Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga, nosies užgulimas

QUOTE(Ksėna @ 2008 04 04, 10:37)
Labukas smile.gif Esų labai susijaudinusi.Vakar žaisdama su mažiuiku pabučiavau ji į ausyte,mažiukas taip pradejo verkti su ašarytem.O aš jau žinau,jai yra ašaros vadinasi kažkas tikrai nepatyko schmoll.gif Paspaudžiau prie ausytes viena taškelį vaikiukas pradejo klykauti.Miegojo gerai,bet pasikartuojau vel paspaudyma prie ausyties,vel ašaros.O siaubas,galvojiu,kad tikriausiai sloga perejo į ausyte.Temperaturos nėra.Gydytoja kviesti nėra prasmės,neateis.Nuvažioti negalių,esų be mašinos,vyras dirba.Pirmadieniui važiosim apžiurai.Gal kas galetu patartį ką daryti?Kokių galima nusipirkti tokiam mažiukui gerus ir veiksmingus lašiukus?Gal dar galit patartį kokių liaudišku priemonių?Ar galyma vaikeliui padaryti kompresiuką prie ausytes?
gwaida, mūsų vaikiukas sloga irgi labai rimtas susirgymas.labai pergyvenu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na,nelauk man atrodo pirmadienio,kad nebūtų blogiau,jeigu ausytės uždegimas ir niekaip nėra galimybės nuvažiuoti,kvieskis greitąją pagalbą,galų gale patars ką duoti ar ką daryti,užjaučiu.mus loristė kai apžiūrėjo tai ausytėse nieko nerado,tai tikiuosi kad ir ne be atsiras....be to mums jau lenda dantuko kraštelis:)))gal ir sloga palengvės,o nuo protargolio ne be varva snargliukas,tik užsikimšę,gal tikiuosi išsikapstysim,o jūs žiūrėkit nesusirkit rimčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gwaida @ 2008 04 04, 13:42)
na,nelauk  man atrodo pirmadienio,kad nebūtų blogiau,jeigu ausytės uždegimas ir niekaip nėra galimybės nuvažiuoti,kvieskis greitąją pagalbą,galų gale patars ką duoti ar ką daryti,užjaučiu.mus loristė kai apžiūrėjo tai ausytėse nieko nerado,tai tikiuosi kad ir ne be atsiras....be to mums jau lenda dantuko kraštelis:)))gal ir sloga palengvės,o nuo protargolio ne be varva snargliukas,tik užsikimšę,gal tikiuosi išsikapstysim,o jūs žiūrėkit nesusirkit rimčiau verysad.gif

Žinai tikrai nelauksių pirmadienio.Mažiukas tampa vis neramesnis,prie ausytes neprileidžia.Paskambinau į polikliniką,pasake priims kitą gydytoja,mūsų baigia jau darbą ir išsius pas lora.Perskaičiau žurnale apie otita,labai panašu,kad mažiukui otitas.Dar parašyta ,kad labai dažnai otita išprovokoja slogą doh.gif Kaip jums pavydžiu,kad jau dantukai pradėjo roditis.Dabar laukių vyro iš darbo ir lieksim į polikliniką.Dar parašyta,kad niedok Dieve,jai sprogs bugnelis(tfiu,tfiu,tfiu)tai man dar baisiau pasydare.O vyro per išeigines nebūs,tikrai nelauksim pirmadienio.Kai atvažiosiu iš poliklinikos parašysiu.Iki.
Atsakyti
QUOTE(gwaida @ 2008 04 01, 18:50)
Sveika,ėmiau galvoti kad gal ne tik dantys kalti,sloga laikosi nuo kovo 4dienos,taigi jau greit mėnuo,ir nieko geriau....galbūt tai dar su alergija kokia susieję doh.gif nes atsirado ant kūnelio daug sausų plėmukų,o ir žandai šerpetoja,gal dar odos gydytoju pasirodyti...nu tikrai beviltiška...suprantu mamytėms kaip sunku kai sloga savaitę dvi tęsiasi,bet ką daryti kai sloga mėnuo ir nieko negerėja,kaip vaikui sunku naktį kvėpuoti,tai mažius jau išmoko su tiūte prakvėpuoti,valgo irgi springdamas...žodžiu,norisi verkti

