Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 06 09, 08:27)
Man ir magnetini rezonansa, ir kompiuterine tomografija dare, ale nieko nera... rolleyes.gif

cia ir blogiausia, kai nieko neranda doh.gif geriau rastu, gal tada aiskiau gydyt butu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2011 06 08, 22:24)
Dar norejau paklaust, ar kuriai dare galvos tomografija, kad patvirtintu migrena? Ka jie mato? Gal vazopatijas? g.gif [/b]

dare man ir tomografija ir EEG ir dar kazkoki kur kraujagysles ziurejo. bet nieko, viskas tvarkoje ir su kraujagyslem ir su smegenim unsure.gif

jo, gal geriau kad ka rastu, kad zinotumem bent nuo ko viskas kyla unsure.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
na as jau po relpaxo dozes doh.gif ranku praktiskai nejauciu.... unsure.gif
sudomino tas skaistenis g.gif

man ir MRT ir tomografija daryta -rezultatas-nieko aiskaus, svarbiausia kad augliu nera (manau cia pagrindinis dalykas ko jie iesko) ax.gif
Atsakyti
nu ir karstis blink.gif man jau akyse lietis viskas pradejo. matau tik bendra vaizda doh.gif jauciu vel mylimoji drauge ateina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 06 08, 17:53)
o tu nedarbingumo nenori pasiimti? Vis kiek pailsėsi 4u.gif Kaip dabar jauties doh.gif

Ta diena neisiskaudejo kazkaip, isejau i darba, is pradziu sunku buvo, paskui ok. Man labai neapsimoka neiti i darba, tad visada stengiuos eit, jei tik yra jegu ir jei bukle ne tokia, kad tik gulet ir iki wc blush2.gif
Mano toks darbas, kad jei namuose sedziu, pinigeliu nera schmoll.gif Nelabai kokios socialines garantijos mano blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(natina @ 2011 06 08, 23:24)
Dar norejau paklaust, ar kuriai dare galvos tomografija, kad patvirtintu migrena? Ka jie mato? Gal vazopatijas? g.gif [/b]

Man dare MRT, rado tam tikru nezymiu kraujagysliu pakitimu, bet gydytoja sake, kad migrenai jos itakos neturi schmoll.gif Beja yra viena kraujagysle, kuria reikia stebet, kad neissivystytu aneurizma unsure.gif , po 2 metu liepe nuotrauka kartot. reiks dar pasidomet ar leis man gimdyt naturaliai, nes reikia labai saugotis auksto kraujospudzio unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mdeive @ 2011 06 08, 18:56)
Skaitineju apie jusu vargelius, ir kuo toliau, tuo labiau esu isitikinusi, kad man gydytoja migrenos diagnoze pasake tik tam, kad atstociau. Nekankina manes nei jautrumas sviesai, nei kvapams, ar maistui... Paskauda retkarciais galva, bet jei isgeriu citramono, tai per pusvalandi ir praeina. Stipresnio vaisto net nesu gerus....
Vienintelis nusiskundimas  -nuolatinis galvos svaigimas.
Gal dar kuriai nors yra buves tik svaigimas, ir pripazino migrena?

O kaip stuburas, gal uzspaustas sprandas? Gal reiketu pabandyt gerus sprando, peciu juostos masazus g.gif

Paskaicius tavo aprasyma, tas galvos svaigimas tikrai neatrodo, kad butu labai susijes su migrena g.gif
Reiketu dar kita gydytoja aplankyt. Magnetini rezonansa padaryt, ten kraujagysles gerai mato.
Papildyta:
QUOTE(tiutiute @ 2011 06 09, 17:11)
nu ir karstis  blink.gif  man jau akyse lietis viskas pradejo. matau tik bendra vaizda  doh.gif  jauciu vel mylimoji drauge ateina  unsure.gif

Laikykis 4u.gif Karstis ziaurus, mum sveikatos neprideda. Mano darbe siandien iki pietu buvo 34, isivaizduok kaip dirbt doh.gif
Sefe kondiskiu nestato, taupo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Fėja**: 09 birželio 2011 - 23:18
QUOTE(**Fėja** @ 2011 06 09, 23:16)
Laikykis 4u.gif  Karstis ziaurus, mum sveikatos neprideda. Mano darbe siandien iki pietu buvo 34, isivaizduok kaip dirbt doh.gif
Sefe kondiskiu nestato, taupo doh.gif

na nezinau ar cia sutapimas ar is tikruju padejo.. bet vakar nusipirkau energetinio, isgeriau ir skausmas sumazejo bigsmile.gif o galiausiai visai isnyko.
reiks kita kart vel bandyt tuomet is tikro suzinosiu ar ne sutapimas ax.gif

doh.gif jo... taupo... zmoniu sveikatos saskaita doh.gif
Atsakyti
apimtoje dalyje matoma abipus ne=ymiai sustorejusi pleistinio ancio gleivine, neoringos pavienes etmoidalines celes

