QUOTE(Ingėnas @ 2011 06 08, 20:22)
O kraujospūdis nėra per žemas? Dėl galimos mažakraujystės tikrinta?
Man tai galva praktiškai nesvaigsta, labai labai retai.
O tos sąsajos su maistu, kvapais, šviesa, triukšmu, galų gale net pykinimas man atsirado ne iš karto pradėjus sirgti migrena (o gal ne viską pastebėjau arba pastebėjau tik palaipsniui). Kaip jau minėjau, sergu jau seniai, o pykina gal tik kokius paskutinius 5 metus. Kvapams mano jautrumas padidėjęs, bet ne visiems ir ne visada. Va priepuolio metu ar jį nujaučiant, ar keletą dienų jam tik praėjus tai labai vengiu bet kokių kvapų.
namie matuojant kartais buna zemas 100/50 arba 110/60, nors dazniausiai pasimatuoju tik tada kai prastai jauciuosi (kai silpna buna, arba galva skauda), bet kai daktarai matuoja - tai visada normalus, arba net kartais didokas, beveik visada 130/80

Mazakraujyste buvo tik per nestuma, bet po gimdymo jau 2.5 metu Hb normoj. Bet uztai po gimdymo ir prasidejo galvos svaigimas - koki pusmeti kartu su galvos ir nugaros skausmais, tada kaltinau blogai padaryta epidura, ar nuovargi. Po to liko tik svaigimas, dar po pusmecio lyg aprimo, o kai pradejau eit i darba, vel atsinaujino, ir jau metai kaip nebepraeina.
Pabandysiu isidemet kai bus stiprus galvos skausmas, gal ir rasiu panasumu i migrena. Bet kaip bebutu nuolatinis galvos svaigimas man kazkodel neprimena migrenos auros

todel ir abejoju gydytojos diagnoze.