai nesitvarko. Artimiausiuose planuose eiti pas pulmonologa ir pas bioenergetike.
Na reikes dar ta paleistuve lasinti, smagu girdeti, kad ji jums padeda 4u.gif

joa ,mums pasisekė su ta paleistuve thumbup.gif ,tik bėda ,kad mūsiškė jau vos 4 lapelius teturi ,tai jau dairausi iš kur vėl nusipirkt ,nes mano pasodintos 7 dar tik mažutės ,bet gražios ,žalios ,bujoja wub.gif
jolax ,mes irgi buvom pas tą pačią homeopatę kur Rylinga buvo ,tai ir geriam tokį rinkinį Detox Kit ,galit ir jūs pamėgint pagert ,bolgiau nebus ,kainuoja visas rinkinukas apie 55 LT ,Heel firmos ,įeina Lymphomyosot lašiukai ,kuriuos mes jau buvom gėrę vasarą 2 mėnesius .Sako ,kad labai geri tie lašiukai mirksiukas.gif
Geriant tą vaistukų rinkinį gali nosytė pavarvėti ,nes valosi ,bet aš tai to visai nebijau ,kad tik bėgtų ,o ne užsikištų biggrin.gif Dar ta homeopatė prirašė visokių vaistukų tuo atveju ,kai prasidės virusai ,gripo epidemija ,jei domina ,galiu parašyt pavadinimus 4u.gif
Taip pat sakė kai tik pajusit ,kad nori koks brudas kibt ,pavaikščiot kokius 2-3 vakarus su garstyčių pribarstytom kojinytėm ,ir gerti Osciloccosinum ,padalinti į 4 dalis ,ir pradžioj gerti tas keturias dalis kas 15 min 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 06 gruodžio 2008 - 13:45
QUOTE(jolax @ 2008 12 06, 13:09)
O kokie Jusu vaistukai Gal ir mums nusipirkti? Dabar nusipirkau nemazai isgirta cinabsin, gal jis kiek palengvins mums ta nosytes uzgulima g.gif . O oscillococsina homeopatas musmsake duoti po 5 zirniukas 2Xd. profilaktiskai nuo persalimo.

Jolax, gal ir galėtumėt jūs gerti tuos Detox Kit, tačiau žinau, kad geriate dar kažkokius tai žirniukus carbonicum ar kokius ten, nepamenu. Esmė tame, kad aš saviškiui duodu dar Silicea žirniukus kiekvieną trečiadienį, bet kai juos duodu, tuomet neduodu tą dieną Detox Kit. O juk nežinot, ar galima duoti tą Detox Kit kartu su tais jūsų geriamais žirniukais. Čia jau manau, jei norite gerti tą Detox kit, tai jau turite derinti su homeopatu.
O, jei geriate tą kardicepsą, tai gal to Detox Kit išvis nereikia.

Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2008 12 06, 16:45)
Jolax, gal ir galėtumėt jūs gerti tuos Detox Kit, tačiau žinau, kad geriate dar kažkokius tai žirniukus carbonicum ar kokius ten, nepamenu. Esmė tame, kad aš saviškiui duodu dar Silicea žirniukus kiekvieną trečiadienį, bet kai juos duodu, tuomet neduodu tą dieną Detox Kit. O juk nežinot, ar galima duoti tą Detox Kit kartu su tais jūsų geriamais žirniukais. Čia jau manau, jei norite gerti tą Detox kit, tai jau turite derinti su homeopatu.
O, jei geriate tą kardicepsą, tai gal to Detox Kit išvis nereikia.

jo ,geriau pasitart ,bet aš tai minėjau jai ,kad geriam Rybomunyl ,Singulair ,bet ji sako ,kad viskas gerai ,puikūs tei mūsų vaistai ,tik būtų gerai ,kad būtų 1 valandos laiko tarpas tarp vaistų vartojimo.
Mes tai po savaitės gersim Engystol 9 dienas ,tai nesakė ,kad reikia tuomet nutraukti Detox kit ,matyt čia jau individualu .Tiesa ,dar sakiau , kad karts nuo karto apetitui gerinti geriam Citrosept ,tai irgi nieko .viskas Ok ,galim gert ,jei bus reikalas ,bet ,aišku ,neduosiu ,nes užteks mums ir tų paskirtų lašų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 12 06, 16:02)
jo ,geriau pasitart ,bet aš tai minėjau jai ,kad geriam Rybomunyl ,Singulair ,bet ji sako ,kad viskas gerai ,puikūs tei mūsų vaistai ,tik būtų gerai ,kad būtų 1 valandos laiko tarpas tarp vaistų vartojimo.
Mes tai po savaitės gersim Engystol 9 dienas ,tai nesakė ,kad reikia tuomet nutraukti Detox kit ,matyt čia jau individualu .Tiesa ,dar sakiau , kad karts nuo karto apetitui gerinti geriam Citrosept ,tai irgi nieko .viskas Ok ,galim gert ,jei bus reikalas ,bet ,aišku ,neduosiu ,nes užteks mums ir tų paskirtų  lašų  biggrin.gif

Tai maniškis geria dar kitus žirnelius( devynias dienas geriam ir vienos dienos pertrauką darom), juos irgi geriam kartu su Detox Kit smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos, bandysiu pirmadieni nuvykti pas homeopata ir pasitarti del to Detox kit.O jei reikes tai pati nutrauksiu Calcium carbonikum kuri jau geriam ilgokai . Va tik beda su tuo kardicepsu (ar kaip ji te), bijau ,kad ,,nesusipjautu"... O pas Lora eisim (kuris ji ir israse ) tik 20 d.
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2008 12 06, 20:05)
Aciu merginos, bandysiu pirmadieni nuvykti pas homeopata ir pasitarti del to Detox kit.O jei reikes tai pati nutrauksiu Calcium carbonikum kuri jau geriam ilgokai . Va tik beda su tuo kardicepsu (ar kaip ji te), bijau ,kad ,,nesusipjautu"... O pas Lora eisim (kuris ji ir israse ) tik 20 d.

Tai homeopatui nesakei, kad geriat kardicepsą? O iš kur žinai, kad kordocepsas nesipjauna su Calcium carbonikum? Tai šiaip tas homeopatas ir turi pasakyti, ar tas kardicepsas nesipjauna su Detox Kit.
Atsakyti