QUOTE(Lutė @ 2011 06 08, 17:53)
o tu nedarbingumo nenori pasiimti? Vis kiek pailsėsi

Kaip dabar jauties
Ta diena neisiskaudejo kazkaip, isejau i darba, is pradziu sunku buvo, paskui ok. Man labai neapsimoka neiti i darba, tad visada stengiuos eit, jei tik yra jegu ir jei bukle ne tokia, kad tik gulet ir iki wc
Mano toks darbas, kad jei namuose sedziu, pinigeliu nera

Nelabai kokios socialines garantijos mano
Papildyta:
QUOTE(natina @ 2011 06 08, 23:24)
Dar norejau paklaust, ar kuriai dare galvos tomografija, kad patvirtintu migrena? Ka jie mato? Gal vazopatijas?

[/b]
Man dare MRT, rado tam tikru nezymiu kraujagysliu pakitimu, bet gydytoja sake, kad migrenai jos itakos neturi

Beja yra viena kraujagysle, kuria reikia stebet, kad neissivystytu aneurizma

, po 2 metu liepe nuotrauka kartot. reiks dar pasidomet ar leis man gimdyt naturaliai, nes reikia labai saugotis auksto kraujospudzio
Papildyta:
QUOTE(mdeive @ 2011 06 08, 18:56)
Skaitineju apie jusu vargelius, ir kuo toliau, tuo labiau esu isitikinusi, kad man gydytoja migrenos diagnoze pasake tik tam, kad atstociau. Nekankina manes nei jautrumas sviesai, nei kvapams, ar maistui... Paskauda retkarciais galva, bet jei isgeriu citramono, tai per pusvalandi ir praeina. Stipresnio vaisto net nesu gerus....
Vienintelis nusiskundimas -nuolatinis galvos svaigimas.
Gal dar kuriai nors yra buves tik svaigimas, ir pripazino migrena?
O kaip stuburas, gal uzspaustas sprandas? Gal reiketu pabandyt gerus sprando, peciu juostos masazus
Paskaicius tavo aprasyma, tas galvos svaigimas tikrai neatrodo, kad butu labai susijes su migrena
Reiketu dar kita gydytoja aplankyt. Magnetini rezonansa padaryt, ten kraujagysles gerai mato.
Papildyta:
QUOTE(tiutiute @ 2011 06 09, 17:11)
nu ir karstis

man jau akyse lietis viskas pradejo. matau tik bendra vaizda

jauciu vel mylimoji drauge ateina
Laikykis

Karstis ziaurus, mum sveikatos neprideda. Mano darbe siandien iki pietu buvo 34, isivaizduok kaip dirbt
Sefe kondiskiu nestato, taupo