QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 07 26, 14:29)
sveiki,gal kas galit atrasyt,yra tokia situacija,su vyru pradejom palnuot anta leliuka,bet mano darbo uzmokestis ant popieriaus tik 460lt jei as iseiciau i dekreta,veliau i vaiko prieziuros atostogas ir sodra moketu labai maza suma,kuria pridejus prie vyro gaunamu pajamu mumus 4 neiseitu 350lt zmogui,ar as budama vaiko prieziuros atostogose,galeciau prasyt socialines pasalpos,ar tokia isvis mums priklausytu?jei pajamos kaip minejau nevirsytu 350 vienam seimos nariui?
Dekoju is anksto uz atsakymus
taip,priklausitu,tik vyras butinai turi dirbti pilnu etatu,nes jeigu tik puse etato,tai kita puse etato turi stoveti birzoj.
Papildyta:
QUOTE(maumė @ 2011 07 26, 14:00)
issiaiskinau kad nereikia, iki 3 metu. tik uzmirsau paklaust, per kiek laiko reikia kreiptis del soc. pasalpos, kad paskui nedingtu?jei dar nesunku parasykit
iskart gali ir kreiptis.
Papildyta:
QUOTE(Elee @ 2011 07 26, 13:53)
Merginos, pagelbėkit
Auginu vaiką 5mėnesių, gaunu 315lt ir 97lt per mėnesį, klausiau už ką soc pašalpa. sakė,kad už vaiką, aš negaunu, nes nesimokau. Bet dabar įstojau mokytis ir pasakė,kad man vis tiek ji nepriklauso. Tai kaip čia dabar gaunasi nesuprantu? Klausiau telefonu, tai jeigu nueičiau su išrašu,kad mokausi,gal vis dėlto ir man priklausytu, ar ne?
Jums nepriklauso soc.pasalpa ne del to,kad jus nesimokinat,o del to,kad nesat prisiteisusi alimentu.