Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga, nosies užgulimas

QUOTE(Cikadelė @ 2008 11 24, 20:07)
aš pati asmeniškai pradedu iškart, kai pastebiu, jog tai jau nebe sloga, o jau užsikemša ir jaučiu tokį slėgimą kaktoje...paleidžia po vienos dienos vartojimo. Va dukrytei duodu jau 2 diena, tikrai padidėjo snargliukų kiekis, kartais tiesiog patys varva- žali, geltoni... tik kad bėda pas mus daug didesnė šį kartą nei tik snargliukai. Bet bent jau mums cinabsinas pasiteisina 100 proc. thumbup.gif

Cikadele ,o mergytei kiek kartų per dieną duodi? Kai vaistininkės klausiu ,tai sako ,kad 3 tabletes per dieną ,bet juk info lapely rašo ką kita [kas valandą ar panašiai ] ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 25 lapkričio 2008 - 13:48
QUOTE(virgutej @ 2008 11 25, 11:07)
pabandykit protargoli  thumbup.gif  vaikams specialiai daro kitokiu procentu  thumbup.gif  kai eina tokie smurgliai geltoni tirsti tik jis geriausiai padeda  thumbup.gif
Papildyta:
va radau bonkutes
protargolis 2%
ir prie jo dar buvo paskyre irgi gaminamus
furacilini 0.02% ir adrenalini 0.1% misini
padejo  thumbup.gif
tai kai stipri sloga visada nuvaziuoju tu vaistuku  thumbup.gif
tuos vaistus mums israse kai  buvom 3men ir jei reikia ir dabar tinka,tik nevisada perku abu buteliukus.
po 4 lasiukus 4 kart per diena ir juos lasinti atskirai  smile.gif  tiesa kad ju ilgiau nei 4 dienas naudoti negalima  smile.gif  po to reikia leisti paciai nosytei susitvarkyti  smile.gif

Mes protorgolį naudojom kai tik slogytė prasidėjo, nes ji ir buvo iškart klampi, bet nepagelbėjo, verysad.gif dabar kasdien vaikštom i polikliniką nesytės plauti ir jau jaučiasi pagerėjimas, dar lašinamės paskirtus vaistukus Otrivin ir tuos žoliniu pagrindu (Euphobrijum......)nes mažylė pati nesugeba tokios tirštos slogytės išpūsti. Gaila vaiko, bet kitaip nepasveiksim
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2008 11 25, 22:50)
Mes protorgolį naudojom kai tik slogytė prasidėjo, nes ji ir buvo iškart klampi, bet nepagelbėjo,  verysad.gif  dabar kasdien vaikštom i polikliniką nesytės plauti ir jau jaučiasi pagerėjimas, dar lašinamės paskirtus vaistukus Otrivin ir tuos žoliniu pagrindu (Euphobrijum......)nes mažylė pati nesugeba tokios tirštos slogytės išpūsti. Gaila vaiko, bet kitaip nepasveiksim

o kaip poliklinikoj nosiukę plauna?
Atsakyti
Sakykit, mamytės, o kaip gydyti ne užsikimšusią , o ištisai bėgančią nosytę. Visos slogos tęsiasi mėnesį, nespėjam išgyt, ir vėl . Sinupretas, umcaloras, influcidas neduoda jokio efekto. lašai nuo slogos išbandyti visi. Nueinam pas gydytoją, nusiunčia pas LOR, o ta antibus iškart rašo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 25, 13:38)
Cikadele ,o mergytei kiek kartų per dieną duodi? Kai vaistininkės klausiu ,tai sako ,kad 3 tabletes per dieną ,bet juk info lapely rašo ką kita [kas valandą ar panašiai ] ? g.gif

