O sakykit, jei galvos skausmas LABAI stiprus, bet trunka tik keletą/keliolika sekundžių (kartais per dieną kelis kartus, o kartais visai neskauda), tai gali būti migrena ar šiaip nieko rimto ir neverta kreipt dėmesio?
QUOTE(braske09 @ 2011 12 02, 10:00)
tai jis ir man anksciau nepadedavo, bet po homeopatijos, jis kazkaip kitaip veikia
beto, jis man ne migreninius skausmus numusa
nezinau, ar jums buna, kad kartais galva skauda kazkaip kitaip.gal cia buna tiesiog paprastas galvos skausmas, kaip ir daugeliui zmoniu, nezinau, bet va toki skausma ibuprofenas numusa
bet aisku, buna ir tokiu atveju, kai sitas paprastas galvos skausmas issirutulioja i migrena

Man būna ir paprastas galvos skausmas ir migreninis. Kai paprastas, tai tiesiog skauda visą galvą arba konkrečią vietą abiejose pusėse vienodai (smilkinius arba pakaušį). Ir tas skausmas toks, kad nemalonu, bet galiu tęsti savo dienos darbus ir t.t., tik kad pavargstu labiau. Nuo paprasto skausmo padeda bet kokie nuskausminami vaistai arba būna, kad savaime pailsėjus praeina. Migreninis skausmas visada būna tik vienoje kurioje nors pusėje, su pykinimu ir toks, kad tik gult, erzina kvapai, šviesa, garsai ir nieko daugiau daryt negaliu, kad ir labai norėčiau ar privalėčiau. Paprasti nuskausminami visiškai nepadeda, padeda solpadeinas ir šokoladinės bulkutės.
Sveikos,
Gal yra kas iš merginų jau vartoją skaistenį (feverfew), mėnesį, o gal net daugiau? Labai domintų ar yra poveikis?
Gal yra kas iš merginų jau vartoją skaistenį (feverfew), mėnesį, o gal net daugiau? Labai domintų ar yra poveikis?

Sveiki. Man irgi diagnoze nustate - migrena. Bet gi kaip su ja gyventi. Negaliu ziureti i sviesa kazkokie tai elektriniai taskeliai begiuoja. Pries 3 metus tai is vis regejimas prapuole, maciau gal tik 30% isvys bet tai tik puse valandai budavo kiekviana diena. O po to kaip galva pradedavo skaudet tai nieko nesinorejo. Nejauciau ranku galunes. Baisu. Dabar tai aciu dievui nasikartuojasi. Bet i sviesa ziureti negaliu. Gal kas zino ka daryti tokiais atvejeis?
Aciu
Aciu
QUOTE(Pa2shka @ 2011 12 04, 12:13)
Sveikos,

Man irgi butu idomu

kazi 400mg pakankama doze?
QUOTE(trinity_ @ 2011 12 12, 11:57)
Man irgi butu idomu
uzsisakiau nemaza kieki ju bet dar negreit atkeliaus

aš geriu tokį:http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Feverfew-Standardized-60-Capsules/1950?at=0
apie 3 savaites. per tą laikotarpį tik 1 kartą teko griebtis vaistų. nors prieš tai (šį rudenį) tekdavo ~2 kartus per savaitę. Bet, pvz., šią vasarą birželio-liepos mėnesiais irgi vos kelis kartus "draugė" buvo apsilankiusi. tad nežinau, ar čia eilinis periodas pas mane, ar vistik šis preparatas padeda

Aš dar neužsisakiusi, mastau ar verta
Kol kas laukiu tomografo, tada žiūrėsim ką neurologė pasiūlys
SAN manau, kad vis tik veikia
TRINITY turėtų pakakti 400mg

Kol kas laukiu tomografo, tada žiūrėsim ką neurologė pasiūlys

SAN manau, kad vis tik veikia

TRINITY turėtų pakakti 400mg

QUOTE(trinity_ @ 2011 12 12, 14:18)
Trinity brūkštelk paskui kaip rezultatai

Laba
na mano migrena irgi netipine, lietuviskai net nezinau jai pavadinimo atitikmens , angliskoje literaturoje MAV vadinama. Pagrindinis pozymis kad galva svaigsta praktiskai nuolatinai, akys irgi jautrios sviesai, ir nefokusuoja normaliai vaizdo, ypac geitai judanciu objektu
o su galunem irgi visokiu pojuciu buna, rankos daznai nakti tirpsta, buvo vienu metu irgi kaip nejautri viena, bet praejo
Radau labai gera shema apie migrenos gydyma,gale puslapio bus didele scema
vistik pirmam plane yra migrenos dieta
, kkadangi mano siptomai buvo be galo varginantys,as pradejau nuo 2 punkto, jau 2 menesiai geriu vaistus ir jauciuosi ZYMIAI geraiu. Amzinai nesinori ju gerti, sakiau jei nutraukus vaistus simptomai grys, pereisiu prie grieztos migrenos dietos
beje sioje schemoje labai nustebino kad migrena gali buti gydoma botoxu
galima 2 zuikius vienu metu nusauti, busim ir be rauksliu ir be migrenos
jeigu ne paslaptis, magneta del ko Jums darys?

QUOTE(liulia86 @ 2011 12 08, 23:19)
Sveiki. Man irgi diagnoze nustate - migrena. Bet gi kaip su ja gyventi. Negaliu ziureti i sviesa kazkokie tai elektriniai taskeliai begiuoja. Pries 3 metus tai is vis regejimas prapuole, maciau gal tik 30% isvys bet tai tik puse valandai budavo kiekviana diena. O po to kaip galva pradedavo skaudet tai nieko nesinorejo. Nejauciau ranku galunes. Baisu. Dabar tai aciu dievui nasikartuojasi. Bet i sviesa ziureti negaliu. Gal kas zino ka daryti tokiais atvejeis?
Aciu
Aciu
na mano migrena irgi netipine, lietuviskai net nezinau jai pavadinimo atitikmens , angliskoje literaturoje MAV vadinama. Pagrindinis pozymis kad galva svaigsta praktiskai nuolatinai, akys irgi jautrios sviesai, ir nefokusuoja normaliai vaizdo, ypac geitai judanciu objektu

Radau labai gera shema apie migrenos gydyma,gale puslapio bus didele scema

vistik pirmam plane yra migrenos dieta

beje sioje schemoje labai nustebino kad migrena gali buti gydoma botoxu

QUOTE(trinity_ @ 2011 12 12, 15:18)
jeigu ne paslaptis, magneta del ko Jums darys?
Aš pagal schemą gėrusi lamictalį - jaučiausi žymiai geriau
Priepuoliai būdavo reti, ir žymiai silpnesni