Man tai pasirodė, kad straipsnis, iš kurio kopijavote, zaperio reklama (galbūt užslėpta)
Ypač kai tas zaperis gan nepigiai kainuoja...

o kas tas zaperis?
cia vaistai kokie?

QUOTE(braske09 @ 2011 12 17, 10:59)
Tai toks prietaisas kuri pajungus elektra yra atsikratoma parazitu, konkreciau nieko nezinau, net nezinociau koki pirkt ir kaip naudotis

visas sveikinu su sv.Kaledom
linkiu daus daug sveikatos

QUOTE(@egle@ @ 2011 12 15, 15:11)

nezianu. as paprasaiu savo gydytojos kad man israsytu daugiau, kad reciau vaiskciot reiktu. tai israso 12 tableciu po 100mg imigrano ir kol uztenka tol neinu. tai pirma kart tas 12 sunaudojau per pusantro menesio

visas su sventemis

Ar visiškai atsisakote alkoholio, kurias kankina migrena ?

QUOTE(savrina @ 2011 12 27, 08:44)
ne. tik negeriu vyno. ir jokiu stipriuju gerimu, nes siaip ju nemegstu. o kad nuo kokio alaus kiltu migrena tai nepastebejau

Su sventem
As tai pastebejau kad man dazniau nuo alaus migrena buna negu kad nuo vyno.tai daznai vyna gurksnoju/bet alu labai megstu tai jei saikingai tai nieko bet jei jau i koki bara nueinu tai tada ryte daznai tenka tabletka kalt
o jums irgi nuo paprasto galvos skausmo pereina i migrenini?

As tai pastebejau kad man dazniau nuo alaus migrena buna negu kad nuo vyno.tai daznai vyna gurksnoju/bet alu labai megstu tai jei saikingai tai nieko bet jei jau i koki bara nueinu tai tada ryte daznai tenka tabletka kalt

QUOTE(savrina @ 2011 12 27, 08:44)
Negeriu raudono vyno, brendžio, konjako , nes ypač paskutinieji man momentaliai migreną iššaukia... Na o degtinės aš ir be migrenos netoleruoju.
O alų, baltą vyną, baltą vermutą, šampaną galiu gerti.
Nors... kalėdinio vyno taurę rizikuodama galiu išgerti. Va šįkart kažkaip praslydau, migrenos jis nesukėlė

Alkoholis alkoholiu, bet man kur kas liūdniau, kad negaliu valgyti juodo šokolado (ir visokių kepinių, kuriuose gausu kakavos). Man tai labai didelė trauma

as tai stipriuju gerimu nevartoju, galiu sampana, labai megstu likeri, o vyna paskutiniu metu pradejau ribot....