Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos

Noriu paklausti del 52 Lt vaikams. Kaip ziuri pajamas? Ar ima visu metu vidurki ir dalina kiekvienam asmeniui? Na sakykime as dabar kreipiuosi, tai pajamas ims nuo praejusiu metu liepos iki siu metu liepos ir isves vidurki? Siuo metu as esu vaiko preiziuros atostogoje kol jam sueis 3 metai.
Atsakyti
Turi nevirsyti 525lt asmeniui,ima metu laiko pajamas.
Atsakyti
QUOTE(Audryla @ 2011 07 27, 08:26)
Noriu paklausti del 52 Lt vaikams. Kaip ziuri pajamas? Ar ima visu metu vidurki ir dalina kiekvienam asmeniui? Na sakykime as dabar kreipiuosi, tai pajamas ims nuo praejusiu metu liepos iki siu metu liepos ir isves vidurki? Siuo metu as esu vaiko preiziuros atostogoje kol jam sueis 3 metai.

ima praeitu metu pajamas,arba 12 men iki kreipimosi,jei nevirsis 525 lt/zmogui tai gausit vaiko pinigus.
Man skaiciavo is 2010 metu pajamu,nors vaikui 2010 rugpjucio menesi buvo 2 metukai.
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 07 26, 15:29)
matot seimininkai gyvena uzsieni,ten jau ne vienus metus,kiek man zinoma turi versla Anglijoj,augina du mazamecius viakiukus,tai kazi ar kokios jiems kompensacijos priklausytu,kazkaip labai abejoju... verysad.gif

tai pasiklauskit seimininku,gal jie is ten isiregistrave,gal jie sutiktu priregistruot jus tam bute mirksiukas.gif bandykit tartis taip.
nes mes va ir nuomojames,bet isikraustom i kita buta,ir seimininkai mums ten leidzia prisiregistruot,kad tvarkytis kompensacijas galetume.
maza tokiu nuomotoju...bet pastaiko.
Atsakyti
Gal galit kas pasakyti kada galima pradeti tvarkytis del mokinio krepselio ir nemokamo maitinimo (cia Kaune jei yara skitumas del miesto)?
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 07 27, 17:49)
Gal galit kas pasakyti kada galima pradeti tvarkytis del mokinio krepselio ir nemokamo maitinimo (cia Kaune jei yara skitumas del miesto)?

Tai jau galite tvarkytis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 07 27, 17:49)

nuo liepos 1; nemokamą maitinimą galima ištisai, mokinio krepšelį iki spalio 20 d.
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2011 07 27, 17:26)
tai pasiklauskit seimininku,gal jie is ten isiregistrave,gal jie sutiktu priregistruot jus tam bute mirksiukas.gif  bandykit tartis taip.
nes mes va ir nuomojames,bet isikraustom i kita buta,ir seimininkai mums ten leidzia prisiregistruot,kad tvarkytis kompensacijas galetume.
maza tokiu nuomotoju...bet pastaiko.

Kažkaip nesitiki, kad šeimininkai patys visi išsiregistruotų ir registruoti liktų tik nuomoninkai g.gif .Neregistruotas žmogus jau ir teisių tiek nebeturi, net į butą įeiti...
Atsakyti
Sveikutės,
gal galite kas pasakyti, jei šeimai priklauso soc parama (pinigėliai tie), ir dabar jau nuo rudens vienas vaikas eis į priešmokyklinę klasę, tai ar priklausys soc pašalpa ar ne?..Nes man sakė kad pvz jei vaikas lanko darželį tai pašalpos nemoka.. g.gif O čia dabar eis į priešmokyklinę klasę bet darželyje..Kaip čia tada skaitysis?. g.gif
Ačiū už atsakymą.. 4u.gif
Atsakyti
Aciu atsakiusioms 4u.gif Ir dar vienas klausimas. Kur tai tureciau daryti, seniunijoj ar Nemuno gatvej (nepamenu istaigos pavadinimo)? (Kaune)
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 07 27, 20:37)
Kažkaip  nesitiki, kad šeimininkai patys visi išsiregistruotų ir registruoti liktų tik nuomoninkai  g.gif .Neregistruotas žmogus jau ir teisių tiek nebeturi, net į butą įeiti...

niu va taip taip mums pasiseke.jie patys,t.y.seimininkai tam paciam mieste ir gyvena,patys ten prisiregistrave,o i savo buta priima nuomininkus ir priregistruoja.mazas musu miesteliukstis.padeda susitvarkyt kompensacijas,nes butas 76kv.m.ir ieskojo jie seimos su mazom pajamom.
uztat ir sakau,maza tokiu zmoniu.mes nesam piktybiski,tai yra ju nuosavybe,kuria jie leidzia naudotis uz nuoma.
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2011 07 27, 21:30)
Sveikutės,
gal galite kas pasakyti, jei šeimai priklauso soc parama (pinigėliai tie), ir dabar jau nuo rudens vienas vaikas eis į priešmokyklinę klasę, tai ar priklausys soc pašalpa ar ne?..Nes man sakė kad pvz jei vaikas lanko darželį tai pašalpos nemoka.. g.gif O čia dabar eis į priešmokyklinę klasę bet darželyje..Kaip čia tada skaitysis?. g.gif
Ačiū už atsakymą.. 4u.gif

priklausis.
Atsakyti