Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

[quote=trinity_,2011 11 22, 03:16]
Kaip jau daug kas sake migrena progresuoja su laiku... sad.gif
Man dabar irgi cinie israse dar tik 1 kart bandziau bet kol atlego
tai jauciaus blogai...panasiai kaip aprasei tik gal siek tiek lengviau pernesiau...
o del kompensavimo tai gydytoja man sake po magnetinio kai pripazins migrena tai bus kompensuojami vaistai.

O magnetinį tas pats neurologas ir turi daryti ? ar čia su specialiais pageidavimais kažkur važiuoti reikėtų ? Nes man keistokai pasirodė, kad nupasakojus kas man darosi, pačiupinėjus gydytojai galvą, diagnozė įrašoma į kortelę..jokių nuoseklesnių tyrimų g.gif
Atsakyti
[quote=savrina,2011 11 22, 08:33]
[quote=trinity_,2011 11 22, 03:16]
Kaip jau daug kas sake migrena progresuoja su laiku... sad.gif
Man dabar irgi cinie israse dar tik 1 kart bandziau bet kol atlego
tai jauciaus blogai...panasiai kaip aprasei tik gal siek tiek lengviau pernesiau...
o del kompensavimo tai gydytoja man sake po magnetinio kai pripazins migrena tai bus kompensuojami vaistai.
O magnetinį tas pats neurologas ir turi daryti ? ar čia su specialiais pageidavimais kažkur važiuoti reikėtų ? Nes man keistokai pasirodė, kad nupasakojus kas man darosi, pačiupinėjus gydytojai galvą, diagnozė įrašoma į kortelę..jokių nuoseklesnių tyrimų g.gif
[/quote]
magnetini siuncia neurologas daryti.bent jau mane i medea siuncia nes sake ten pigiausia.
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 22, 09:33)
O magnetinį tas pats neurologas ir turi daryti ? ar čia su specialiais pageidavimais kažkur važiuoti reikėtų ? Nes man keistokai pasirodė, kad nupasakojus kas man darosi, pačiupinėjus gydytojai galvą, diagnozė įrašoma į kortelę..jokių nuoseklesnių tyrimų  g.gif

QUOTE(trinity_ @ 2011 11 22, 12:48)
magnetini siuncia neurologas daryti.bent jau mane i medea siuncia nes sake ten pigiausia.

o magnetas parodo migrena g.gif man dare magneta, kad atmesti IS, bet kad ten migrena tai niekas nieko neiziurejo g.gif as bent jau negirdejus tokio atvejo kad is magnetinio rezonanso tyrimo diagnozuotu migrena ax.gif Arba as kazko nezinau g.gif

gal zinote neurologa Lietuvoje kuris specializuotusi butent su migrena?
Jau jei turiu sia "drauge" tai bent butu gerai diagnoze gauti, o nes vaistai brangus, tai bent jau kompensuotu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radmile: 22 lapkričio 2011 - 19:38
QUOTE(Radmile @ 2011 11 22, 19:35)
o magnetas parodo migrena  g.gif  man dare magneta, kad atmesti IS, bet kad ten migrena tai niekas nieko neiziurejo  g.gif as bent jau negirdejus tokio atvejo kad is magnetinio rezonanso tyrimo diagnozuotu migrena  ax.gif  Arba as kazko nezinau  g.gif

gal zinote neurologa Lietuvoje kuris specializuotusi butent su migrena?
Jau jei turiu sia "drauge" tai bent butu gerai diagnoze gauti, o nes vaistai brangus, tai bent jau kompensuotu  ax.gif

