QUOTE(yolitux @ 2011 11 16, 13:31)
Tarp kitko dzniauisi migrena prasideda nakti - daznai pabundu ir taip galva plysta, kad galvoju kaip ikii taletes nueit

mano mama ir mociute irgi sirgo, bet kadangi buvo hormonine migrena ji truko tik iki 50 metu, dbar mano mama dziaugiasi gyenimu ir uzjaucia mane, nes puikiai supranta, kas tai yra
Nemoku pasakyti kaip užjaučiu, nes kai naktį negali miegoti, bandai galvą suspausti ranka, pagalve, kad tik tas skausmas atslūgtų nors sekundei..
O del migrenos trukimo laiko tai nenudžiuginai..taip noriu tikėti, kad po pirmojo vaikelio migrenos nebeturėsiu

nes esu girdejusi ir tokių istorijų..
Papildyta:
QUOTE(tiutiute @ 2011 11 18, 13:27)
QUOTE(savrina @ 2011 11 18, 11:22)
Sveika prisijungus

kad dar retesni priepoliai butu
temute paskaityk, ten nemazai info yra
as geriau cinie, bet man ju poveikis daug silpnesnis negu imigrano, todel vartoju situs.
man kompensuoja. turetu kompensuoti ir cinie. bet reik jau eit pas neurologus.
o jei isgerus buna labai blogai tai gal cia salutinis poveikis?

gal reiktu pabandyt kitus triptanus?
o vaistai jokie organizmui gero nedaro. geri, kad mazintu galvos skausma, bet zaloji kepnis, inkstus, kasa ir t.t. bet kai nera kitos iseities, tai tenka viena gydyti, kita zudyti
Ačiū
Būtinai pasiskaitysiu viską, išgėrus cinie pradeda pykinti, bloga, viskas ūžia, tada atejus pagerėjimui pradeda tirpti galūnės šiek tiek, veliau ties žandikauliais nosies sritimi toks atsiranda jausmas (tarsi suvalgius kažką labai rūgštaus) toks tempimas, traukimas, gali būti, kad tie šalutiniai poveikiai ir yra tokie..pas neurologa buvau, apžiūrėjo, pasipasakojau kas, kaip, pripažino migreną, vaistų kompensuoti šių negali jie, galėtų jei ateičiau priepolio metu 2tra, 3cia diena, gydytoja matytu, kad man blogai ir tik tokiu atveju kompensuotų, bet pati supranti iki kokio absurdo viskas, priepolio metu aš stengiuosi nejudėti, o čia eik, lauk prie kabineto, rodyk kaip tau blogai..del Imigran, kazkaip ir nepamenu ar esu juos bandziusi ar ne, jų tiek buvo, kad įsidėmėjau tik tuos, kurie man padėjo..
Bet jų veiklioji medžiaga ta pati, tiek, kad gamintojas kitas, gal kiekvienas organizmas reaguoja savaip.. net nezinau..
Sutinku su tavo pasakymu " tenka viena gydyti, kita zudyti "