Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos

QUOTE(poison @ 2011 08 08, 20:20)
waidoshele, galbūt jūsų tokia situacija? Jūs pardavėte automobilį, gavote pajamų, ir jei esate 3 asmenų šeima, socialinė pašalpa jums tą mėnesį nebeišeina (1150:3 lygu 383,33). Todėl vyras ėjo kitą mėnesį rašyti naujo prašymo.
P.S. Aš nesuprantu kaip jums gali nepaaiškinti, kodėl neskiria paramos? Reikia klausti nors 10 kartų, bet turi paaiškinti, nebent nesusikalbama.

lygiai ta pati norejau parasyti, kad jei 3 asmenys tai pardavus automobili virsija menesio pajamas, nes jei parduodi ir perki kita automobili - tai laikoma kaip turtas, bet jei parduodi ir isleidi kazkam pinigai virsta pajamom. tai sekanti menesi vel galima kreiptis nes dingsta pajamu saltinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 09 rugpjūčio 2011 - 07:32
QUOTE(vikosiuks @ 2011 08 09, 09:31)
lygiai ta pati norejau parasyti, kad jei 3 asmenys tai pardavus automobili virsija menesio pajamas, nes jei parduodi ir perki kita automobili - tai laikoma kaip turtas, bet jei parduodi ir isleidi kazkam pinigai virsta pajamom. tai sekanti menesi vel galima kreiptis nes dingsta pajamu saltinis.

nu as irgi tai manau. o jei parduodi ir susimoki uz mokslus tai tada pajamos? arba kai susimokesiu uz mokslus gal vel nubrauks, nes bus klausimas is kur gavau tiek pinigu?
Atsakyti
Labas,gal ne ta tema,bet noriu pasiteirauti, jei kas tvarketes del mokyklinio krepselio ,ar gavot jau tuos 150lt,ar dar veliau prades pervedineti i sask ?4u.gif
Atsakyti
labas rytas,
jei buvo uzdelsta pazyma is darbo pristatyta uz birzeli ir liepos men negavom soc. ,bet kai nunesiau pazyma rasiau atskyra prasyma ,kad nebuvo jokiu pajamu tai mums perves uz birzeli ir liepa si menesi ?

aciu.
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2011 08 09, 10:17)
Labas,gal ne ta tema,bet noriu pasiteirauti, jei kas tvarketes del mokyklinio krepselio ,ar gavot jau  tuos 150lt,ar dar veliau prades pervedineti i sask ?4u.gif

Prašymą rašiau liepos 26 d., pinigėlius gavau rugpjūčio 5 d.
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2011 08 09, 10:17)
Labas,gal ne ta tema,bet noriu pasiteirauti, jei kas tvarketes del mokyklinio krepselio ,ar gavot jau  tuos 150lt,ar dar veliau prades pervedineti i sask ?4u.gif

tvarkiausi liepos gale,ir jau gavau 156lt.
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 08 09, 11:09)
tvarkiausi liepos gale,ir jau gavau 156lt.

o jus is kur ? nes as liepos pradzioj tvarkiausi bet dar negavau as is Vuilniaus tiesa merginos o soc pasalpa jau gavote ?
Atsakyti
Gal kas gali paaiškint. Gyvenu su vyru atskirai, tačiau išsituokę nesam. Aš su vaikais išsikėlę iš buto, deklaravome gyvenamąją vietą kitur, vyras liko gyventi mūsų bute. Vyras šiuo metu niekur nedirba, stovi darbo biržoje. Kaži ar jam priklausys kompensacija už šildymą, ar vistiek skaičiuos šeimos pajamas, nes mano pajamos nemažos ir kompensacija mums nepriklausydavo.
Atsakyti
QUOTE(rusniukas @ 2011 08 09, 14:38)
Gal kas gali paaiškint. Gyvenu su vyru atskirai, tačiau išsituokę nesam. Aš su vaikais išsikėlę iš buto, deklaravome gyvenamąją vietą kitur, vyras liko gyventi mūsų bute. Vyras šiuo metu niekur nedirba, stovi darbo biržoje. Kaži ar jam priklausys kompensacija už šildymą, ar vistiek skaičiuos šeimos pajamas, nes mano pajamos nemažos ir kompensacija mums nepriklausydavo.

vistiek ziures ir jusu pajamas,nors ir nesat ten registruoti,bet tai nereiskia,kad negaus kompensacijos.
Atsakyti
Sveikos,sutikau siandien pazystama . Man papasakojo,kad ji viena dyrba ir islaiko seima susitvarke popierius ir gauna 1500lt taip nesupratau i men cia ar i metus vienkartine,o gauna todel kad seimoi ji tik dyrba ir viena visus islaiko. Kadani pas mus seimoje tapati situacija paklausiau kur kreiptis. Ji man pareiske kad meskos paslaugu meatliekineja ir pasiule pasiskaityt istatimus ir susitvarkyt. Gal jus ka girdejot apie tai? Ir dar o 156lt ir man priklauso jai mokinuns vidurinei,bet auginu vaika? ACIU is ansto jum.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 08 09, 13:56)
vistiek ziures ir jusu pajamas,nors ir nesat ten registruoti,bet tai nereiskia,kad negaus kompensacijos.

Bet aš juk moku ir mokėsiu ir už kito buto išlaikymą, ir jei vyras nemokės, ir dar kompensacijos neduos, tai įtariu susidarys skolos, kurias ieškos iš mano algos, nes mes vis dar šeima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrelė @ 2011 08 09, 12:39)
o jus is kur ? nes as liepos pradzioj tvarkiausi bet dar negavau as is Vuilniaus tiesa merginos o soc pasalpa jau gavote ?

Per zinias sake,kad pasalpos veluos,yra zmoniu dar negavusiu uz geguzes menesi,nera pinigeliu blink.gif
Atsakyti