Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(taša @ 2012 01 12, 12:14)
as irgi.
o del auskaru  - sakyciau gal ne toj vietoj pradurtos skylutes ir kazkaip veikai koki nors taska...

nuo kitu auskaru nesu pastebejusi, ausis jau prasidurusi esu nuo 13 metu, o migrena prasidejo, kai buvau mazdaug 20... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2012 01 12, 11:38)
nuo kitu auskaru nesu pastebejusi, ausis jau prasidurusi esu nuo 13 metu, o migrena prasidejo, kai buvau mazdaug 20...  ax.gif

niekad nesejau to su migrena, bet kai pasaket apie amziu - tai mintyse sutapo tas amzius - migrena nuo 9m, ir panasiu metu prasiveriau..
Atsakyti
QUOTE(Pa2shka @ 2012 01 06, 20:51)
VA taip valstybė ir sutaupo  biggrin.gif

Iš principo, kai skauda, viską ką turiu atiduočiau, kad tik praeitų... dzin ta kompensacija, bent kol kas - kol galiu įpirkti...

Vakar buvau magnetiniame, atsakymai kitą savaitę, kaži ką ten gali pamatyti  g.gif

aš ir tamografe buvau,encefelogramą dariau, galvos kraujagyslių echoskopiją na ir pakutinę tai branduolinę padarė, kad atmestų galvos auglo ar kraujagyslių užsikimšimo priežastis dėl ko ta galvelė skauda. Šiaip dar pradėjau daryti galvos akupunktūrą dėl migrenos, nors gydytoja sakė, kad ji apgydoma bet ne visai išgydoma, nors jos praktikoje pasitaikė, kad visai pagijo, tai tikiuosi būti viena iš jų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 01 09, 16:44)
O jums buna tokie trumpi apkurtimai? man kaireje ausyje pradejo jau savaite beveik kasdiena trumpam gal 10 sek lyg apkursta ausis ir pradeda lb garsiai spengti bet viskas labai trumpai vyksta, as taip issigastu ner drebet pardedu, zodziu nezinau kas man darosi. Gal kam taip yra????

Man irgi dazniausiai kaire ausis durniuoja.vis pamirstu gydytojos paprasyt kad nusiustu patikrint lokatoriu ale gerai kad priminet biggrin.gif
Man sianakt toks tragiskas skausmas buvo uzejes...jau nebezinojau kur detis.bet toks ne visai migreninis.pakausi siaubingai pradejo "plesti" ir spazmavo ziauriai.sugeriau visa cinie tabletka nors migrenso atveju ir puses uztenka ale nepadejo.tai teko paprasciausiai islaukti ir ryte po 4valandu mazdaug pradejo atleidineti.kam nors taip buna g.gif
Atsakyti
Sveikos,

jungiuos ir as prie jusu ir labai uzjauciu,kas turi sia beda, nes anksciau tik buvau girdejus apie migrena, bet kai pati susiduriau oijojoi kos siaubas si liga, man migrena su aura, cia as pati sau diagnoze nusistaciau pskaicius migrenos simptomu aprasyma, laukiu eiles pas gyd. ziuresim ka jie pasakys, taloneli tik 30d dave doh.gif

kol kas geriu nuoskausminamuosiu, bet ir bijau piknaudziauti, nes maitinu kudyki savo pieneliu, gal kuri maitinate ir turit sia beda, kuom gydotes,nes jau per 8d 4 kartus man pasikartojo skausmai ir mirguliavimas akyse,buciau dekinga jei pasidalintumet info.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
o man gryzo migrena...nes pradejau sveika mityba doh.gif pradejau maista derint, atsisakiau nesveiko maisto ir....gryzo migrena doh.gif galva skauda kasdien arba kas antra diena... unsure.gif kazkokia nesamone...radau toki varianta, kad atceit organizmas valosi nuo chemijos, reikia skysciu daug gert, del to ir skauda...mest visko nenoriu, nes noriu ir kelis kg numest ir siaip, noriu sveikai gyvent rolleyes.gif
JURLA-as asmeniskai priepuolio metu gerdavau Cinie, Relpax bet po tabletes 12val(Relpax 24val ) vaikelio nemaitindavau, piena nusitraukdavau ir ispildavau.o maziu maitinau tas valandas misinuku unsure.gif deja, as kitos iseities neatradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(JURLA @ 2012 01 18, 14:36)
Sveikos,