man atrodo jums geriausia gydytoja keisti!
Mes irgi jau sus sloga 2 savaites beveik... na bet zinau kodel... vaikas po savaites jau sveiko, bet atsilus orams nesumojau, kad reik vaika daug ploniau rengt doh.gif ir jauciu perkaito mano pupa... Tai dabar tirsti tokie bega, uzsikesa nosis.. siandien ir temperaturos sulaukem... sad.gif
Atsakyti
Tai va mamytes,susirgo mano mažiukas ausų uždiegimų.Va jums ir slogą nuo dantukų schmoll.gif Apie gydytojaus darbą geriau patyliesiu,nenoriu pradėti keiktis sad.gif
Šiandien poliklinikoje patyriau tiek neigiamu emociju,kad vakare prireike valerjono.Jus galit įsivaizduoti,kad verkanti nuo skausmo mažiuką LORAS neprieme be eilės,pasake reikia laukti.O į mano žodžius, kad jam labai skauda būvo atsakyta,kad aš dar nežinau,kaip verkia ,kada tikrai skauda...Vadinasi vaikas mano verkia ne taip stipriai ,kad jie ji priimtu be eilies,nežiuriant ,kad jam 6 mėnėsiai ir kaip žinau vaikai iki metų priimami be eilės?Mano vaikelis būvo jau labai pavargęs,todel,kad prieš tai mes turiejom aplankyti pediatra.Mūsų gydytoja jau baigia darbą,tai nusiunte pas kitą man nepažystamą gydytoja.Ir ką jus manote?Jinai su manim kalbėjo labai grubiai,atseit kodel jus neatejot iš ryto pas savo gydytoja.Paaiškynau,kad skaudėti pradejo veliau aš gi negaliu paprašyti vaiko ,kad jam "skaudetu kada dirba mūsų pediatre".Vienų žodžiu išgirdau daug priekaištų ir nesamonių.Galių pasakyti,kad aš irgi netylėjau,paprašiau jos mandagumo ir nerekauti ,o apžiūreti vaiko.Noriu pabriežtį,kad tą gydytoją užejus man į kabineta į vaikelį net nepažiurėjo schmoll.gif Aš jai apie tai irgi akcentavau.Pagaliau ji išsiunte kraujo tyrimų,kraujas parode uždiegimąverysad.gif Tai va ,po tyrymų vel pas ją ir tik tada ji nusiūnte pas LORA,kurį kaip minėjau mus neprieme.Liko mums vel sugryžti pas tą bjaurį pediatre paaiškynus,kad mes negalim ilgai laukti,todel,kad vaikelis labai pavargo nuo skausmo.Išraše ji mūms pagaliau vaistų :antibiotiką Hiconcilio,ausų lašiukus Otrimax,Vibrocilio.Pirmadieniui paemiau taloną pas LORA ir savo gydytoją.
Ką galima dar pasakyti?Manau,kad perskaičius mano šios dienos poliklinikos apsilankimą mamytes dar karta supras,kad mums laaabai tolį iki EUROPOS SAJIUNGOS.Manau,kad mes vel gryžtame į Sovetų Laikus,kada apriekti galejo kiekvienas pardavejas (tik nepagalvokit,kad esų prieš šį profesiją) .Protingos mamos manau supras manę,mano jausmus,mano nuotaiką.Galių pasakyti ,kad sugryžus namo apsiverkiau .Mažo to,kad vaikelis serga,aš atvažiavau pagalbos tai mane dar ne už ką aprieke...Vienų žodžių SIAUBAS.
Šio metų mažiukas miegą,padariau jam kompresiuka,sugyrdžiau vaistus,užlašynau ausytę.Aišku visos proceduros daridavau su vaikelio verkimais ir klyksmais.Ir pačiai ašaros bėga,pagalvojau ,kad man tas skausmas pereitu tik vaikeliui būtu gerai.Atsiprašau už mano ilgą pasakojimą,bet labai norejau parašyti apie šį absurdą,gaila ,kad jis viksta 21 amžiuje ir dar su mūsų brangiausiu turtu- vaikais.
P.s. jai kam įdomu, visą šį nemalonį istoriją atsitiko Vilniuje,Šeškinės poliklinikoją.Pediatres pavarde Adžgauskienė.Loro nežinau,jos kabineti N.260.
Iki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 04 balandžio 2008 - 22:40
sveika,Ksėna,na,siaubas ką patyriai,bet deja tokia realybė,parašyk į temą,kur gydytojai minimi geruoju arba bloguoju,manau verta.man pačiai kažkaip neteko susidurti su tokiu abejingumu medikų,bet žinau šimtus tokių atvejų doh.gif
kad ir dėl sausų plėmukų ant kūnelio važiavom pas odos gydytoją tai irgi kad išsijuokė,interneto auka išvadino vyrukas toks mandras,tipo mano sūnui tik sausa oda ir ja reikia drėkinti ir kad negali jis pakęsti tokių nesąmonių kai mamos prisigalvoja alergijų,sako ar jūs šokolada jau valgot,ar citrusinius kilogramais,o gal po 5 kiaušinius sukertat,o iš kur man žinoti kai vaikas mėnuo sloguoja ir dar nubertas kūnelis....tai va,nelabai diplomatiški ir kompetetingi tie medikai geba būti.reikėtų juos papurtyti gerai tongue.gif
užjaučiu dėl ausyčių uždegimo,o mums protargolis tikrai padeda,atrodo sloga traukiasi,tik esam labai pikti,visą naktį kas 2val reikėjo pienuko,o ir odelė siaubingai sausa,ir netikiu kad tai tik sausa oda ir maistas neturi įtakos schmoll.gif mums su lor pasisekė pakliuvom pas puikią gydytoją,ji vaikiuką apžiūrė jo,prieš tai nukalbino kad neverktų,davė net pačiupinti įrankių...pajuokavo,tikrai tokie gydytojai ir turi būti,su šypsena,gera nuotaika ir būti švelnūs mūsų turtui-vaikams.
sveikit ir nesinervuokit,bus viskas gerai,juk jau toks gražus pavasaris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gwaida @ 2008 04 05, 11:53)
sveika,Ksėna,na,siaubas ką patyriai,bet deja tokia realybė,parašyk į temą,kur gydytojai minimi geruoju arba bloguoju,manau verta.man pačiai kažkaip neteko susidurti su tokiu abejingumu medikų,bet žinau šimtus tokių atvejų doh.gif
kad ir dėl sausų plėmukų ant kūnelio važiavom pas odos gydytoją tai irgi kad išsijuokė,interneto auka išvadino vyrukas toks mandras,tipo mano sūnui tik sausa oda ir ja reikia drėkinti ir kad negali jis pakęsti tokių nesąmonių kai mamos prisigalvoja alergijų,sako ar jūs šokolada jau valgot,ar citrusinius kilogramais,o gal po 5 kiaušinius sukertat,o iš kur man žinoti kai vaikas mėnuo sloguoja ir dar nubertas kūnelis....tai va,nelabai diplomatiški ir kompetetingi tie medikai geba būti.reikėtų juos papurtyti gerai  tongue.gif
užjaučiu dėl ausyčių uždegimo,o mums protargolis tikrai padeda,atrodo sloga traukiasi,tik esam labai pikti,visą naktį kas 2val reikėjo pienuko,o ir odelė siaubingai sausa,ir netikiu kad tai tik sausa oda ir maistas neturi įtakos schmoll.gif mums su lor pasisekė pakliuvom pas puikią gydytoją,ji vaikiuką apžiūrė jo,prieš tai nukalbino kad neverktų,davė net pačiupinti įrankių...pajuokavo,tikrai tokie gydytojai ir turi būti,su šypsena,gera nuotaika ir būti švelnūs mūsų turtui-vaikams.
sveikit ir nesinervuokit,bus viskas gerai,juk jau toks gražus pavasaris wub.gif

