Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga, nosies užgulimas

QUOTE(Rylinga @ 2008 11 17, 17:21)
O tai ką LOR išrašė?
Tai neilgai jie galioja...O tai kiek nors sutraukė tuos adenoidus tie lašiukai? Šiaip tai suprantu, kad pagal specialų užsakymą, tik man ir yra smalsu būtent iš ko tie vaistukai  mirksiukas.gif
Mes tai tik po pusantro mėnesio matysim rezultatus...Tik mes geriam vaistukus.

Loras israse Kardiceps. O homeopato lasiukai is ko padaryti nepasakysiu, nes neiskaitau rasto doh.gif . O kokius jus geriate? Ka jums homeopatas pasake? Nezinau kaip mums cia toliau elgtis, itariu kad visokius vaistus nuo kosulio neapsimoka net gerti...
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2008 11 17, 17:25)
Loras israse Kardiceps. O homeopato lasiukai is ko padaryti nepasakysiu, nes neiskaitau rasto doh.gif . O kokius jus geriate? Ka jums homeopatas pasake? Nezinau kaip mums cia toliau elgtis, itariu kad visokius vaistus nuo kosulio neapsimoka net gerti...

At čia tas Kardiceps, kuris kainuoja apie šimtą litų? Turėtų būti geras tada ax.gif
Ugnius geria Detox-Kit (tai detoksikacijos programa), kuriuos sudaro Lymphomyosot (tuose irgi yra kažko mažinančio adenoidus), Nux vomica Homaccord ir Berberis Homaccord. Dar žirniukus Silicea C12 ir Mercurius solubilum C30 (lygtais taip). Tai tie žirniukai irgi kažkaip veikia tuos adenoidus. Sakė, jei kosulys paūmės, kad ir nuo tų pačių adenoidų, tada dar gerti Tartephedreel. O, jei su gerkle kils problemų Angin-heel pavartoti.
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2008 11 17, 19:02)
At čia tas Kardiceps, kuris kainuoja apie šimtą litų? Turėtų būti geras tada  ax.gif
Ugnius geria Detox-Kit (tai detoksikacijos programa), kuriuos sudaro Lymphomyosot (tuose irgi yra kažko mažinančio adenoidus), Nux vomica Homaccord ir Berberis Homaccord. Dar žirniukus Silicea C12 ir Mercurius solubilum C30 (lygtais taip). Tai tie žirniukai irgi kažkaip veikia tuos adenoidus. Sakė, jei kosulys paūmės, kad ir nuo tų pačių adenoidų, tada dar gerti Tartephedreel. O, jei su gerkle kils problemų Angin-heel pavartoti.

Nu ne jis kainuoja 40 lt. kazkur, matyt ne tas pats. Ryt skambinsiu homeopatui , pasakysiu apie adenoidus, ziuresiu ka jis mums israsys.
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2008 11 17, 16:58)
Tie lasiukai ne gerti , o lasinti i nosi. Ir jie ten padaryti pagal spec. uzsakyma is keliui ingridientu .VArtojam nuo lapkricio 4 d. , bet dabar jau baigesi ju galiojimo laikas.Reikes vel skambinti homeopatui ir klausti kaip toliau gydytis.O del darzelio todel ir bijau leisti, kad vel nesukiltu kokia temperatura  doh.gif Bet asiku juk neauginsi jo dabar kaip siltnamyje.Galvoju dar kokias 2 sav. nevesti, pagerti vaisktuku kur israse LOR, gal siek tiek apmazes tie simptomai.

siūlyčiau tikrai dar bent savaitę pabūti su vaikučiu namie .Nes šiaip ,jei vaikas neserga ,nesloguoja ,jis nuo adenoidų nekosti .Bent jau maniškis tai tikrai taip ,kosti tik kai sloguoja ,o kai iki galo pasveiksta ,nei nosytė užsikimšus ,nei kosti .
Turbūt dar ne iki galo pasveikot ,pabandyk įlašinti [jei turi ] paleistuvės[netikiu ,kad ji alergizuoja ,nes ją visą iščiaudėja ] ,kai iščiaudės pažiūrėk kokie snargliukai eina iš gilumos ,ar gelsvi ,ar žali ,ar visai balti ,ar išvis nieko nebus.Man tai yra pats patikimiausias būdas patikrinti ar mums užsilaiko dar aukštai nosytėj snargliukai ,ar jau nieko nebėra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 17, 23:47)
siūlyčiau tikrai dar bent savaitę pabūti su vaikučiu namie .Nes šiaip ,jei vaikas neserga ,nesloguoja ,jis nuo adenoidų nekosti .Bent jau maniškis tai tikrai taip ,kosti tik kai sloguoja ,o kai iki galo pasveiksta ,nei nosytė užsikimšus ,nei kosti .
Turbūt dar ne iki galo pasveikot ,pabandyk įlašinti [jei turi ] paleistuvės[netikiu ,kad ji alergizuoja ,nes ją visą iščiaudėja ] ,kai iščiaudės pažiūrėk kokie snargliukai eina iš gilumos ,ar gelsvi ,ar žali ,ar visai balti ,ar išvis nieko nebus.Man tai yra pats patikimiausias būdas patikrinti ar mums užsilaiko dar aukštai nosytėj snargliukai ,ar jau nieko nebėra  thumbup.gif

