Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga, nosies užgulimas

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 10 20, 12:54)
nuo kosulio gal geriau pabandykit gerti ACC[skystinantys ]  arba Fluditec ,taip pat nuo tokios užimtos slogos mano sūnelį garino su Ventolin ,dar galit kas vakarą mirkyti kojas sūriam vandenėly ,paskui dėti ant krūtinės virtų bulvių su lupenom kompresus [aš viską tą dariau

Sakykit, mielosios, kaip jūs tas bulves ant krūtinės dedat? Į ką įsukat? Jei jas dėti į maišelį, po to į rankšluostį, tai efektas bus tas pats kaip kad ant krūtinės dėti elektrinę šildyklę blush2.gif Juk bulves liaudis rinkdavosi dėl to, kad jos ilgai išlaiko šilumą, o elektra šilumą gali palaikyti visą parą g.gif Ką jūs manot?
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 12 03, 22:37)
Sakykit, mielosios, kaip jūs tas bulves ant krūtinės dedat? Į ką įsukat? Jei jas dėti į maišelį, po to į rankšluostį, tai efektas bus tas pats kaip kad ant krūtinės dėti elektrinę šildyklę  blush2.gif  Juk bulves liaudis rinkdavosi dėl to, kad jos ilgai išlaiko šilumą, o elektra šilumą gali palaikyti visą parą  g.gif Ką jūs manot?

Aš išverdu kelias bulves su lupenom,paskui su grūstuku sutrinu jas bei įdedu į paprastą politeleninį maišelį,palaukiu kol šiek tiek atvės,kad
odos nenudegintų,tuomet dedu vaikui ant krūtinės,o ant viršaus pustorį rankšluostuką rolleyes.gif
Manau kad elektrinė šildyklė ne tas pats,nes pačios bulvės turi gydomųjų savybių,juk jomis gydoma ir gerklės uždegimas(kai bulvėms verdant garuojama jų garais)
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 12 03, 22:37)
Sakykit, mielosios, kaip jūs tas bulves ant krūtinės dedat? Į ką įsukat? Jei jas dėti į maišelį, po to į rankšluostį, tai efektas bus tas pats kaip kad ant krūtinės dėti elektrinę šildyklę  blush2.gif  Juk bulves liaudis rinkdavosi dėl to, kad jos ilgai išlaiko šilumą, o elektra šilumą gali palaikyti visą parą  g.gif Ką jūs manot?

Na, aš tai bulvių nedėjau, bet dėjau varškę. Tai pirmas sluoksnis ant kūno buvo marlė, paskui varškė (šiuo atvejų manau, kad bulvės tiktų taip pat), paskui vėl marlė( arba tiesiog suvyniota varškė ar tai bulvės į marlę), tada polietileninis maišelis ir rankšluostis.
Vietoj marlės turbūt tinka ir medvilninė medžiaga.
Na, jau pro marlę tai jau tikrai gydomosios savybės praeina. Jei pirmas sluoksnis yra polietileno plėvelė, tai nežinau kaip tos gydomosios savybės pro ją praeina, mano manymu, tik šiluma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rylinga: 04 gruodžio 2008 - 09:15
QUOTE(Failas @ 2008 12 03, 23:37)

aš tai dedu į maišelį ,bet palieku atdarą vieną galą ,kuris yra prie burnytės ,tuomet kaip ir pasigarina tuo pačiu ..Tik gydytoja sako neuždėti ant širdelės to šildančio kompreso .Iš pradžių ant kūtinės uždedu arba merliuką ,arba medvilnės gabalą ,paskui tas bulves maišelyje ,ir vis pažiūriu ar krūtinė nesudrėko ,nušluostau švelniu rankšluostuku .Bet šiaip galvoju ,kad didesnis efektas yra garintis su bulvėm ,o ne dėti kompresus ,nes va ant krūtinės nelabai rekomenduojama dėti dėl širdelės ,kai mažas vaikas ,sukinėjasi ,nenori to kompreso ,tai labai sunku išlaikyti jį vienoj vietoj ax.gif o esu dėjus ant nugarytės ,tai gydytoja sakė ,kad jokios naudos g.gif
Atsakyti
JEtau mes dar nepasveikom verysad.gif . I darzeli pradejome eiti, bet rytinis kosulys ir nakti nosies uzgulimas dar tebesitesia jau 2 menuo. Nezinau kokius tyrimus reiktu pasidaryti , kad atrastu kas tiksliai mums yra. Na turime 2 laipsnio adenoidus, bet ar jie gali sukelti toki ilga laika tokiu nepatogumu vaikui. Juk tuos 2 men. gydome visokiausiai vaistais. Per menesi turejome 2 bronchitus ,dabar bijau , kad nebutu kokios nos pasekmes, nbet gdytoja klause ir sake ,kad plauciukai svarus g.gif . Du kart dienoj dabar lasinu imuwash, bet sianakt vaikas vel pilnai nepakvepavo, tiesiog jauciu kaip sunkiai traukia nosyte, nors dienos metu niekas nebega. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2008 12 05, 09:11)
JEtau mes dar nepasveikom verysad.gif . I darzeli pradejome eiti, bet rytinis kosulys ir nakti nosies uzgulimas dar tebesitesia jau 2 menuo. Nezinau kokius tyrimus reiktu pasidaryti , kad atrastu kas tiksliai mums yra. Na turime 2 laipsnio adenoidus, bet ar jie gali sukelti toki ilga laika tokiu nepatogumu vaikui. Juk tuos 2 men. gydome visokiausiai vaistais. Per menesi turejome 2 bronchitus ,dabar bijau , kad nebutu kokios nos pasekmes, nbet gdytoja klause ir sake ,kad plauciukai svarus g.gif . Du kart dienoj dabar lasinu imuwash, bet sianakt vaikas vel pilnai nepakvepavo, tiesiog jauciu kaip sunkiai traukia nosyte, nors dienos metu niekas nebega.  doh.gif