Labas gwaida.Labai džiaugiuosiu,kad vaistukai jums padeda. thumbup.gif O mes visą naktį nemiegojom,verkdavo vargšiukas nuo skausmo,o veliau dar ir temperaturą pakylo,tai prireikio žvakučių.Sutinkų,kad yra ir geru gydytoju,tačiau pastaruojiu metų,ju mažieją.Mūsų poliklinikoje pažystu tik vienintiele labai nuostabia gydytoją,jos pavardė Liepuvienė,ji tikrą gydytoją iš didžiosios raides .O kitos paviršutiniškos,štai tau ir Vilnius. schmoll.gif O apie šį įvykį ir gydytoją aš jau parašiau,kaip tu ir sakiai skyrelyje apie poliklinikos ir gydytojus.Iki.
Atsakyti
Labas gwaida smile.gif Kaip laikotes,kaip jusų sloga?O mano mažiukui sloga nepraeina.Šiandien važavom pas lora,tai pamate kaip jau žinote vienos ausytes uždegima,nosyte paburkusi.Nuo slogos išraše heomopatinius lašiukus vadinasi Eupohorbium-compositum.Jos galima ilgai vartuoti.Paklausiau apie Vibrocili tai pasake,kad Vibrocilo lašinti tik exstra atveju jai mažiukas negali prokviepoti normaliai.Tokie reikalai.Ausyte jau skauda mažiau,bet prognozės tokios,kad dabar kiekviena sloga gali baigtis ausų uždegimų. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 07, 22:12)
Labas gwaida smile.gif Kaip laikotes,kaip jusų sloga?O mano mažiukui sloga nepraeina.Šiandien važavom pas lora,tai pamate kaip jau žinote vienos ausytes uždegima,nosyte paburkusi.Nuo slogos išraše heomopatinius lašiukus vadinasi Eupohorbium-compositum.Jos galima ilgai vartuoti.Paklausiau apie Vibrocili tai pasake,kad Vibrocilo lašinti tik exstra atveju jai mažiukas negali prokviepoti normaliai.Tokie reikalai.Ausyte jau skauda mažiau,bet prognozės tokios,kad dabar kiekviena sloga gali baigtis ausų uždegimų. schmoll.gif