Kitoje temele irgi rasiau, kad paleistuve mums , deja, nepadejo verysad.gif .Keista bet jis nusiciaudejo ti kdu kartus ir tai ne is ,,visos sirdies" . Pradedu galvoti , kad ta musu paleistuve dar jauna ir nera tokia aitri, kad sukeltu ciauduli. O kai karta nusiciaudejo isikises kukuruza i nosi isbego baltas tampus snargliukas.
As kazkaip galvoju jei jau turime tuos adenoidus taip mums dabar ir bus, pastovus kosulys is ryto ir uzgulta nosis. Ar as blogai mastau? g.gif Ir nelabai suprantu jei tie adenoidai sukelia nosies usgulima tai cia nesivadina sloga ar kaip? tiesiog jie issiplecia , isburkstair neleidzia vaikui normaliai kvepuoti...Visai pasimeciau
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2008 11 18, 15:34)
Kitoje temele irgi rasiau, kad paleistuve mums , deja, nepadejo verysad.gif .Keista bet jis nusiciaudejo ti kdu kartus ir tai ne is ,,visos sirdies" . Pradedu galvoti , kad ta musu paleistuve dar jauna ir nera tokia aitri, kad sukeltu ciauduli. O kai karta nusiciaudejo isikises kukuruza i nosi isbego baltas tampus snargliukas.
As kazkaip galvoju jei jau turime tuos adenoidus taip mums dabar ir bus, pastovus kosulys is ryto ir uzgulta nosis. Ar as blogai mastau? g.gif Ir nelabai suprantu jei tie adenoidai sukelia nosies usgulima tai cia nesivadina  sloga ar kaip? tiesiog jie issiplecia , isburkstair neleidzia vaikui normaliai kvepuoti...Visai pasimeciau

Nežinau ,aš tai negalvoju ,kad nuolat užgulta nosis ir kosulys yra normalu ,net ir turint adenoidus ,gal kitos mamos daugiau ką paaskys ,bet bent jau mums kai pasibaigia sloga ,tai pasibaigia ir kosuliukas ,ir nebūna užgulta nosis .Bet gali būti ,kad visų atvejai skirtingi.
Tik tu pasidomėk kokios patikimos daktarės ar gali vaikutis būti [gyventi ] su užgulta nosim ? Nes man viena gydytoja taikliai apibūdino ,sako o jūs pabandykit užsiimti nosį ir pabūti kokias 10 min ,va tada pagalvokit ,kad jūsų vaikučiui taip išbūti tenka ištisai ,o ne 10 min unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 18 lapkričio 2008 - 21:27
QUOTE(jolax @ 2008 11 18, 14:34)
Ar as blogai mastau? g.gif Ir nelabai suprantu jei tie adenoidai sukelia nosies usgulima tai cia nesivadina  sloga ar kaip? tiesiog jie issiplecia , isburkstair neleidzia vaikui normaliai kvepuoti...Visai pasimeciau

Žinok nemanau,jei jau adenoidai tai pastovus kosulys,ar užgulta nosis yra normalu schmoll.gif
Pas mano merginą,taip pat adenoidai(nustatė prieš 1,5metus),ir kosulys buvo varginantis ir gana ilgas pirmą kartą šį rudenį ,jau galvojau tai tęsis iki begalybės,bet galų gale jis nurimo(3x tfu),po kažkur nepilno mėn g.gif o užgulta nosis atsileido po dar ilgesnio laiko,nors kartais ir dabar man vis pasirodo,jog lyg kemšasi doh.gif blush2.gif
Tad iš savo patirties sakau,kad sveikas vaikas(nesvarbu su adenoidais ar be jų) neturi kosėti šiaip sau,ar būti su užgulta nosimi unsure.gif
Atsakyti
Sveiki. Irgi vargstam su ta nesibaigiancia sloga. Pries menesi turejom (tirsta,geltona) sloga kartu su bronhitu. Dabar sekmingai vel turim sloga (tirsta, geltona), bijau kad neprasidetu vel bronhitas. Vaikui 1.5 metu.
Turiu klausima, kokius lasiukus ar purskala (ne hemeopatinius) geriausiai dabar isigyti nuo tokios slogos (vibrocil man nepatinka). Ir kokias priemones jus naudojat, kad vaikai pradetum ciaudeti? Gal dar kokius laudiskus receptus zinote tokiam mazam vaikui/
Dekuoju uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(valiar @ 2008 11 19, 11:31)
Sveiki. Irgi vargstam su ta nesibaigiancia sloga. Pries menesi turejom (tirsta,geltona) sloga kartu su bronhitu. Dabar sekmingai vel turim sloga (tirsta, geltona), bijau kad neprasidetu vel bronhitas. Vaikui 1.5 metu.
Turiu klausima, kokius lasiukus ar purskala (ne hemeopatinius) geriausiai dabar isigyti nuo tokios slogos (vibrocil man nepatinka). Ir kokias priemones jus naudojat, kad vaikai pradetum ciaudeti? Gal dar kokius laudiskus receptus zinote tokiam mazam vaikui/
Dekuoju uz atsakymus