jungiuos ir as prie jusu ir labai uzjauciu,kas turi sia beda, nes anksciau tik buvau girdejus apie migrena, bet kai pati susiduriau oijojoi kos siaubas si liga, man migrena su aura, cia  as pati sau diagnoze nusistaciau pskaicius migrenos simptomu aprasyma, laukiu eiles pas gyd. ziuresim ka jie pasakys, taloneli tik 30d dave doh.gif

kol kas geriu nuoskausminamuosiu, bet ir  bijau piknaudziauti, nes maitinu kudyki savo pieneliu, gal kuri maitinate ir turit sia beda, kuom gydotes,nes jau per 8d 4 kartus man pasikartojo skausmai ir mirguliavimas akyse,buciau dekinga jei pasidalintumet info.

man po gimdymo irgi labai daznai budavo bet as jokiu vaistu negerdavau o tiesiog miegodavau miegodavau...aisku gerai kad ne viena namie budavau.
atsimenu kazkas rase kad naudoja kazka druskom kakle tirpdyt.gal atsimenat ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JURLA @ 2012 01 18, 14:36)
Sveikos,

jungiuos ir as prie jusu ir labai uzjauciu,kas turi sia beda, nes anksciau tik buvau girdejus apie migrena, bet kai pati susiduriau oijojoi kos siaubas si liga, man migrena su aura, cia  as pati sau diagnoze nusistaciau pskaicius migrenos simptomu aprasyma, laukiu eiles pas gyd. ziuresim ka jie pasakys, taloneli tik 30d dave doh.gif

kol kas geriu nuoskausminamuosiu, bet ir  bijau piknaudziauti, nes maitinu kudyki savo pieneliu, gal kuri maitinate ir turit sia beda, kuom gydotes,nes jau per 8d 4 kartus man pasikartojo skausmai ir mirguliavimas akyse,buciau dekinga jei pasidalintumet info.

Pabandykit, gali būti, kad skysčių trūksta, ypač, jei turėjot kokį nuskausminimą gimdymo metu. arba, ar tikrinotės kraują, ar apskritai sveikata gera, nes po gimdymo daug dalykų išlenda, tai linkiu, akd greit viskas susitvarkytų 4u.gif

aš kai po cezario beje buvau, turėjau po 3-4 litrus per dieną gert arbatos ar vandens, naktį kas porą valandų taip pat, nes kitaip skausmo nemušdavo jokie vaistai.

QUOTE(braske09 @ 2012 01 18, 14:45)
Sveikos 4u.gif
o man gryzo migrena...nes pradejau sveika mityba doh.gif pradejau maista derint, atsisakiau nesveiko maisto ir....gryzo migrena doh.gif galva skauda kasdien arba kas antra diena... unsure.gif kazkokia nesamone...radau toki varianta, kad atceit organizmas valosi nuo chemijos, reikia skysciu daug gert, del to ir skauda...mest visko nenoriu, nes noriu ir kelis kg numest ir siaip, noriu sveikai gyvent rolleyes.gif
JURLA-as asmeniskai priepuolio metu gerdavau Cinie, Relpax bet po tabletes 12val(Relpax 24val ) vaikelio nemaitindavau, piena nusitraukdavau ir ispildavau.o maziu maitinau tas valandas misinuku unsure.gif deja, as kitos iseities neatradau g.gif

o netyčia riebalų neapribojot su sveika mityba? aš ant savęs pastebėjau, kad jei netyč sugalvodavau tokį dalyką, tai ir prisidirbdavau.
dabar stengiuos tiesiog sveikesnius riebalus vartot, alyvuogių aliejų salotoms, ir pan.

