Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

O sakykit, jei galvos skausmas LABAI stiprus, bet trunka tik keletą/keliolika sekundžių (kartais per dieną kelis kartus, o kartais visai neskauda), tai gali būti migrena ar šiaip nieko rimto ir neverta kreipt dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 12 02, 10:00)
tai jis ir man anksciau nepadedavo, bet po homeopatijos, jis kazkaip kitaip veikia biggrin.gif beto, jis man ne migreninius skausmus numusa mirksiukas.gif nezinau, ar jums buna, kad kartais galva skauda kazkaip kitaip.gal cia buna tiesiog paprastas galvos skausmas, kaip ir daugeliui zmoniu, nezinau, bet va toki skausma ibuprofenas numusa rolleyes.gif bet aisku, buna ir tokiu atveju, kai sitas paprastas galvos skausmas issirutulioja i migrena unsure.gif

Man būna ir paprastas galvos skausmas ir migreninis. Kai paprastas, tai tiesiog skauda visą galvą arba konkrečią vietą abiejose pusėse vienodai (smilkinius arba pakaušį). Ir tas skausmas toks, kad nemalonu, bet galiu tęsti savo dienos darbus ir t.t., tik kad pavargstu labiau. Nuo paprasto skausmo padeda bet kokie nuskausminami vaistai arba būna, kad savaime pailsėjus praeina. Migreninis skausmas visada būna tik vienoje kurioje nors pusėje, su pykinimu ir toks, kad tik gult, erzina kvapai, šviesa, garsai ir nieko daugiau daryt negaliu, kad ir labai norėčiau ar privalėčiau. Paprasti nuskausminami visiškai nepadeda, padeda solpadeinas ir šokoladinės bulkutės.
Atsakyti
Sveikos,

Gal yra kas iš merginų jau vartoją skaistenį (feverfew), mėnesį, o gal net daugiau? Labai domintų ar yra poveikis? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Man irgi diagnoze nustate - migrena. Bet gi kaip su ja gyventi. Negaliu ziureti i sviesa kazkokie tai elektriniai taskeliai begiuoja. Pries 3 metus tai is vis regejimas prapuole, maciau gal tik 30% isvys bet tai tik puse valandai budavo kiekviana diena. O po to kaip galva pradedavo skaudet tai nieko nesinorejo. Nejauciau ranku galunes. Baisu. Dabar tai aciu dievui nasikartuojasi. Bet i sviesa ziureti negaliu. Gal kas zino ka daryti tokiais atvejeis?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Pa2shka @ 2011 12 04, 12:13)
Sveikos,

Gal yra kas iš merginų jau vartoją skaistenį (feverfew), mėnesį, o gal net daugiau? Labai domintų ar yra poveikis?  4u.gif

Man irgi butu idomu 4u.gif uzsisakiau nemaza kieki ju bet dar negreit atkeliaus unsure.gif
kazi 400mg pakankama doze?
Atsakyti
QUOTE(trinity_ @ 2011 12 12, 11:57)
Man irgi butu idomu  4u.gif  uzsisakiau nemaza kieki ju bet dar negreit atkeliaus  unsure.gif
kazi 400mg pakankama doze?

aš geriu tokį:http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Feverfew-Standardized-60-Capsules/1950?at=0
apie 3 savaites. per tą laikotarpį tik 1 kartą teko griebtis vaistų. nors prieš tai (šį rudenį) tekdavo ~2 kartus per savaitę. Bet, pvz., šią vasarą birželio-liepos mėnesiais irgi vos kelis kartus "draugė" buvo apsilankiusi. tad nežinau, ar čia eilinis periodas pas mane, ar vistik šis preparatas padeda g.gif
Atsakyti
Aš dar neužsisakiusi, mastau ar verta g.gif

Kol kas laukiu tomografo, tada žiūrėsim ką neurologė pasiūlys smile.gif

SAN manau, kad vis tik veikia 4u.gif

TRINITY turėtų pakakti 400mg 4u.gif
Atsakyti
as sita uzsisakiau. http://www.iherb.com...sules/2449?at=0
man poryt magnetinis.biski bijau... blush2.gif
Atsakyti
tai niekam neteko susidurti su tokia migrenos ouse kaip pas mane?
Atsakyti
QUOTE(trinity_ @ 2011 12 12, 14:18)
as sita uzsisakiau. http://www.iherb.com...sules/2449?at=0

Trinity brūkštelk paskui kaip rezultatai 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(liulia86 @ 2011 12 08, 23:19)
Sveiki. Man irgi diagnoze nustate - migrena. Bet gi kaip su ja gyventi. Negaliu ziureti i sviesa kazkokie tai elektriniai taskeliai begiuoja. Pries 3 metus tai is vis regejimas prapuole, maciau gal tik 30% isvys bet tai tik puse valandai budavo kiekviana diena. O po to kaip galva pradedavo skaudet tai nieko nesinorejo. Nejauciau ranku galunes. Baisu. Dabar tai aciu dievui nasikartuojasi. Bet i sviesa ziureti negaliu. Gal kas zino ka daryti tokiais atvejeis?
Aciu

na mano migrena irgi netipine, lietuviskai net nezinau jai pavadinimo atitikmens , angliskoje literaturoje MAV vadinama. Pagrindinis pozymis kad galva svaigsta praktiskai nuolatinai, akys irgi jautrios sviesai, ir nefokusuoja normaliai vaizdo, ypac geitai judanciu objektu doh.gif o su galunem irgi visokiu pojuciu buna, rankos daznai nakti tirpsta, buvo vienu metu irgi kaip nejautri viena, bet praejo unsure.gif
Radau labai gera shema apie migrenos gydyma,gale puslapio bus didele scema thumbup.gif
vistik pirmam plane yra migrenos dieta mirksiukas.gif , kkadangi mano siptomai buvo be galo varginantys,as pradejau nuo 2 punkto, jau 2 menesiai geriu vaistus ir jauciuosi ZYMIAI geraiu. Amzinai nesinori ju gerti, sakiau jei nutraukus vaistus simptomai grys, pereisiu prie grieztos migrenos dietos ax.gif
beje sioje schemoje labai nustebino kad migrena gali buti gydoma botoxu bigsmile.gif galima 2 zuikius vienu metu nusauti, busim ir be rauksliu ir be migrenos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(trinity_ @ 2011 12 12, 15:18)

jeigu ne paslaptis, magneta del ko Jums darys?
Atsakyti
Aš pagal schemą gėrusi lamictalį - jaučiausi žymiai geriau 4u.gif Priepuoliai būdavo reti, ir žymiai silpnesni mirksiukas.gif
Atsakyti