Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(elze @ 2011 08 25, 15:18)
o pirma para po gimdymo, ar daznai akusere ateina apziuret?

abi savo dukrytes pagimdžiau naktį (vieną 23h, kitą - 2h), pirma vizitacija buvo rytą, apie 9-10h ir viskas, vėliau buvo suteikta info, kad jeigu ko prireiktų, kreiptis į budėjimo poskyrį, daugiau per dieną nieks nevaikščiojo ir manęs neapžiūrinėjo..
Atsakyti
na manes nieks nevisitavo, apart gyd pas kuri gimdziau.. ir tai kita ryta, po gimdymo, nes 12h nakties tik grizau i palata, ir sekmadieni jis mane pravizitavo, nes budejo...
o kiti net nebuvo uzeja.. kaip maitinti parode tik naujagymiu sesute, kai buvom ju skyriuje, o kitu nebandyk klausti, na bet matyt nuo nuotaikos joms ten..

svarbiausia nebijoti ir klausti....
Atsakyti
Graudu ir baisu, jei po gimdymo tokia prieziura... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2011 08 25, 17:21)
na manes nieks nevisitavo, apart gyd pas kuri gimdziau.. ir tai kita ryta, po gimdymo, nes 12h nakties tik grizau i palata, ir sekmadieni jis mane pravizitavo, nes budejo...
o kiti net nebuvo uzeja.. kaip maitinti parode tik naujagymiu sesute, kai buvom ju skyriuje, o kitu nebandyk klausti, na bet matyt nuo nuotaikos joms ten..

svarbiausia nebijoti ir klausti....

sunku patikėti, kad nebuvo daugiau užėjusi jokia budinti ginekologė per visas tas dienas.. g.gif dukart gimdžiau ten ('07 ir '10m) ir abukart rytais būdavo vizitacijos gydytojų - naujagimių gydytojos, kuri vaikiuką apžiūrėdavo, ir ginekologės, kiekvieną mielą rytą, tuo pačiu metu..Plius kiekvieną rytą ateidavo prisistatyti tądien budinti akušerė ir pasakydavo, kur ją rasti, jeigu prireiktų..Plius, visas tas dienas po kartą ateidavo gydytojai, kurie priėmė mūsų gimdymus (pirmąkart - gyd.Mečėjus, antrąkart - gyd.Eiringytė), paklausdavo, kaip jaučiamės..

Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 08 26, 11:32)
sunku patikėti, kad nebuvo daugiau užėjusi jokia budinti ginekologė per visas tas dienas..  g.gif  dukart gimdžiau ten ('07 ir '10m) ir abukart rytais būdavo vizitacijos gydytojų - naujagimių gydytojos, kuri vaikiuką apžiūrėdavo, ir ginekologės, kiekvieną  mielą rytą, tuo pačiu metu..Plius kiekvieną rytą ateidavo prisistatyti tądien budinti akušerė ir pasakydavo, kur ją rasti, jeigu prireiktų..Plius, visas tas dienas po kartą ateidavo gydytojai, kurie priėmė mūsų gimdymus (pirmąkart - gyd.Mečėjus, antrąkart - gyd.Eiringytė), paklausdavo, kaip jaučiamės..

drinks_cheers.gif pas mus tas pats buvo šių metų kovą.
Kaimynei sunkiai sekėsi maitinti, tai pas ją vis vaikščiojo mokyti mirksiukas.gif aišku, ji tik paprašyti turėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš į palatą pogimdyvinę buvau perkelta apie 17 val, tai vakare kelis kartus buvo užėjusi akušerė, kartą ir gydytoją atsivedė. Po to rytais ir vakarais užeidavo gydytojai, bet kartą net neapžiūrėjo, tik pasakė, kad čia viskas normalu ir taip turi būti. Na gerai, jei viskas gerai. Naujagimių gydytoja irgi kasryt ateidavo, bet jeigu nieko neklausi, tai pati ir žodžio nepratars blink.gif
Seselės naujagimių skyriuje tai išvis, porąkart buvau nuėjus, tai baisiai bjaurios. Matyt labai laukė kyšio, o jo negavo.
Atsakyti
na man kaip buvo taip ir sakau...
mane apziurejo, tik mano gyd, pas kuri gimdziau, o kitos ginekologes neatejo ir nepaklause nieko.. kaimyne apziurejo, kita ryta po gimdymo ir tai tik akusere...
Atsakyti
Gimdžiau AK prieš pusantrų metų- visą gimdymą, nuo pat patekimo į ligoninę iki mažylio gimimo pamenu kaip patį didžiausią stebuklą- gera gydytojų nuotaika, akušerės rūpestingumas, viskas neišasakytai pribloškė, o juk nebuvom nei taręsi, nei kam nors "davėm". tongue.gif Tik štai į palatą patekau keturvietę- tinkai nuo sienų byra, nėra net kaip praeiti iki durų- galit įsivaizduoti- 4 mamos, 4 naujagimiai ir dar pas visas lankytojai...košmaras. Gulėjau antrame skyriuje, tai priežiūra po gimdymo buvo, sakyčiau, normali. Jei kuo skundėmės- padėjo. Bet kad patys gydytojai eitų ir klaustų- ne. schmoll.gif
Manau, kad su vyru padarėm didelę klaidą neimdami mokamos palatos. Po dviejų mėnesių vėl keliausim į GN, manau tas pačias klinikas, tai paaukosim tuos porą šimtų ir gulsim visa šeima atskirai. wub.gif
Šiaip, bendras įspūdis- keliausiu ten vėl. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 08 26, 11:32)
sunku patikėti, kad nebuvo daugiau užėjusi jokia budinti ginekologė per visas tas dienas..  g.gif  dukart gimdžiau ten ('07 ir '10m) ir abukart rytais būdavo vizitacijos gydytojų - naujagimių gydytojos, kuri vaikiuką apžiūrėdavo, ir ginekologės, kiekvieną  mielą rytą, tuo pačiu metu..Plius kiekvieną rytą ateidavo prisistatyti tądien budinti akušerė ir pasakydavo, kur ją rasti, jeigu prireiktų..Plius, visas tas dienas po kartą ateidavo gydytojai, kurie priėmė mūsų gimdymus (pirmąkart - gyd.Mečėjus, antrąkart - gyd.Eiringytė), paklausdavo, kaip jaučiamės..

