Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

Man tai pasirodė, kad straipsnis, iš kurio kopijavote, zaperio reklama (galbūt užslėpta) unsure.gif Ypač kai tas zaperis gan nepigiai kainuoja...
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia ziuriu SM plinta paranojiska tendencija, nieko uzslepto cia nera mirksiukas.gif bet kaip sakoma zmogus mato tai ka nori, jei jus matot uzslepta reklama, tai mielai prasom, jusu pasirinkimas 4u.gif Beje, zaperiu kiek domejausi yra ir po 70 lt smile.gif
Atsakyti
o kas tas zaperis? g.gif biggrin.gif cia vaistai kokie?
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 12 17, 10:59)
o kas tas zaperis? g.gif  biggrin.gif cia vaistai kokie?

Tai toks prietaisas kuri pajungus elektra yra atsikratoma parazitu, konkreciau nieko nezinau, net nezinociau koki pirkt ir kaip naudotis lotuliukas.gif
Atsakyti
kur galima isygyti migravele arba migra herb. smile.gif
Atsakyti
visas sveikinu su sv.Kaledom 4u.gif linkiu daus daug sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2011 12 15, 15:11)
g.gif Kažin nuo ko priklauso išrašomų tablečių kiekis mėnesiui? Man mėnesiui išrašo 6 tabletes 100mg Cinie.

nezianu. as paprasaiu savo gydytojos kad man israsytu daugiau, kad reciau vaiskciot reiktu. tai israso 12 tableciu po 100mg imigrano ir kol uztenka tol neinu. tai pirma kart tas 12 sunaudojau per pusantro menesio doh.gif antrakart naudoju beveik menesi ir dar tfu tfu tfu turiu kol kas nemazai. gal daugiau nei puse like thumbup.gif tikiuos ilgam uzteks ir bus maziau tu skausmu

visas su sventemis 4u.gif ir neskaudanciu galveliu 4u.gif
Atsakyti
Ar visiškai atsisakote alkoholio, kurias kankina migrena ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 12 27, 08:44)
Ar visiškai atsisakote alkoholio, kurias kankina migrena ?  ax.gif

ne. tik negeriu vyno. ir jokiu stipriuju gerimu, nes siaip ju nemegstu. o kad nuo kokio alaus kiltu migrena tai nepastebejau g.gif
Atsakyti
Su sventem 4u.gif
As tai pastebejau kad man dazniau nuo alaus migrena buna negu kad nuo vyno.tai daznai vyna gurksnoju/bet alu labai megstu tai jei saikingai tai nieko bet jei jau i koki bara nueinu tai tada ryte daznai tenka tabletka kalt doh.gif biggrin.gif o jums irgi nuo paprasto galvos skausmo pereina i migrenini?
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 12 27, 08:44)
Ar visiškai atsisakote alkoholio, kurias kankina migrena ?  ax.gif

Negeriu raudono vyno, brendžio, konjako , nes ypač paskutinieji man momentaliai migreną iššaukia... Na o degtinės aš ir be migrenos netoleruoju.
O alų, baltą vyną, baltą vermutą, šampaną galiu gerti.

Nors... kalėdinio vyno taurę rizikuodama galiu išgerti. Va šįkart kažkaip praslydau, migrenos jis nesukėlė thumbup.gif

Alkoholis alkoholiu, bet man kur kas liūdniau, kad negaliu valgyti juodo šokolado (ir visokių kepinių, kuriuose gausu kakavos). Man tai labai didelė trauma verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 27 gruodžio 2011 - 13:29
as tai stipriuju gerimu nevartoju, galiu sampana, labai megstu likeri, o vyna paskutiniu metu pradejau ribot.... ax.gif
Atsakyti