Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga, nosies užgulimas

QUOTE(skorpyte @ 2008 09 15, 16:53)
Mano mažei irgi sloga, verysad.gif  mums beveik 8 mėn... tai vargstam, bet prie visko dar ir užkimome, žiauriai, gal kam yra buvę. loras liepė čiulpti - infliucid, juk jis nuop peršlimo o ne nuo užkimimo... g.gif

O 8men.vaikas dar moka ciulpti vaistus g.gif ,keistas gydytojas
Atsakyti
QUOTE(skorpyte @ 2008 09 15, 14:53)
Mano mažei irgi sloga, verysad.gif  mums beveik 8 mėn... tai vargstam, bet prie visko dar ir užkimome, žiauriai, gal kam yra buvę. loras liepė čiulpti - infliucid, juk jis nuop peršlimo o ne nuo užkimimo... g.gif

Influcid yra lasiukais, bet nezinau ar jau tokiems maziems galima g.gif , nes ten sudeti ieina etanolio, mums juos pasiule duoti tik nuo 1.8 metuku
Atsakyti
QUOTE(skorpyte @ 2008 09 15, 15:53)

Mums tai nuo užkimimo labiausiai padėdavo garinimas su adrenalinu.o už Influcid stipresnis yra Oscillococcinum,irgi homeopatinis ,aš tai kaip suprantu ,influcid gerai duoti tada ,kai vos tik pajunti ,kad vaikutis gali sirgti ,o Oscillococinum profilaktiškai apsisaugoti nuo gripo galima vartoti vieną dozę per savaitę ,o jei jau susirgote tai 3 kart per dieną.
Jei aš pajusdavau ,kad vaikutis gali sloguoti ,iškart duodavau Influcid ,bet vistiek susirgdavo ,tai nusivyliau šiuo vaistuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 09 16, 09:45)
Mums tai nuo užkimimo labiausiai padėdavo garinimas su adrenalinu.o už Influcid stipresnis yra Oscillococcinum,irgi homeopatinis ,aš tai kaip suprantu ,influcid gerai duoti tada ,kai vos tik pajunti ,kad vaikutis gali sirgti ,o Oscillococinum profilaktiškai apsisaugoti nuo gripo  galima vartoti vieną dozę per savaitę ,o jei jau susirgote tai 3 kart per dieną.
Jei aš pajusdavau ,kad vaikutis gali sloguoti ,iškart duodavau Influcid ,bet vistiek susirgdavo ,tai nusivyliau šiuo vaistuku doh.gif

bet su adrenalinu garinti reikia med. įstaigoje, o gal žinai kaip galima namuose?
Atsakyti
sveikos,
musu mazyliui jau 5 dienos sloga. Purskiam juros vandeni, palaukiam siek tiek, bet kai bandom su aspiratoriumi istarukti niekas nesitraukia. O siandien dar ir koseti pradejo sad.gif kosti labai sausai verysad.gif Geriame "prospan" sirupa. Patarkit kaip atsikratyti sio kosulio bei slogos?
Atsakyti
O mums jau sloga po truputi traukiasi smile.gif ir neaisku ar todel kad geriam vaistus nuo alergijos,ar del to kad jau beveik sav neina i darziuka, g.gif baisu leisti sunu i darziuka ,kad vel slogyte baisi neprasidetu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpyte @ 2008 09 16, 11:23)
bet su adrenalinu garinti reikia med. įstaigoje, o gal žinai kaip galima namuose?

Jei turi garintuvą ,tai nereik jokios ligoninės .Tiesiog įpili 1 ml adrenalino [vieną mažą ampulytę] ir 1 ml fiziologinio tirpalo [natrio chlorido] Jei yra nebėganti sloga ,gali pilti net 5 ml fiz.tirpalo ,nes tada lengviau išsiurbti snargliukus,jie suskystėja .Bet pirma įsitikink ,kad tavo mažiukas duosis garinamas ,pradžioj užsitaisyk iš mažo kiekio ,o jei seksis pusėtinai ,tai gali pilti daugaiu vandenuko.aš kai jau ruošdavausi garinimui ,tai atsinešdavau knygučių ,mažų mėgstamų mašinyčių ,motocikliukų ,kad jis besigarindamas turėtų kuo užsiimti,o jei ir verkia ,tai nėra labai blogai ,sako ,daugiau vaistukų patenka.Be to ,atsilaisvina kvėpavimo takai ,po verkimo pradeda tekėti snargliukai .Kai ištrauki atsilaisvinusius smurgiukus ,įlašink vaistukų į nosiukę ,nes į pilną nosiukę įlašinti lašiukai neveikia ,negydo.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 17 rugsėjo 2008 - 09:10
QUOTE(Erinata @ 2008 08 29, 15:03)