visiskai pritariu, pas mus toks pat grafikas daktaru buvo smile.gif , kazkaip keista, kai sako, kad nieks nubuvo uzeje g.gif
Papildyta:
QUOTE(vytautesi @ 2011 08 27, 00:00)
Gimdžiau AK prieš pusantrų metų- visą gimdymą, nuo pat patekimo į ligoninę iki mažylio gimimo pamenu kaip patį didžiausią stebuklą- gera gydytojų nuotaika, akušerės rūpestingumas, viskas neišasakytai pribloškė, o juk nebuvom nei taręsi, nei kam nors "davėm". tongue.gif  Tik štai į palatą patekau keturvietę- tinkai nuo sienų byra, nėra net kaip praeiti iki durų- galit įsivaizduoti- 4 mamos, 4 naujagimiai ir dar pas visas lankytojai...košmaras. Gulėjau antrame skyriuje, tai priežiūra po gimdymo buvo, sakyčiau, normali. Jei kuo skundėmės- padėjo. Bet kad patys gydytojai eitų ir klaustų- ne.  schmoll.gif
Manau, kad su vyru padarėm didelę klaidą neimdami mokamos palatos. Po dviejų mėnesių vėl keliausim į GN, manau  tas pačias klinikas, tai paaukosim tuos porą šimtų ir gulsim visa šeima atskirai.  wub.gif
Šiaip, bendras įspūdis- keliausiu ten vėl. smile.gif  4u.gif

dabar ten viso palatos jau suremontuotos kiek girdejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2011 08 29, 14:03)
dabar ten viso palatos  jau suremontuotos kiek girdejau ax.gif

tikrai taip 4u.gif ir didžioji dalis (na, per paskaitą sakė, kad visos) yra dvivietės su WC ir dušu. Gulėjau 2 palatose - tokios ir buvo, tik priešgimdyvinė buvo keturvietė 4u.gif
Atsakyti
galit tiketi galit nea, as nuo to nestoreju ir nekudeju 4u.gif
sakau kaip buvo... juk neprisigalvosiu....
faktas toks, vienoms labiau pasiseka kitoms nea... mirksiukas.gif
man antras gimdymas neuzkalnu, bet kokia bebutu patirtis po gimdymo pirmo, vis tiek renkuosi antakalnio klinikas, vien faktas tas, kad ten geri spec dirba ir zinau kad padarys viska, kad padetu man ir vaikeliui....
nes pirma vaikiuka kai gimdziau, tai jei buciau gimdzius ne AK tai butu buves CP garantuotas(o as jo bijau kaip velnes kryziaus doh.gif ).

pasidalinau savo patirtim.. o po antro pasidalinsiu antra patirtim, kaip ir kas.. tikiuosi akmenim neuzmetysit... ax.gif
Atsakyti
Gimdziau AK pries 4 dienas. Su gimdymu viskas pas juos gerai. Patys geriausi profai ten dirba , o ir gimdyklos super. Bet va po gimdymo tai ne kas. As gimdziau penktadieni. Tai sestadieni sekmadieni manes niekas nelanke, jokia daktare. Sekmadieni akusere ikiso nosi ir paklause ar viskas gerai, ar nereikia nuskausminamuju. Ir vsio blink.gif Naujagimiu daktare ateijo abi dienas. Bet ne per baisiausiai stengesi. Matesi kad atsiputusi savaitgali. Sesute pasvere, pavale bambute ir pabego i kita palata. As paprasiau daktares kad nosyte isvalytu leliukui, nes kazko snopuoja. Ji pasake kad tuoj sesute gris ir isvalys. Spekit ar grizo biggrin.gif Zodziu tiek tos prieziuros. Bet kas liecia gimdyma tikrai gimdyciau tik cia. 4u.gif Palata gavau mokama dviviete. Todel buvo gana smagu, bet prieziura tai ten tikrai nekokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja7: 29 rugpjūčio 2011 - 19:49