Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga, nosies užgulimas

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 05, 12:19)
tai lauksiu atsiliepimų apie tuos spec lašiukus ir vizitą pas bioenergetikę 4u.gif
Tiesa ,o kodėl jūs nesioperuojat adenoidų?

deja vizitas pas bioenergetike atidedamas savaitgaliui, vaikas ryte turejo truputi temperaturos-tai nenoriu tasyti jo niekur. O be to man paciai dingo balsas doh.gif
Dar LOR'as nesiule operuoti adenoidu, kadangi mums tokia ilga sloga pirma karta. Visada po savaites praeidavo. o dabar jau menuo kaip vargstame. verysad.gif Kai truptui pasitaisys nosyte reikes vel nueiti pas LOR, kad pasiziuretu.Dabar jei eitume nieko nematytu, nes nosis pilna liuliuku.
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2008 11 05, 15:33)
deja vizitas pas bioenergetike atidedamas savaitgaliui, vaikas ryte turejo truputi temperaturos-tai nenoriu tasyti jo niekur. O be to man paciai dingo balsas doh.gif
Dar LOR'as nesiule operuoti adenoidu, kadangi mums tokia ilga sloga pirma karta. Visada po savaites praeidavo. o dabar jau menuo kaip vargstame.  verysad.gif Kai truptui pasitaisys nosyte reikes vel nueiti pas LOR, kad pasiziuretu.Dabar jei eitume nieko nematytu, nes nosis pilna liuliuku.

o kokia tempa? Mums kai nuo slogos buvo tempa ,tai tada buvo adenoidų uždegimas ax.gif
Atsakyti
Manjam lyg ir baigias sloga ax.gif
bet ko tik nebandziau.. Euforbium (gal netiksliai parasiau), protargoli, cinabsin..
baisiausia vakarais kai kemsas nosyte budavo.. vaikis traukia i save.. o neina.. tai bubiukus valydavau.. juros vandenuku praplaudavom.. paskui lasiuku.. doh.gif
dabar cinabsina geriam..
tik vakar kai atejau i darzeli pasiimt- ziuriu mano maziukas vel trauko nosyte.. g.gif ten labai sausas oras..kartais reikia ispusti nosyte.. bet lyg nebesikemsa..
kai buvo didele sloga-tai kaitinau kojytes.. leidau paciam druska pilti i vandeni, o as vis karsta po truputi pildavau vandenuka.. bet tada virusiukas buvo uzpuoles visa seimyna.. bet kaitinimai padejo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vysniuke1: 06 lapkričio 2008 - 09:15
Maniškis jau sveikas. Na, liko kosuliukai dėl padidėjusių adenoidų, bet nestiprūs, tai gyventi galima. Šiandien išleidau į darželį.
Vakar buvom pas homeopatę, tai pusantro mėnesio turėsim gerti vaistukus. Turėtų kvėpavimas susitvarkyti...
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2008 11 06, 11:03)
Maniškis jau sveikas. Na, liko kosuliukai dėl padidėjusių adenoidų, bet nestiprūs, tai gyventi galima. Šiandien išleidau į darželį.
Vakar buvom pas homeopatę, tai pusantro mėnesio turėsim gerti vaistukus. Turėtų kvėpavimas susitvarkyti...

smagu girdeti
Atsakyti
sveikos, mergaitės 4u.gif
noriu ir aš jungitis į jūsų gretas- mano visi vaikai sirgaliai, bet labai vargstu su mažiuke verysad.gif Jai dabar 1 m., tai pirmą slogą įsitaisėm 2 savaičių, kuri tęsėsi apie 1,5 mėn. doh.gif ir taip iki metukų slogą turėjom 13 kartų doh.gif paskutiniu metu, nuo rugsėjo, tai tik prasideda, po savaitės rodos lyg baiginėjasi ta sloga ir už dienos vėl per naujo pradeda tekėti verysad.gif nežinau nei ką galvoti, daktarė sako alerginio pobūdžio, liepia plauti su jūros vandeniu, įpuršiu euforbium lašiukų. Prieš tris dienas dar pradėjo kosėti, bet būtent tik miegodama dienos metu. Šiandien vėl važiuosiu pas pediatrę, griežtai prašysiu siuntimo pas LOR, turiu realių minčių eiti pas homeopatą, gal kas žino gerą Kaune, jei galit kontaktus į až, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.turim tokia problemyte g.gif mano mazylis liktai kaip ir nesloguoja,bent paziurejus i nosyte nesimato nieko, buna kartais viena kita snargliuka istraukiu bet ir taip retai, ypac nakti kaip prabunda jauciasi kazkur giliai lyg ir snargliuku yra, nu kaip sako,jei suprasit (snerpsia).net nezinau ka daryt,kaip jam padet.gal kas susiduret su tokia problemyte? verysad.gif jei taip tai pasidalinkit patirtimi ka daryt tokiu atveju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(7linute @ 2008 11 07, 11:36)
Sveikos mamytes.turim tokia problemyte  g.gif mano mazylis liktai kaip ir nesloguoja,bent paziurejus i nosyte nesimato nieko, buna kartais viena kita snargliuka istraukiu bet ir taip retai, ypac nakti kaip prabunda jauciasi kazkur giliai lyg ir snargliuku yra, nu kaip sako,jei suprasit (snerpsia).net nezinau ka daryt,kaip jam padet.gal kas susiduret su tokia problemyte? verysad.gif jei taip tai pasidalinkit patirtimi ka daryt tokiu atveju  ax.gif

