Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos

QUOTE(Jigsaw @ 2011 07 26, 14:56)
Nepriklauso jei mokinates vakariniame skyriuje ar neakivaizdziai.

O jeigu į daro biržą stočiau ? g.gif
Atsakyti
Gautumete tik po 6men.pasalpa,pataisykite jei as klystu.
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 07 26, 12:53)
Merginos, pagelbėkit smile.gif

Auginu vaiką 5mėnesių, gaunu 315lt ir 97lt per mėnesį, klausiau už ką soc pašalpa. sakė,kad už vaiką, aš negaunu, nes nesimokau. Bet dabar įstojau mokytis ir pasakė,kad man vis tiek ji nepriklauso. Tai kaip čia dabar gaunasi nesuprantu? Klausiau telefonu, tai jeigu nueičiau su išrašu,kad mokausi,gal vis dėlto ir man priklausytu, ar ne?  g.gif

Socialinę pašalpą gauna tik vaikas, nes arba jam tėvystė nenustatyta, arba tėvystė nustatyta, bet nepriteisti alimentai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poison: 26 liepos 2011 - 13:25
QUOTE(Elee @ 2011 07 26, 13:53)

Auginu vaiką 5mėnesių, gaunu 315lt ir 97lt per mėnesį, klausiau už ką soc pašalpa. sakė,kad už vaiką, aš negaunu, nes nesimokau. Bet dabar įstojau mokytis ir pasakė,kad man vis tiek ji nepriklauso. Tai kaip čia dabar gaunasi nesuprantu? Klausiau telefonu, tai jeigu nueičiau su išrašu,kad mokausi,gal vis dėlto ir man priklausytu, ar ne?  g.gif

Idomu kur mokotės, nes šiaip aukštosiose , pateikus prašymus, yra mokomos socialinės stipendijos 390 lt/mėn.
Atsakyti
sveiki,gal kas galit atrasyt,yra tokia situacija,su vyru pradejom palnuot anta leliuka,bet mano darbo uzmokestis ant popieriaus tik 460lt jei as iseiciau i dekreta,veliau i vaiko prieziuros atostogas ir sodra moketu labai maza suma,kuria pridejus prie vyro gaunamu pajamu mumus 4 neiseitu 350lt zmogui,ar as budama vaiko prieziuros atostogose,galeciau prasyt socialines pasalpos,ar tokia isvis mums priklausytu?jei pajamos kaip minejau nevirsytu 350 vienam seimos nariui?
Dekoju is anksto uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 07 26, 14:29)
sveiki,gal kas galit atrasyt,yra tokia situacija,su vyru pradejom palnuot anta leliuka,bet mano darbo uzmokestis ant popieriaus tik 460lt jei as iseiciau i dekreta,veliau i vaiko prieziuros atostogas ir sodra moketu labai maza suma,kuria pridejus prie vyro gaunamu pajamu mumus 4 neiseitu 350lt zmogui,ar as budama vaiko prieziuros atostogose,galeciau prasyt socialines pasalpos,ar tokia isvis mums priklausytu?jei pajamos kaip minejau nevirsytu 350 vienam seimos nariui?
Dekoju is anksto  uz atsakymus  4u.gif

taip,priklausitu,tik vyras butinai turi dirbti pilnu etatu,nes jeigu tik puse etato,tai kita puse etato turi stoveti birzoj.
Papildyta:
QUOTE(maumė @ 2011 07 26, 14:00)
issiaiskinau kad nereikia, iki 3 metu. tik uzmirsau paklaust, per kiek laiko reikia kreiptis del soc. pasalpos, kad paskui nedingtu?jei dar nesunku parasykit blush2.gif

iskart gali ir kreiptis.
Papildyta:
QUOTE(Elee @ 2011 07 26, 13:53)

Jums nepriklauso soc.pasalpa ne del to,kad jus nesimokinat,o del to,kad nesat prisiteisusi alimentu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 26 liepos 2011 - 13:36
[quote=JOLANCIUK,2011 07 26, 14:37]
taip,priklausitu,tik vyras butinai turi dirbti pilnu etatu,nes jeigu tik puse etato,tai kita puse etato turi stoveti birzoj.
va jau kazkiek praskaidrinot nuotaika,taip vyras dirba pilnu etatu...aciu uz atsakymus,balionelis jums uz tai 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
ir dar dar klausimelis del tu kompensaciju...mes nuomojames buta,musu pajamos nera dideles,vos gala su galu suduriam,ar mes nuomininkai galim prasyt soc skyriuj kompensacijos uz sildyma ir vandenys,jei turim sudaryta nuomos sutarti,kad mes ten gyvenam....ar cia mane suklaidino?ar tai neimanomas dalykas?
Atsakyti
[quote=Emiliomamayte,2011 07 26, 14:54]
[quote=JOLANCIUK,2011 07 26, 14:37]
va jau kazkiek praskaidrinot nuotaika,taip vyras dirba pilnu etatu...aciu uz atsakymus,balionelis jums uz tai 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
ir dar dar klausimelis del tu kompensaciju...mes nuomojames buta,musu pajamos nera dideles,vos gala su galu suduriam,ar mes nuomininkai galim prasyt soc skyriuj kompensacijos uz sildyma ir vandenys,jei turim sudaryta nuomos sutarti,kad mes ten gyvenam....ar cia mane suklaidino?ar tai neimanomas dalykas?
[/quote]
Jus negalit,nes ten ne deklaruoti,gali tvarkitis tik tie zmones kurie tenai yra deklaruoti.
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 07 26, 15:18)
vat taip koja ir pakisa,baisus musu istatymai,jei jauna seima neturi kur gyvent,turi nuomotis ,buta,moket didziausius komunalinius mokescius ir da isgyvent...taip ir norisi emigruot,kur bent jaunas seimas paremia,o cia ne tik soc pasalpa sudetinga gaut,o apie soc busto suteikima tik gali pasvajot....stotis i eile ir laukt 20 metu gal pasisektu prieit eile...kai jau vaikai uzauge ir patys susene...baisu... blink.gif

tai su seimininkais pakalbekit,jei jiems priklauso kompensacija,tai tegul susitvarko.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 26, 15:21)
tai su seimininkais pakalbekit,jei jiems priklauso kompensacija,tai tegul susitvarko.

matot seimininkai gyvena uzsieni,ten jau ne vienus metus,kiek man zinoma turi versla Anglijoj,augina du mazamecius viakiukus,tai kazi ar kokios jiems kompensacijos priklausytu,kazkaip labai abejoju... verysad.gif
Atsakyti
paprotinkite prašau sad.gif vyras išeina iš darbo nuo rugpjūčio 1 d. savo noru (nemoka pinigų) darbo stažo turi pakankamai, tai jam iš karto eiti biržą? ar gaus pašalpą?
ir dar klausimėlis ar norint gauti vaikui nemokamą maitinimą ta bedarbio pašalpa įsiskaičiuos į pajamas šeimos?

ačiū
Atsakyti
QUOTE(raskilaa @ 2011 07 26, 22:06)
paprotinkite prašau sad.gif vyras išeina iš darbo nuo rugpjūčio 1 d. savo noru (nemoka pinigų) darbo stažo turi pakankamai, tai jam iš karto eiti biržą? ar gaus pašalpą?
ir dar klausimėlis ar norint gauti vaikui nemokamą maitinimą ta bedarbio pašalpa įsiskaičiuos į pajamas šeimos?

ačiū

tegul registruojasi iskart,jei turi per 3 metus 18 menesio stazo,tai gaus bedarbio pasalpa.Ji isiskaiciuojama i seimos pajamas.
Atsakyti