plius, jei staigiai perėjot prie ryškiai mažesnių porcijų, ar per retai valgot, tai irgi įtakoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 20 sausio 2012 - 10:40
QUOTE(braske09 @ 2012 01 18, 16:45)
Sveikos 4u.gif

na ir kaip sekasi laikytis sveikos gyvensenos? as irgi pradejau antra savaite valausi organizma, geriu daug skysciu ir ziauriai pradejo skaudeti galva, net nzn kaip elgtis ar cia greitai praeis ar visada skaudes, is pradziu kaip ir svaigo galva dbr jau skauda
Migrena jau turiu 8 metai is pradziu reciau skaudedavo po to daznejo ir daznejo skausmai tuo tarpu pradejo ir svoris augti ir gvenimas pasidare tikras kosmaras, visi kalbejo pasigimdyk buna praeina, na pasigimdziau:) na kaip laukiausi gal per visa nestuma kokius 3 men su pertraukomis skaudedavo ir kaip maitinau neskaudejo, bet baigiau maitinti ir prasidejo skausmai jie netokie astresni bet skauda gan daznai galva.... taigi ka noriu pasakyti... netycia papuole pas mane nebloga knyga "Ideali sveikata.Maistas kuris gydo" ir perskaiciusi susidariau nuomone sau kad migrena gali isgydyti sveikas gyvenimo budo vedimas smile.gif ir aisku svorio mazinimas, taigi pradejau gyventi sveikiau be jokiu vaistu tik geriu valanti organizma papilda, bet manau neistversiu reikes gerti nuo migrenos , nes ziaurus galvos skausmai prasidejo smile.gif

PATARKITE GAL KAS BUVOTE PANASIAI SUSIDURE SU TOKIA PADETIMI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airne: 09 vasario 2012 - 18:22
QUOTE(Fedes @ 2012 01 20, 10:38)
o netyčia riebalų neapribojot su sveika mityba?

na kaip čia pasakius-jei reikia kokio riebaliuko- naudoju alyvuogių aliejų ax.gif bet šiaip stengiuosi nieko nekept, viskas virta, troškinta ir pan. smile.gif

QUOTE(airne @ 2012 02 09, 18:22)
na ir kaip sekasi laikytis sveikos gyvensenos?

Kol kas puikiai smile.gif jau mėnuo praėjo, galvos skausmų tikrai sumažėjo thumbup.gif ir tie pradžioje kasdieniniai galvos skausmai manau buvo organizmo valymasis rolleyes.gif plius su sveika mityba numečiau jau ir pora kilogramų blush2.gif na norėjosi aišku daugiau, bet po truputį po truputį...aišku, dar naudoju ir homeopatiją mirksiukas.gif

Labutis 4u.gif

tai kaip visos gyvenate?
Atsakyti

Kol kas puikiai smile.gif jau mėnuo praėjo, galvos skausmų tikrai sumažėjo thumbup.gif ir tie pradžioje kasdieniniai galvos skausmai manau buvo organizmo valymasis rolleyes.gif plius su sveika mityba numečiau jau ir pora kilogramų blush2.gif na norėjosi aišku daugiau, bet po truputį po truputį...aišku, dar naudoju ir homeopatiją mirksiukas.gif

o kiek laiko daznai skaudejo ?kaip skaudejo, tuo metu, kokius vaistus vartojote nuo skausmo?
Atsakyti
QUOTE(airne @ 2012 02 09, 21:37)
o kiek laiko daznai skaudejo ?kaip skaudejo, tuo metu, kokius vaistus vartojote nuo skausmo?

per mėnesį skaudėjo panašiai 10-11 karų verysad.gif šiuo metu skausmų būna 6 per mėnesį rolleyes.gif priepuolio metu naudoju Relpax 4u.gif
Atsakyti