jokie tyrimai neparodo esnat migrenai. todel kad su smegenimis ir visa kita yra viskas gerai. o kadangi kyla tokie skausmai tai ir diagnozuoja migrena.
zinau kad gydytoja Jurgita Kuzmickiene domisi migrena. labai gera gydytoja thumbup.gif bet ji snatariskese dirba. ji ir tyrimams mane siunte. ir kompensavo vaistus. ir siaip gydytoja tokia labai zmogiska ir supratinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 22 lapkričio 2011 - 20:33
Jau kelintą kartą girdžiu, kad reikia didelius kelius nueit, jog migreną pripažintų g.gif Gal dabar tvarka pasikeitus, bet aš apie 6 metus kompensuojamus vaistus gaunu. Tiesiog išsišnekėjau su vidaus gydytoja, o ji ir pasakė, kad pagal diagnozę juos kompensuoja. Iki to laiko Relpaxą pati pirkdavausi. Tik davė siuntimą pas neurologę. Ten iš mano nupasakojimo apie savijautą patvirtino diagnozę ir viskas. Kas mėnesį vidaus gydytoja išrašo po 6 tabletes Cinie. Man jis tinka, perku 100 mg, kartais tabletės ir 4 kartams užtenka, nes atsikandu po gabaliuką mažą. Nuo pusės tabletės būna labai bloga, o visos tai net nebandau gert. Kas metai turiu vis atnešti išrašą vidaus gydytojai iš neurologės, tikriausiai dėl to, kad migrena niekur neišėjo lotuliukas.gif
Buvo kažkoks pablogėjimas prieš tris metus. Dažnai galvą skaudėt pradėjo. Prašiau kompiuterinės tomografijos arba magnetinio rez., bet neurologė nedavė siuntimo. Pasakė, kad man nieko nėra ir nieko tie tyrimai nerodys. O turiu ataugas sprande. Ir viskas.
Gal ir gerai, kad neskyrė, kaip tik tuo metu buvau nėščia, bet dar nežinojau.
Ir dabar va sėdžiu, galvą trečia para skauda. Vaistais skausmą nusimušu, po kiek laiko ir vėl doh.gif Gal jau praeis tuoj, ilgokai čia man............ sad.gif
Atsakyti
sveikutes,kaip jus cia laikotes?

as tai neblogai 4u.gif nors jau daugiau kaip savaite istisai skauda galva,bet pakenciamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 11 28, 08:35)
sveikutes,kaip jus cia laikotes?

as tai neblogai 4u.gif nors jau daugiau kaip savaite istisai skauda galva,bet pakenciamai 4u.gif

doh.gif oi kaip tave užjaučiu, kaip toj reklamoj - žinau ką tai reiškia, o gal ką išgert?
nors man konkrečiai nuo naktinių maitinimų, nes po to man sunku užmigti doh.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif ateinu su baisiais galvos skausmais, vakar buvo ziauru verysad.gif beskaitinedama vienam skyrelyje radau musu ligos priezastis, gal visai verta demesio 4u.gif
Mes savyje turim visas musu visatos energijas, tik mums reikia jas subalansuoti. Negalime vienas energijas aukstinti, kitas zeminti. Jos visos svarbios ir reikalingos.
Musu kunas savo ligomis, skausmais, net diskomfortu signalizuoja, kad kazkur mes klystame, kazko nepastebim, kazkokios energijos per daug, o kitos trukumas. Jei blogai, reiskia truksta meiles. Jei per daug - reiskia nepaleidom kazka.
Galva, kaklas, peciai - baimes manes nemyli sritis. Jei yra baime, as viska matau, vertinu is tos baimes pozicijos: nemyli, negirdi, nesupranta, nevertina, nepastebi ir t.t. ir pan. Kas del to supyksta, kas nusivylia, kas praranda pasitikejima savimi, ar tikejima meile- kiek zmoniu, tiek variantu+ visokios kitokios baimes ir kitu stresu variacijos ir sudaro ligos charakteri . Galvos skausmas, migrena is baimes manes nemyli, kyles klaidingas mastymas ir kaip pasekme - liudesys ir beviltiskumas, kad kazkas pasikeis. Jei yra vemimas - reiskia yra noras grazinti gerus senus laikus. T.p. isdidumo ir nenuolaidumo pozymis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butėė: 01 gruodžio 2011 - 16:42
Labukas 4u.gif
pirmiausia atsiprasau kad pasisakiau ir dingau-persikraustymo rupesciai uzklupo 4u.gif
pasistengsiu viska atsakyti kas cia manes ko klause smile.gif
QUOTE(je t'aime @ 2011 11 11, 17:16)
braske09, smagu, kad priepuoliai pasireiškia rečiau  smile.gif lankeisi pas homeopatą?

Taip, lankiausi. Jau pas ja lankausi ilgokai, virs metu, bet tik siuo metu pavyko pasiekti rezultatu.Pinigu tikrai nemazai isleidau, BET man kelis kart pavyko sumazinti priepuoliu skaiciu thumbup.gif tuo nerealiia dziaugiuosi, aisku ir mano gydytoja, kuri vis mane skatino nepasiduoti.Daug ko negalejau vartoti, nes vaistai "pjaunasi"del kitos mano problemos-veido paskirtom priemonem.

QUOTE(trinity_ @ 2011 11 12, 01:30)
sveikinimai  4u.gif  pranesk butinai kaip toliau seksis  4u.gif
as jau daug homeopatijos isbandziau bet to visiskai stebuklingo vaistuko dar neradau  verysad.gif propanololis man visai netiko.o jums pasaliniu poveikiu jo jokiu ner?

aciu 4u.gif kaip jau minejau-homeopatijai reikia labai ilgo laiko, ir aisku pinigu blush2.gif
propranololis kol kas nerodo pasaliniu poveikiu, nes geriu mazom dozem-2k dienoj po puse tabletes (ji taip pat man skyre homeopate).

