QUOTE(Demokratija @ 2011 07 15, 12:28)
Noriu pasiteirauti ar visos gaunančios socialines pašalpas turite atidirbti mėnesiui tam tikrą nustatytą valandų skaičių? Aš pridaviau dokumentus seniūnijoje pirmąkart socialinei pašalpai gauti tai buvau nustebinta, kad už 3 mėnesius mokamos pašalpos turėsiu atidirbti 36 valandas viešųjų darbų. Namie 2 vaikai ( 8 metai ir beveik 4 metai), reikia turėti juos kur palikti. Gal yra kokių išimčių, kad to išvengti?
as turiu 5 metuku berniuka ,tai prie manes nieko nebuvo irasyta apie darbus , o vat prie vyro buvo seniuno parasyta kad jis turi eiti atidirbti,bet kai vyras buvo isidarbines nepilnu etatu tai nieko jam ir nedave darbu.
Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2011 07 16, 00:10)
Pateikiau ta pazyma, ir prasiau, kad uzpildyti dokumentus soc. Paramai gauti. Bet pasake, kai darbo inspekcija atleis, tada galesiu prasyti. Praeita menesi ta pati sake.
Paklausiau, o kaip pasalpa uz birzeli. Sake, kadangi nepirma karta, tai galima atgauti uz 2men. Atgal.
Ar tai tiesa? Nes ir liepa, taip iseina, kad dar neleis pildyti dokumentu.
Ar galeciau prasyti bent vienkartines pasalpos, jei visgi uz praeiti nemoka?
as vakar buvau seniunijoja pristatinejau pazyma taippat uz birzeli negavau ,kaip supratau kt men sumokes uz birzeli ir liepa ,tik reikejo dar papildyti prasyma .