gal suprantate ka tai galetu reiksti?( cia kompiuterines tomog aprasyme parasyta) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2011 06 10, 10:10)
na nezinau ar cia sutapimas ar is tikruju padejo.. bet vakar nusipirkau energetinio, isgeriau ir skausmas sumazejo  bigsmile.gif o galiausiai visai isnyko.
reiks kita kart vel bandyt tuomet is tikro suzinosiu ar ne sutapimas  ax.gif

doh.gif  jo... taupo... zmoniu sveikatos saskaita  doh.gif

Čia ne sutapimas smile.gif Buvo ir man taip, energetiniuose dažnai būna elektrolitų, B grupės vitaminų, taurino, o kartais net tas pats kofeinas padeda. Geriausias, kurį bandžiau energetinį, tai gatorade thumbup.gif

Beje, gal kam reikia papildų migrenai? smile.gif Vartojau 5HTP ir SAM-e (S-adenozilmetioniną), pagalbos tikrai buvo, ir nemažai, tačiau priepuoliai vis dar kankindavo (jei turėdavau 3-4 per savaitę, buvo sumažėję iki 1-2 (aišku, rezultatas buvo tik po maždaug 6sav)), todėl neurologas išrašė antidepresantų profilaktikai, o su jais 5HTP vartoti negalima, o SAMe su didele antidepresantų doze vartoti nepatartina. Turiu 2 Lamberts 5-HTP (http://www.yournutritionshop.com/shopexd.asp?id=3083) ir 5 SAMe (taip, tai buvo kvaila užsisakyti tokį kiekį, bet gavus pagalbos, galvojau vartoti ir toliau) blush2.gif SAMe turiu 2 pakelius tokius: http://www.ukhealths...e-400mg-30-Tabs ir dar 3 tokius: http://cgi.ebay.co.u...N-/300367807502. SAMe naudingas ir depresijai, artritui, fibromialgijai ir t.t. Brangus, bet tikrai veiksmingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_tls @ 2011 06 10, 14:58)
Čia ne sutapimas  smile.gif Buvo ir man taip, energetiniuose dažnai būna elektrolitų, B grupės vitaminų, taurino, o kartais net tas pats kofeinas padeda. Geriausias, kurį bandžiau energetinį, tai gatorade  thumbup.gif

Niekad nebūčiau pagalvojusi g.gif Reiks ir man kada pabandyti. Nors šiaip jau energetinių gėrimų aš privengiu (o ir neskanu jie man).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 10, 15:50)
Niekad nebūčiau pagalvojusi  g.gif  Reiks ir man kada pabandyti. Nors šiaip jau energetinių gėrimų aš privengiu (o ir neskanu jie man).

as irgi bvau pries juos (nes draugas vos sirdies smugiio neturejo juos gerdamas) bet jeigu tikrai pades tai manau kartais isgersiu. tik kazi kuri geresne blogybe vaistai ar energetinis? g.gif
Atsakyti
Gatorade yra daugiau sportinis gėrimas, nei energetinis. Nepatarčiau piktnaudžiauti "Red Bull" ar panašiais gėrimais iš prekybos centrų lentynų, nes taurino ir kofeino dozės juose yra milžiniškos smile.gif Verčiau paieškoti gatorade ar kitų sportinių gėrimų, kurių sudėtyje yra elektrolitų (kalio, cholidų, natrio).

Užsienio portaluose rasite ne vieną panašų straipsnį: http://www.ehow.com/...headaches_.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle_tls: 10 birželio 2011 - 17:51
QUOTE(**Fėja** @ 2011 06 10, 00:16)
O kaip stuburas, gal uzspaustas sprandas? Gal reiketu pabandyt gerus sprando, peciu juostos masazus g.gif

Paskaicius tavo aprasyma, tas galvos svaigimas tikrai neatrodo, kad butu labai susijes su migrena g.gif
Reiketu dar kita gydytoja aplankyt. Magnetini rezonansa padaryt, ten kraujagysles gerai mato.

Gal ir uzspaustas - nes dar nuo paauglystes pamenu kaip mama vis nervindavosi, kad man ant sprando kazkoks guzas - atseit ataugos. Ir jeigu bandydavo pamasazuot - man labai skaudedavo. Ir siaip jeigu ilgiau pasedziu, tai spranda atrodo uzspaudzia, akyse lyg mirget pradeda, galva paskausta.
Siandien nunesiau atsakyma seimos gydytojai, tai jos reakcija buvo: "Tokia gera gydytoja ir tokia diagnoze parase?!" doh.gif Vienu zodziu ir ji nemano, kad man migrena ir nemato jokio reikalo man gert neurologes prirasytus vaistus nuo migrenos. Vietoj ju patare menesi pagert Mildronata ir Tanakana, ir jeigu nepageres po menesio vel sius pakartotinai ligos ieskot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mdeive: 10 birželio 2011 - 18:39