Labas,ačiū,mūsų sloga dingo per dvi dienas po mėnesio kankinimosi... 4u.gif tik nežinau ar tie protargolio lašiukai padėjo,ar tai susieję su dantuko pasirodymu...tiesa,temperatūra laikosi 37,3-37,5,bet tai ko gero nuo dantų.tie homeopatiniai kur jums išrašė tai manau,kažkas panašaus į vibrocilį,tikrai rekomenduoju nusipirkti protargolio vaistinėje gaminami rudi lašiukai,pirmą vakarą maniau kad nieko jie nepadeda,o va antrą dieną pajutau kad vaikui nebevarva nosis,lengviau kvėpuoja,trečią dieną net nereikėjo nieko traukti iš nosiuko ax.gif laikykitės,ausų uždegimas bjaurus reikalas kiek žinau,aš jo irgi labai bijojau,bet išvengėme.
Atsakyti
QUOTE(gwaida @ 2008 03 18, 19:14)
Nesuprantu,kas darosi,vaikas 8mėn jau baiginėjo sloguoti,ir staiga vėl iš naujo tik dar stipriau,toks jausmas kad nei lašiukai padeda nei vanduo jūros,gydytoja žiūrėjo,nieko blogo nematė,sloga tai sloga....bet jam net neina ištraukti,kažkur gerklėje užsikimšę karkaliukai ir nei valgyti,o jau apie apie miegą net nekalbu,tai kažkaip neramu pasidarėsad.gif((gal mamytės kam taip yra buvę?kad kokių komplikacijų neprisišauktumėm,gal kokių vaistų ar kokių patarimų galit duoti iš savo gerosios patirties,ačiū 4u.gif beje ir temperatūra laikosi vakar 37,8.šiandiena 37.o seilės bėga kaip iš krano,gal dar nuo dantukų,niekaip nesulaukiam...

Mano mergytei jau beveik 10 menesiu, o sloga su pertraukomis tesiasi apie 8 menesius. seimos gydytojas vis sakydavo, kad cia virusai, oras ir pan. Dabar susiemiau ir nuvedziau pas LOR gydytoja, tai pasake, kad jau nuo letines bakterines slogos pazeista ausyte ir prierase antibiotiku. Siaip mes tik homeopatiskai gydomes. Jau nemazai ziniu esu ukaupus apie homeopatini gydyma, taciau sikart nerizikavau... Siaip, jeigu geltona sloga, pulinga, tai gali buti bakterine. Reiketu pasidaryti bakteriologini tyrima, kaune - silainiu poliklinikoj daro, gal ir dar kur nors. Jei sloga beganti, tai galima homeopatiniu zirneliu ALICEP, is homeopatines vaistines. sveikit!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(mammytte @ 2008 04 08, 19:18)
Mano mergytei jau beveik 10 menesiu, o sloga su pertraukomis tesiasi apie 8 menesius. seimos gydytojas vis sakydavo, kad cia virusai, oras ir pan. Dabar susiemiau ir nuvedziau pas LOR gydytoja, tai pasake, kad jau nuo letines bakterines slogos pazeista ausyte ir prierase antibiotiku. Siaip mes tik homeopatiskai gydomes. Jau nemazai ziniu esu ukaupus apie homeopatini gydyma, taciau sikart nerizikavau... Siaip, jeigu geltona sloga, pulinga, tai gali buti bakterine. Reiketu pasidaryti bakteriologini tyrima, kaune - silainiu poliklinikoj daro, gal ir dar kur nors. Jei sloga beganti, tai galima homeopatiniu zirneliu ALICEP, is homeopatines vaistines. sveikit!!!!!!!!!!

Norejau paklausti del slogos g.gif O jai sloga tesiasi irgi labai ilgai,daugiau nei mėnėsį bet snargliukai skaidrus,tačiau nuo slogos vaikelis susirgo ausytes uždegimų.Dantukų dar nėra,kap jus galvojate kodel taip ilgai nepraeina sloga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 08 balandžio 2008 - 20:02
Labutis.Mano mažiukui sloga taip ir nepraeina schmoll.gif Jau pusantro mėnėsio laikosi,jau nežinau kaip ir gydyti.Rytoj pas lora tai reikalausiu geresnio ištyrimo,bijau,kad vel ausų uždegimas nepasikartuotu.O snargliukai viduje ,nebėga.Nežinau,gal jau sloga alergine pasidare?
Atsakyti
Mus ir panasiai kamuoja sloga,lyg ir nebega dabar, taciau viena nosytes puse uzsikimsus.Lasinames imuvach, vakare geriam zyrtec, itaria , kad alergine sloga. verysad.gif
Atsakyti