Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 26, 11:18)
tai jus gi paraset,kad gauna minimuma.tai cia ne minimumas,o puse etato alga.jai reikia dar papildomai birzoj stovet.o antram vaikui kiek metu,vyresniam?

10 metu vyresniai. Darbo birzoje stovint su puse laisvo etato, po puse metu kur ir del kokios pasalpos galima kreiptis ir ar mokes ir uz ta puse metu iki kreipimosi? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Eduardas75 @ 2011 07 26, 12:22)
10 metu vyresniai. Darbo birzoje stovint su puse laisvo etato, po puse metu kur ir del kokios pasalpos galima kreiptis ir ar mokes ir uz ta puse metu iki kreipimosi? Aciu.

ne,uz tuos puse metu nieko nemokes,tik po puses metu kai atstoves birzoj,kreiptis reikes i soc.centra ir pildyti prasima soc.pasalpai gauti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 26, 11:38)
ne,uz tuos puse metu nieko nemokes,tik po puses metu kai atstoves birzoj,kreiptis reikes i soc.centra ir pildyti prasima soc.pasalpai gauti.

Aisku, aciu. Puse metu badaut reiks biggrin.gif O kuriam laikui po puses metu galima bus susitvarkyti ta pasalpa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eduardas75: 26 liepos 2011 - 11:45
QUOTE(Eduardas75 @ 2011 07 26, 12:43)
Aisku, aciu. Puse metu badaut reiks  biggrin.gif

maisto paketus galit gaudineti,sedesit ant kruopu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 26, 11:45)
maisto paketus galit gaudineti,sedesit ant kruopu  smile.gif

O kuriam laikui po puses metu galima bus susitvarkyti ta pasalpa? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eduardas75 @ 2011 07 26, 12:55)
O kuriam laikui po puses metu galima bus susitvarkyti ta pasalpa?  verysad.gif

kol pajamos nevirsis 350 lt/zmogui,kol atitiksit reikalavimu,t.y kol dirbsit,stovesit birzoj,ar busit vaiko prieziuros atostogose,kol nevirsisit normatyvu turto,jei turit.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 26, 11:45)
O kas tada yra vaiko prieziuros atostogose?vyras?O mama pagimde dar viena,bet ji nedirba?taip suprantu.
nes neaiskiai isdestet savo klausima.

taip, mama nedirba ir nedirbo, ir pagimde dar, o tevas ruosiasi toliau tevystes atostogose buti, seimos pajamos tik ta tevystes pasalpa.Noriu žinoti ar tada mamai irgi reikia iskart po gimdymo atsistoti i darbo birza (nes rysium su seimos pagausejimu pradetu priklausyt pagal pajamas soc. pasalpa)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maumė: 26 liepos 2011 - 12:33
QUOTE(maumė @ 2011 07 26, 13:27)
taip, mama nedirba ir nedirbo, ir pagimde dar, o tevas ruosiasi toliau tevystes atostogose buti, seimos pajamos tik ta tevystes pasalpa.

Man atrodo,kad jai nereikes birzoj stovet,nes ji augina vaika,bet geriau paskambinti i soc.centra,nes vienur reikalauja kad mama birzoj stovetu,kitur ne.
Atsakyti
Merginos, pagelbėkit smile.gif

Auginu vaiką 5mėnesių, gaunu 315lt ir 97lt per mėnesį, klausiau už ką soc pašalpa. sakė,kad už vaiką, aš negaunu, nes nesimokau. Bet dabar įstojau mokytis ir pasakė,kad man vis tiek ji nepriklauso. Tai kaip čia dabar gaunasi nesuprantu? Klausiau telefonu, tai jeigu nueičiau su išrašu,kad mokausi,gal vis dėlto ir man priklausytu, ar ne? g.gif
Atsakyti
Nepriklauso jei mokinates vakariniame skyriuje ar neakivaizdziai.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 26, 13:33)
Man atrodo,kad jai nereikes birzoj stovet,nes ji augina vaika,bet geriau paskambinti i soc.centra,nes vienur reikalauja kad mama birzoj stovetu,kitur ne.

issiaiskinau kad nereikia, iki 3 metu. tik uzmirsau paklaust, per kiek laiko reikia kreiptis del soc. pasalpos, kad paskui nedingtu?jei dar nesunku parasykit blush2.gif
Atsakyti
Is karto suejus vaikui 3 metukams.
Atsakyti