vyro sesuo, medikė, sakė, kad 3 per dieną thumbup.gif beje, mums valosi puikiai...varo snargliukai kaip reikalas, gryni pūliukai eina...net protorgolio ar colargolio nereikia. Sutinku, kad jie gerai valo, bet labai sausina gleivinę, gaila vaiko- nušaša nosytė verysad.gif
QUOTE(joge @ 2008 11 25, 22:53)
Sakykit, mamytės, o kaip gydyti ne užsikimšusią , o ištisai bėgančią nosytę. Visos slogos tęsiasi mėnesį, nespėjam išgyt, ir vėl . Sinupretas, umcaloras, influcidas neduoda jokio efekto. lašai nuo slogos išbandyti visi. Nueinam pas gydytoją, nusiunčia pas LOR, o ta antibus iškart rašo doh.gif

aš tais siūlyčiau pas homeopatą paislnkyti, duoda jie tokių rutuliukų, man regis sutraukia jie nosytę, kad paskui nelašėtų, nebėgtų nuolat...nes šiaip, mano nuomone, ėjimas beprasmis pas LOR, jeigu pastovai bėga, kiek galima tuos antibiotikus kišti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joge @ 2008 11 25, 22:53)

Mums šiuo atveju padėjo purškalas Euphorbium Compositum. Jei dar nebandėte, pabandykit 4u.gif Tik, maniškiui po pirmosios dozės dar labiau pradėjo sekretas tekėti, o paskui per tris dienas viskas susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 11 26, 01:04)

aš tais siūlyčiau pas homeopatą paislnkyti, duoda jie tokių rutuliukų, man regis sutraukia jie nosytę, kad paskui nelašėtų, nebėgtų nuolat...nes šiaip, mano nuomone, ėjimas beprasmis pas LOR, jeigu pastovai bėga, kiek galima tuos antibiotikus kišti doh.gif

nu gal ir padėtų-gera mintis smile.gif

QUOTE(Rylinga @ 2008 11 26, 11:40)
Mums šiuo atveju padėjo purškalas Euphorbium Compositum. Jei dar nebandėte, pabandykit  4u.gif Tik, maniškiui po pirmosios dozės dar labiau pradėjo sekretas tekėti, o paskui per tris dienas viskas susitvarkė.

Turim, jokio efekto .Visiškai verysad.gif
Ir pasakykit, per kiek laiko vaikučiams 1,5 metų sloga turi praeit? Negi per mėnesį kaip mums?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 25, 23:02)
o kaip poliklinikoj nosiukę plauna?

3-ioje poliklinikoje, pas gydytoją Jovaišienę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(joge @ 2008 11 26, 14:34)
nu gal ir padėtų-gera mintis smile.gif
Turim, jokio efekto .Visiškai verysad.gif
Ir pasakykit, per kiek laiko vaikučiams 1,5 metų sloga turi praeit? Negi per mėnesį kaip mums?

Koks skirtumas ar vaikui 1,5 m, ar daugiau. Nėra jau čia įprastinė sloga nei tokiam, nei vyresniam. Gal tikrai geriausia būtų jums nueiti pas homeoptę- pas tikrai gerą homeopatę.
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2008 11 26, 19:34)
3-ioje poliklinikoje, pas gydytoją Jovaišienę rolleyes.gif

mes ne Kaune ,tik man šiaip labai įdomu kaip ją plauna ,nes mes tai važiuodavom išsiurbliuot smurgus ,bet labai jau nemaloni procedūra ,vaikutis šaukdavo ant visos ligoninės unsure.gif
Atsakyti
Vyresniems kaip 4 m labai tinka BIOPOROX purkšti, tik būtina naudoti, tiek kiek rašo anotacijoje, o sinupretą ar kitus hemopatinius gerti reikia labai ilgai, galima hemopatinėje vaistinėje nusipirkti jų gamintų žirnelių nuo sinusito - greičiau išsiskirsto. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2008 11 27, 11:20)
Koks skirtumas ar vaikui 1,5 m, ar daugiau. Nėra jau čia įprastinė sloga nei tokiam, nei vyresniam. Gal tikrai geriausia būtų jums nueiti pas homeoptę- pas tikrai gerą homeopatę.

Įtariu, kad tik tai ir belieka- viskas kaip ir išbandyta g.gif
Atsakyti