QUOTE(trinity_ @ 2011 11 22, 01:16)
o gal kas vartoja depakine chrono unsure.gif  israse man juos bet baisu pradet vartot kai lapeli persiskaiciau  unsure.gif  vaistai skirti manijai ir epilepsijai gydyti...

as smile.gif na, paskaicius visu vaistu anotacijas plaukai siausiasi...bet...Si vaista man paskyre neurologe, bet iskart konsultuojuos su homeopate, kad vaistai "nesipjautu"...tiek homeopatija, iek depakina (mazom dozem) pradejau vartoti kartu, tai idomu, kas cia man taip padeda g.gif

Tai va, per menesi nuo 11 priepuoliu sumazinau iki 4 rolleyes.gif super...tame tarpe kai pradeda kazkaip "keistai" skaudet galva, isgeriu ibuprofeno 600, kuris numusa ta skausma, kai anksciau jis man visiskai neveikdavo.

visoms linkiu sveikatuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 12 01, 18:13)
Labukas 4u.gif
Tai va, per menesi nuo 11 priepuoliu sumazinau iki 4 rolleyes.gif super...tame tarpe kai pradeda kazkaip "keistai" skaudet galva, isgeriu ibuprofeno 600, kuris numusa ta skausma, kai anksciau jis man visiskai neveikdavo.

visoms linkiu sveikatuko 4u.gif

O man jis nepadeda, net nimesilas nepaded
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 12 01, 23:56)
O man jis nepadeda, net nimesilas nepaded

tai jis ir man anksciau nepadedavo, bet po homeopatijos, jis kazkaip kitaip veikia biggrin.gif beto, jis man ne migreninius skausmus numusa mirksiukas.gif nezinau, ar jums buna, kad kartais galva skauda kazkaip kitaip.gal cia buna tiesiog paprastas galvos skausmas, kaip ir daugeliui zmoniu, nezinau, bet va toki skausma ibuprofenas numusa rolleyes.gif bet aisku, buna ir tokiu atveju, kai sitas paprastas galvos skausmas issirutulioja i migrena unsure.gif

beje, pamirsau pamineti, kad gavau is gydytojos pabandyti menesiui ta aparaciuka, kur nuima galvos skausmus...laukiau vis kada reikes panaudot biggrin.gif o kai reikejo, nepavyko isijungt g.gif tai ir galvoju, gal cia man jau koki pagadinta dave...juk viska pagal instrukcijas dariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 11 28, 11:55)
doh.gif oi kaip tave užjaučiu, kaip toj reklamoj - žinau ką tai reiškia, o gal ką išgert?
nors man konkrečiai nuo naktinių maitinimų, nes po to man sunku užmigti doh.gif

smile.gif aciu.bet va paskaudejo savaite,db vel ramu rolleyes.gif

QUOTE(butėė @ 2011 12 01, 16:41)

Mes savyje turim visas musu visatos energijas, tik mums reikia jas subalansuoti. Negalime vienas energijas aukstinti, kitas zeminti. Jos visos svarbios ir reikalingos.
Musu kunas savo ligomis, skausmais, net diskomfortu signalizuoja, kad kazkur mes klystame, kazko nepastebim, kazkokios energijos per daug, o kitos trukumas. Jei blogai, reiskia truksta meiles. Jei per daug - reiskia nepaleidom kazka.
Galva, kaklas, peciai  - baimes manes nemyli sritis. Jei yra baime, as viska matau, vertinu is tos baimes pozicijos: nemyli, negirdi, nesupranta, nevertina, nepastebi ir t.t. ir pan. Kas del to supyksta, kas nusivylia, kas praranda pasitikejima savimi, ar tikejima meile- kiek zmoniu, tiek variantu+ visokios kitokios baimes ir kitu stresu variacijos ir sudaro ligos charakteri . Galvos skausmas, migrena is baimes manes nemyli, kyles klaidingas mastymas ir kaip pasekme - liudesys ir beviltiskumas, kad kazkas pasikeis. Jei yra vemimas - reiskia yra noras grazinti gerus senus laikus. T.p. isdidumo ir nenuolaidumo pozymis.

geras pamastymas.turetume cia paanalizuoti save kiekviena drinks_cheers.gif rolleyes.gif
o ka daryti jei taip ir yra? g.gif na cia seip toks kausimas kilo smile.gif

QUOTE(braske09 @ 2011 12 01, 17:13)

smagu girdeti thumbup.gif
Atsakyti