jūsų mažylis dar labai mažutis, jo nosies landos siauros, normalu kad taip kvėpuoja, kaip šnarpščia biggrin.gif mano visi vaikiukai taip kvėpavo, čia tikrai ne sloga, kai bus sloga iš karto suprasit biggrin.gif gali jūros vandenuko truputį įlašint, gali nuo sauso oro jam gleivinė išdžiūvus būti, ypač dabar kai prasidėjo šildymas , sėkmės auginant mažylį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2008 11 07, 12:41)
jūsų mažylis dar labai mažutis, jo nosies landos siauros, normalu kad taip kvėpuoja, kaip šnarpščia  biggrin.gif mano visi vaikiukai taip kvėpavo, čia tikrai ne sloga, kai bus sloga iš karto suprasit  biggrin.gif gali jūros vandenuko truputį įlašint, gali nuo sauso oro jam gleivinė išdžiūvus būti, ypač dabar kai prasidėjo šildymas , sėkmės auginant mažylį  4u.gif

aisku supratau,dekui jums uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(7linute @ 2008 11 07, 12:36)
Sveikos mamytes.turim tokia problemyte  g.gif mano mazylis liktai kaip ir nesloguoja,bent paziurejus i nosyte nesimato nieko, buna kartais viena kita snargliuka istraukiu bet ir taip retai, ypac nakti kaip prabunda jauciasi kazkur giliai lyg ir snargliuku yra, nu kaip sako,jei suprasit (snerpsia).net nezinau ka daryt,kaip jam padet.gal kas susiduret su tokia problemyte? verysad.gif jei taip tai pasidalinkit patirtimi ka daryt tokiu atveju  ax.gif

nebutinai lasinkite, galite tiesiog po lovyte pastatyti inda su vandeniu ar tiesiog pakloti slapia skudura, kad oras butu dregnesnis.
Atsakyti
pasigyriau jog praeina sloga doh.gif doh.gif verysad.gif
ketvirtadieni temperatura sukilo.. nosies gleivines uzdegimas+itaria elergija.. antibiotikai..
net keista jog po 2 dienu kaip sveikas vaikas.. nei temp. nieko..
bet vel i darza neleidau.. kosmaras..
dar LOR gydytojas - morala atskaite, jog tai ne sloga, jei ji ne "zalia"/"geltona" ir jai nebega.. ir dar, jei sloga, nesitese ilgiau nei 2 sav. tai ne sloga..
o manajam kazkur ten kemsas.. trauko trauko.. atrodo kad sausa nosyte dar..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vysniuke1: 11 lapkričio 2008 - 14:07
labas vakaras, noriu paklausti gal kas susidurete su tokiais simptomais ir patrsite ka daryti. musu daktare gera tikrai daug pataria ir padeda, bet jau nezinau ko griebtis - sloga tiesiog teka vandeniu is nosytes, kosuliai tokie, kad issaukia vemima. tik vakar grizom is ligonines, ausu uzdegimas buvo, ir jau lyg viskas gerai, bet vel pradejo begti is nosies ir issaukti kosiulius - ka tik apsiveme, ryt vaziuojam vel pas adkatre. pradejau itarti alergija. kokios jos buna ir nuo ko. as labai atsiprasau kad tokios mintys, bet per asaras nematau ka rasau verysad.gif
Atsakyti