man viena mama patarė ,aš nusipirkau ,bet dar neprireikė išbandyti tokius geriamus lašiukus Naso -heel ,arba galit pabandyti duoti Sinupret ,Gelomyrtol [irgi skystinantys ] ,gerti daug šiltų arbatų ar vandenuko ,skiestų sulčių .Jau ne kartą rašiau ,kad mes čiaudim tik nuo senovinės gėlės paleistuvės sulčių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 19 lapkričio 2008 - 10:50
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 19, 11:50)
man viena mama patarė ,aš nusipirkau ,bet dar neprireikė išbandyti tokius geriamus lašiukus Naso -heel ,arba galit pabandyti duoti Sinupret ,Gelomyrtol [irgi skystinantys  ]  ,gerti daug šiltų arbatų ar vandenuko ,skiestų sulčių .Jau ne kartą rašiau  ,kad mes čiaudim tik nuo senovinės gėlės paleistuvės sulčių  biggrin.gif

Del sinupreto: pati turiu lietini sinusita. Prageriau visa pakeli sinupreto, o po savaites sekmingai turejau vel sinusita lotuliukas.gif

o kur gaiti tu senovinės gėlės paleistuvės sulčių?
Atsakyti
QUOTE(valiar @ 2008 11 19, 11:56)
Del sinupreto: pati turiu lietini sinusita. Prageriau visa pakeli sinupreto, o po savaites sekmingai turejau vel sinusita lotuliukas.gif

o kur gaiti tu senovinės gėlės paleistuvės sulčių?

jo ,Sinupret man irgi nelabai ,todėl ieškojau alternatyvos ,Gelomyrtol mano mažiukas nepraryja ,nes ten tokios aliejinės kapsulytės ,tai dabar apsistosiu tie Naso -heel. žinai ,vien geriami skystinatys lašiuaki tikrai nepadės ,reikia nuolat niurkyti [netiesiogiai ] tą nosį ,prašyti pūsti žaidžiant traktorius ,lėktuvus ir pan ,plauti su jūros vandeniu ,garinti su kokiu mineraliniu ar natrio chloridu ,traukti snargliukus su Rhinomer ,eiti į gryną orą ,dūkti su vaikučiu,šokinėti ,kad juoktųsi ,kad apšiltų ,tada snargliukai atsilaiduoja thumbup.gif
O paleistuvės ieškok pas kaimynių senučiukių ,gal pereiti laiptines savo namo ,kartais žmonės jas išneša ,mes tai pirkom turguj pas bobutes ,kurios prekiauja savo obuoliukais ,morkom ,svogūniukais 4u.gif
Papildyta:
Tiesa ,darugė vaistininkė sakė ,kad Sinupreto reiia išgerti kokias 2 bonkutes ,be to nemanau ,kad jis išgydytų sinusitą ,bet tavo vaikučiui turbūt jo dar nėra ,nes tada jau vargu išsiversit be kokio Actifed ar net antibiotikų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 19, 12:11)
jo ,Sinupret man irgi nelabai ,todėl ieškojau alternatyvos ,Gelomyrtol mano mažiukas nepraryja ,nes ten tokios aliejinės kapsulytės ,tai dabar apsistosiu tie Naso -heel. žinai ,vien geriami skystinatys lašiuaki tikrai nepadės ,reikia nuolat niurkyti [netiesiogiai ] tą nosį ,prašyti pūsti žaidžiant traktorius ,lėktuvus ir pan ,plauti su jūros vandeniu ,garinti su kokiu mineraliniu ar natrio chloridu ,traukti snargliukus  su Rhinomer ,eiti į gryną orą ,dūkti su vaikučiu,šokinėti  ,kad juoktųsi ,kad apšiltų ,tada snargliukai atsilaiduoja  thumbup.gif
O paleistuvės ieškok pas kaimynių senučiukių ,gal pereiti laiptines savo namo ,kartais žmonės jas išneša ,mes tai pirkom turguj pas bobutes ,kurios prekiauja savo obuoliukais ,morkom ,svogūniukais  4u.gif
Papildyta:
Tiesa ,darugė vaistininkė sakė ,kad Sinupreto reiia išgerti kokias 2 bonkutes ,be to nemanau ,kad jis išgydytų sinusitą ,bet tavo vaikučiui turbūt jo dar nėra ,nes tada jau vargu išsiversit be kokio Actifed ar net antibiotikų ax.gif

Na del sinusit, tai itariu, kad arba ji arba adenoidus turim, nes labai daznai sloga mum. Ir temperatura 37.1 turim po keleta menesiu. Dabar vel ja turim. Tai del lauko kaip tik nezinau, nes kai isvedu , kaip tik blogiau pasidaro. As tokia mamyte, kuria del lauko pamisusi, einam i lauka 2 kartus per diena, bet kokiu oru ir kad kuo ilgiau ten buti. Bet paskutiniu laiku pastebejau, kad butent tas laukas ir priveda prie tos daznios slogos verysad.gif
Atsakyti