jolax ,užuojauta jums ir sveikatytės linkiu 4u.gif
O nebuvot pas homeopatą ar dar kažkur lyg žadėjot eit?
Ar daugiau nebandei paleistuvės ,aš tai ja negaliu atsidžiaugt ,stebuklas ,ne augalas thumbup.gif pabandyk nulaušti vieną lapą ir palaikyti parą šaldytuve ,nu čiaudi mano vaikas vos ne 10 kartų ,pareina iš taip giliai ,kad net neįsivaizduotum ,kad ten gali būt,išsisnargliuoja ryte ir ramu iki vakaro ,jei yra reikalas prieš miegą dar įlašinu ,jokių daugiau absoliučiai vaistų nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 05 gruodžio 2008 - 12:55
Mano vaikuj sloga ir temperatura kas cia per lyga??
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 12 05, 13:54)
jolax ,užuojauta jums ir sveikatytės linkiu 4u.gif
O nebuvot pas homeopatą ar dar kažkur lyg žadėjot eit?
Ar daugiau nebandei paleistuvės ,aš tai ja negaliu atsidžiaugt ,stebuklas ,ne augalas  thumbup.gif pabandyk nulaušti vieną lapą ir palaikyti parą šaldytuve ,nu čiaudi  mano vaikas vos ne 10 kartų ,pareina iš taip giliai ,kad net neįsivaizduotum ,kad ten gali būt,išsisnargliuoja ryte ir ramu iki vakaro ,jei yra reikalas prieš miegą dar įlašinu ,jokių daugiau  absoliučiai vaistų nereikia  biggrin.gif

Aciu verysad.gif . Geriam ir homeopatinius calcium carbonicum ir geriam dar sita fohow feliksa.Na kol kas akivaizduas pagerejimo nera. Gal kosulys kiekir apmazejo, bet nosies reikalai visiskai nesitvarko. Artimiausiuose planuose eiti pas pulmonologa ir pas bioenergetike.
Na reikes dar ta paleistuve lasinti, smagu girdeti, kad ji jums padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapinuke @ 2008 12 05, 13:42)

Gal dar ir gerklytė raudona?
Liga gali būti elementari-virusinis kataras ir etc
Atsakyti
QUOTE(Lapinuke @ 2008 12 05, 14:42)

Gali buti persalimas, virusas, o jei smarkiai kosti dar ir bronchitas. Tikslia diagnoze nustatys gydytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2008 12 05, 14:23)
Gali buti persalimas, virusas, o jei smarkiai kosti dar ir bronchitas. Tikslia diagnoze nustatys gydytoja smile.gif

Jis visiskai ne kosti ir temperatura viena diena yra o kita diena nera o dar kita vel temperatura doh.gif gal cia dantys dygsta,nes daug neturim.
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2008 12 05, 08:11)
JEtau mes dar nepasveikom verysad.gif . I darzeli pradejome eiti, bet rytinis kosulys ir nakti nosies uzgulimas dar tebesitesia jau 2 menuo. Nezinau kokius tyrimus reiktu pasidaryti , kad atrastu kas tiksliai mums yra. Na turime 2 laipsnio adenoidus, bet ar jie gali sukelti toki ilga laika tokiu nepatogumu vaikui. Juk tuos 2 men. gydome visokiausiai vaistais. Per menesi turejome 2 bronchitus ,dabar bijau , kad nebutu kokios nos pasekmes, nbet gdytoja klause ir sake ,kad plauciukai svarus g.gif . Du kart dienoj dabar lasinu imuwash, bet sianakt vaikas vel pilnai nepakvepavo, tiesiog jauciu kaip sunkiai traukia nosyte, nors dienos metu niekas nebega.  doh.gif

O tai kaip Tu įsivaizduoji tuos padidėjusius adenoidus? Maniškis pro nosį normaliai irgi nekvėpuoja, o, kiek pastebėjau, ir tų gleivių kažkiek toj nosytėje yra. Kartais rytais išpūsti jam pavyksta. Nors maniškis, kiek suprantu, lengviau kvėpuoja už taviškį, homeopatė man sakė, kad praeis kokie trys mėnesiai, kol tos gleivės išsivalys. Ir tai čia tuo atveju, kiek suprantu, jei vaikas visus tuos tris mėnesius daugiau neužsikrės nei sloga, nei kokiais tai kosuliais. Nes, jei užsikrės, tai tų gleivių vėl padaugės.
O ta homeopatė, pas kurią buvote, kiek ji laiko dirba homeopate? Ar Tu ja pasitiki?
Aš nuėjau pas homeopate su vaiku, ji prirašė žirniukų, lašiukų, išaiškino man ko tikėtis, kiek laiko turi praeiti ir maniškis jau keturias savaites eina į darželį. Man dabar ramu.
Atsakyti