Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos

Pagal mane,jei isdirbsi visas valandas kiek priklauso pilnam etatui,soc.ismokas ir kompensacijas gausi,jei ne turesi papildomai stoti i darbo birza
Atsakyti
QUOTE(Luvyta @ 2011 07 04, 07:58)
Klausimas;ar dirbote praitus 3men kazkur oficialiai?jei rasete del kompensacijos gausite ir soc.nes ten bendras prasymas eina.
Papildyta:
Jolirta kaip matau,auginote vaikuti iki 2m.soc.pasalpa jums priklauso iskart,nereik pusmecio laukti.

iki geguzes galo auginau vaika, o birzelio men.ieskojau darbdavio, paskui inspekcija.
Siandien bandziau susizinot, ar galiu gauti pazyma is sodros apie pajamas, nes darbdavio neranda, tai gal su 6 darbuotojais pakalbejau, kol galiausiai kazkas kazka zinojo.
Atsakyti
Jei gaudavom soc.pasalpa o daba vyras isejo is darbo atsistojo i birza, tai nebepratese mums pasalpos nes kadangi pajamos jau virsijo, nes vyrui ismokejo atlyginima ir dar uz nepanaudotas atostoga. O daba liepos men kiek suorantu galiu kreiptis nes nes pasalpa bus is birzos tik uz 8 darbo dienas ir mano motynystes pasalpa. Ir jai isidarbino birzelio 30 diena ar reikes pazymos is darbovietes uz ta viena diena? ir daba ta paslpa gausim tik rugpjuti ar ismokes liepa?
Atsakyti
sveiki,norejau pasiteiraut ar gaunat katra soc.pasalpa pagal tai kad nera arti darzelio ir nestovit DB,nes man sake kad tokio punkto jos nezino doh.gif ar tik apsimeta

11) motina (tėvas) arba globėja (globėjas) namuose augina: nelankantį ugdymo įstaigos vaiką iki 3 metų; bent vieną nelankantį ugdymo įstaigos vaiką iki 8 metų, kai šeimoje auginami 3 ir daugiau vaikų iki 14 metų; pagal gydytojų rekomendaciją nelankantį ugdymo įstaigos vaiką iki 8 metų arba dėl to, kad nėra vietų ikimokyklinėse ugdymo įstaigose arba šeima gyvena kaimo vietovėje didesniu kaip trijų kilometrų atstumu nuo ikimokyklinio ugdymo įstaigos;
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raskejan: 04 liepos 2011 - 11:35
QUOTE(raskejan @ 2011 07 04, 12:33)
sveiki,norejau pasiteiraut ar gaunat katra soc.pasalpa pagal tai kad nera arti darzelio ir nestovit DB,nes man sake kad tokio punkto jos nezino doh.gif ar tik apsimeta

11) motina (tėvas) arba globėja (globėjas) namuose augina: nelankantį ugdymo įstaigos vaiką iki 3 metų; bent vieną nelankantį ugdymo įstaigos vaiką iki 8 metų, kai šeimoje auginami 3 ir daugiau vaikų iki 14 metų; pagal gydytojų rekomendaciją nelankantį ugdymo įstaigos vaiką iki 8 metų arba dėl to, kad nėra vietų ikimokyklinėse ugdymo įstaigose arba šeima gyvena kaimo vietovėje didesniu kaip trijų kilometrų atstumu nuo ikimokyklinio ugdymo įstaigos;

Apsimeta arba patys nezino,atsispauzdinkit ta istatyma,pabraukit ir nuneskit jiems parodikit.Aisku dar ziurint kiek vaikui metu,jei jau virs 3,tai reikia stoveti birzoj,jei nedirbat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 04 liepos 2011 - 11:39
taip jau liepos 1d suejo 3m. biggrin.gif tikriausiai pati blogai supratau doh.gif kad jai nera darzeliu aplink iki 8m. galima gaut soc.pasalpa nestovint man birzoj ax.gif nes mums darzeliai uz 25km verysad.gif ir tiek i darba reiktu vazinet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2011 07 04, 12:51)
taip jau liepos 1d suejo 3m. biggrin.gif tikriausiai pati blogai supratau doh.gif  kad jai nera darzeliu aplink iki 8m. galima gaut soc.pasalpa nestovint man birzoj ax.gif nes mums darzeliai uz 25km verysad.gif ir tiek i darba reiktu vazinet verysad.gif

Reikia stoveti kiek as zinau.
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2011 07 04, 12:33)

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 04, 12:38)
Apsimeta arba patys nezino,atsispauzdinkit ta istatyma,pabraukit ir nuneskit jiems parodikit.Aisku dar ziurint kiek vaikui metu,jei jau virs 3,tai reikia stoveti birzoj,jei nedirbat.

tikrai yra gaunančių,o kiek žinau iki vaikas pradės eiti į mokyklą galima nestovėti biržoj mirksiukas.gif
Atsakyti
jei nera darzelio 3 km spinduliu aplink jusu gyvenama vieta birzoje stoveti nereikia ir pasalpa gausite iki kol vaikas prades lankyti ugdymo istaiga. toks punktas tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
skambinausi dar syki i musu sen-ja ir liepe stot i birza verysad.gif o jai truks skirtuma damokes
Atsakyti
as gaunu soc.pasalpa, nes auginu vaika iki 8 metu namie nes nera ugdymo istaigos aplink 3 km, o kad Jums liepia stot i birza tai nesamone, visoje Lietuvoje istatymai vienodi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2011 07 04, 15:24)
as gaunu soc.pasalpa, nes auginu vaika iki 8 metu namie nes nera ugdymo istaigos aplink 3 km, o kad Jums liepia stot i birza tai nesamone, visoje Lietuvoje istatymai vienodi bigsmile.gif

o kiek vaikui metu,3 yra?
Atsakyti