QUOTE(jolax @ 2008 12 05, 08:11)
JEtau mes dar nepasveikom
. I darzeli pradejome eiti, bet rytinis kosulys ir nakti nosies uzgulimas dar tebesitesia jau 2 menuo. Nezinau kokius tyrimus reiktu pasidaryti , kad atrastu kas tiksliai mums yra. Na turime 2 laipsnio adenoidus, bet ar jie gali sukelti toki ilga laika tokiu nepatogumu vaikui. Juk tuos 2 men. gydome visokiausiai vaistais. Per menesi turejome 2 bronchitus ,dabar bijau , kad nebutu kokios nos pasekmes, nbet gdytoja klause ir sake ,kad plauciukai svarus
. Du kart dienoj dabar lasinu imuwash, bet sianakt vaikas vel pilnai nepakvepavo, tiesiog jauciu kaip sunkiai traukia nosyte, nors dienos metu niekas nebega.
O tai kaip Tu įsivaizduoji tuos padidėjusius adenoidus? Maniškis pro nosį normaliai irgi nekvėpuoja, o, kiek pastebėjau, ir tų gleivių kažkiek toj nosytėje yra. Kartais rytais išpūsti jam pavyksta. Nors maniškis, kiek suprantu, lengviau kvėpuoja už taviškį, homeopatė man sakė, kad praeis kokie trys mėnesiai, kol tos gleivės išsivalys. Ir tai čia tuo atveju, kiek suprantu, jei vaikas visus tuos tris mėnesius daugiau neužsikrės nei sloga, nei kokiais tai kosuliais. Nes, jei užsikrės, tai tų gleivių vėl padaugės.
O ta homeopatė, pas kurią buvote, kiek ji laiko dirba homeopate? Ar Tu ja pasitiki?
Aš nuėjau pas homeopate su vaiku, ji prirašė žirniukų, lašiukų, išaiškino man ko tikėtis, kiek laiko turi praeiti ir maniškis jau keturias savaites eina į darželį. Man dabar ramu.