bet va pas mus dabar kitokia problemele atsirado, trecia diena po slogas pradejo abidvi akytes puliot, ir akys raudonos pasidare, asaruoja. gal kam taip irgi buvo? ar tai gali but nuo slogos? g.gif

ir mano sunui taip buvo, temperatura, sloga baisi ir kartu pulingos akytes, gyd sake, kad cia kai uzgula nosi katai prie akiu uzspaudzia ir puliuot pradeda, lasiuku israse, tai padejo, sako nieko baisaus, bet akytes, net klijuodavasi, tada jam gal tik 4men. buvo, bet tie lasiukai turbut receptiniai nors nez g.gif
Atsakyti
QUOTE(klkarali @ 2008 09 16, 18:22)
sveikos,
musu mazyliui jau 5 dienos sloga. Purskiam juros vandeni, palaukiam siek tiek, bet kai bandom su aspiratoriumi istarukti niekas nesitraukia. O siandien dar ir koseti pradejo sad.gif kosti labai sausai  verysad.gif Geriame "prospan" sirupa. Patarkit kaip atsikratyti sio kosulio bei slogos?

reiktų skystinti snargliukus ,drėgnas oras ,daug skysčių gerti ,ypač nuo kuo šiltesnės arabatos snargliukai šiek tiek atsipalaiduoja,galima garint tik su fiziologiniu skysčiu ,lašiukai geriami Sinupret ,dar yra Gelomyrtol ,bet jie tik žirniukais ,mano vaikis tai nepraryja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 09 17, 10:09)
Jei turi garintuvą ,tai nereik jokios ligoninės .Tiesiog įpili 1 ml adrenalino [vieną mažą ampulytę] ir 1 ml fiziologinio tirpalo [natrio chlorido] Jei yra nebėganti sloga ,gali pilti net 5 ml fiz.tirpalo ,nes tada lengviau išsiurbti snargliukus,jie suskystėja .

O mums liepė pasidaryti tirpalą 10 ml fiziologinio tirpalo ir 1 ml adrenalino ir lašinti į nosį po kokį trečdalį pipetės. Bet kad nelabai padėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 09 17, 11:26)
O mums liepė pasidaryti tirpalą 10 ml fiziologinio tirpalo ir 1 ml adrenalino ir lašinti į nosį po kokį trečdalį pipetės. Bet kad nelabai padėjo  schmoll.gif

Vaistinėse kur gamina vaistukus ,tai būna jau paruošto tokio panašaus vaisto ,ten furacilinas su adrenalinu ,daug kas giria tuos vaistukus g.gif aš tai dažniau Protorgol naudoju ,irgi gaminamas vaistukas.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 09 17, 10:09)
Jei turi garintuvą ,tai nereik jokios ligoninės .Tiesiog įpili 1 ml adrenalino [vieną mažą ampulytę] ir 1 ml fiziologinio tirpalo [natrio chlorido] Jei yra nebėganti sloga ,gali pilti net 5 ml fiz.tirpalo ,nes tada lengviau išsiurbti snargliukus,jie suskystėja .Bet pirma įsitikink ,kad tavo mažiukas duosis garinamas ,pradžioj užsitaisyk iš mažo kiekio ,o jei seksis pusėtinai ,tai gali pilti daugaiu vandenuko.aš kai jau ruošdavausi garinimui ,tai atsinešdavau knygučių ,mažų mėgstamų mašinyčių ,motocikliukų ,kad jis besigarindamas turėtų kuo užsiimti,o jei ir verkia ,tai nėra labai blogai ,sako ,daugiau vaistukų patenka.Be to ,atsilaisvina kvėpavimo takai ,po verkimo pradeda tekėti snargliukai .Kai ištrauki atsilaisvinusius smurgiukus ,įlašink vaistukų  į nosiukę ,nes į pilną nosiukę įlašinti lašiukai neveikia ,negydo.Sėkmės 4u.gif

O su kokiu aparatu garinate? As turiu kompresorini inhaliatoriu Omron, jis nesildo. Ar toks tinka? g.gif
Atsakyti