Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(neribri @ 2011 08 11, 14:50)
laba diena,

planuoju ir aš gimdyti šiose klinikose. važiuosiu nesitarus.... kažkaip manau, kad vistiek padarys tai, ką privalo padaryti...žadu tik akušerei ir seselėm "atsilyginti"

norėjau jūsų paklausti, nes girdėjau, kad Antakalnio klinikose "nekerpa", o leidžia plyšti... ar tai tiesa?  g.gif

Teisingai darote kad vaziuojate nesitare,nes manau akuserei vyras po siso ko atsiliginsite ir bus saunu,kai as gimdziau ati salia palatoje po visko atejo vyras ir sumokejo akuserei,o del plisimo nezinau gindziau taip bet ekstra atvejis buvo ir padare cezario pjuvi.
Papildyta:
QUOTE(Just_mermaid @ 2011 07 26, 04:36)
Liepos 16 diena AK personalo deka i si pasauli atejo mano dukryte:)
Didziulis ACIU 1-am gimdymo skyriui ir gydytojai Vitalijai Stasiunaitienei bei akuserei Editai Petkevicienei!!!:) Sauni komanda, labai malonios profesionales. Jauciausi lyg mama salia buvo, o ne nepazistamos moterys.

Nesitariau, nieko niekam nemokejau. Tiesiog gerai nusiteikiau ir gimdyti nuvaziavau su gera nuotaika, kuria kiekviena minute palaike personalas.

Vienintelis dalykas, kuriuo likau nepatenkinta, buvo informacijos trukumas pogimdyvinio periodo metu. Is vaikuciu daktares viska reikejo traukti, pati ne zodzio nesakydavo. Akuseres 1-am skyriuje labai draugiskos, besisypsancios ir su gera nuotaika nuo ryto iki vakaro:)

Antro vaikelio vaziuociau tik i AK ir pasiprasyciau tik i 1 skyriu:)

1 skyriuje negalesite guleti,ten guldo tik kas gimdo pirma vaikeli,kas antra guldo i antra smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(EDELVEISA @ 2011 07 27, 18:14)
Sveiki,
Ir as gimdziau pries pora dienu AK, I gimdymo skyriuje, esu labai dekinga gydytojai Diana Ramašauskaitė ir akuserei Brnelei (pavardes neatsimenu blush2.gif ) ir joms siek tiek padejusiam skyriaus vedėjui  Romoaldui Juršėnui. 

Prieziura po gimdymo, vaikucio prieziura, peronalu ir salygomis AK likau labai patenkinta. Negaleciau nei vieno blogo zodzio pasakyt 4u.gif

Didelis Jiems visiems aciu 4u.gif

Niekam nieko nemokejau smile.gif

Pritariu si gydytoja Diana Ramašauskaitė sauniausia bet ji gimdymus priima tik rytais iki 15 val verysad.gif kreipiausi pas ja bet ji buvo iki 15 val mus perdave kitam gydytojui tai irgi buvo super
Atsakyti
nezinau kaip kiti gyd, bet kai as gimdziau manasis gyd susileido nuskausminamuosius, kad extra atveju galetu ikirpti, kad tik neplysciau..
manau tycia tikrai nei vienas gyd neleis gimdyviai suplysti
Atsakyti
QUOTE(gretaltu @ 2011 08 11, 20:49)
1 skyriuje negalesite guleti,ten guldo tik kas gimdo pirma vaikeli,kas antra guldo i antra smile.gif))

Nemanau schmoll.gif

guldo ten, kur vietų yra arba su kuriuo gydytoju esi susitaręs...aš pirmą vaikelį pagimdžiau 2-am skyriui, teta abu pagimdė 1-am, nes buvo susitarus su Juršėnu, o aš su niekuo nesitariau ax.gif
Kitąkart važiuodama irgi su niekuo nesitarsiu, nematau prasmės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gretaltu @ 2011 08 11, 19:49)
Papildyta:

Papildyta:

Tikrai netiesa schmoll.gif , guldo ten kur pasiprasai arba ten kur yra vietu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretaltu @ 2011 08 11, 20:49)
Teisingai darote kad vaziuojate nesitare,nes manau akuserei vyras po siso ko atsiliginsite ir bus saunu,kai as gimdziau ati salia palatoje po visko atejo vyras ir sumokejo akuserei,o del plisimo nezinau gindziau taip bet ekstra atvejis buvo ir padare cezario pjuvi.
Papildyta:

ačiū 4u.gif

QUOTE(bova @ 2011 08 12, 10:40)
nezinau kaip kiti gyd, bet kai as gimdziau manasis gyd susileido nuskausminamuosius, kad extra atveju galetu ikirpti, kad tik neplysciau..

dėkui. ir aš manau, kad padaris kaip matys geriausiai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neribri @ 2011 08 11, 15:50)
laba diena,

planuoju ir aš gimdyti šiose klinikose. važiuosiu nesitarus.... kažkaip manau, kad vistiek padarys tai, ką privalo padaryti...žadu tik akušerei ir seselėm "atsilyginti"

norėjau jūsų paklausti, nes girdėjau, kad Antakalnio klinikose "nekerpa", o leidžia plyšti... ar tai tiesa?  g.gif

Gimdziau pries pusantru metu, tai kirpo tiek kiek reikejo, todel jokio plysimo. Tik gydytojas sprendzia kaip pasielgti.
Atsakyti
Ruosiuosi gimdyti AK irgi be jokiu susitarimu. Tai turiu klausimuka - ar kam nors teko vaziuoti i AK po termino be veiklos? Ar ten normaliai priima be siuntimo? Nes mano gydytoja pasake, kad turetu priimti, jei ne, tai parasys siuntima. Bet pati nenoreciau keleta kartu vazineti.

Ir dar, kadangi vaziuosime nesusitare, bet vistiek noresime padekoti akuserei ir seselem blush2.gif Gal pasidalinsite, kokia dabar yra "padekos" suma blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auttti: 14 rugpjūčio 2011 - 10:53
QUOTE(Auttti @ 2011 08 14, 11:52)
Ruosiuosi gimdyti AK irgi be jokiu susitarimu. Tai turiu klausimuka - ar kam nors teko vaziuoti i AK po termino be veiklos? Ar ten normaliai priima be siuntimo? Nes mano gydytoja pasake, kad turetu priimti, jei ne, tai parasys siuntima. Bet pati nenoreciau keleta kartu vazineti.

Ir dar, kadangi vaziuosime nesusitare, bet vistiek noresime padekoti akuserei ir seselem  blush2.gif Gal pasidalinsite, kokia dabar yra "padekos" suma  blush2.gif  blush2.gif

siaip jei po termino ir veiklos nera, turetu gine israsyti siuntima ir tada vaziuoti i gn ir ten priims, ar susitarus ar nea...
butu ir ramiau taip ir paprasciau.. del atsidekojimo, tai kiek norit, kiek galit tiek ir duodi, vienos isgali 10lt duoti, kitos ir 100
nera taksu paskirtu.. o galit ir nuosirdziai aciu pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2011 08 12, 10:40)

Gimdžiau prieš 2 savaites, neleido plyšti, pakirpo truputėlį ax.gif Gydytojas sprendžia, nemanau, kad yra kokia bendra taisyklė visoms AK.

QUOTE(astarte12 @ 2011 08 12, 10:52)

Kitąkart važiuodama irgi su niekuo nesitarsiu, nematau prasmės  blush2.gif

drinks_cheers.gif Jeigu nėštumas nekomplikuotas, manau, tikrai neverta tartis

QUOTE(bova @ 2011 08 14, 17:20)
siaip jei po termino ir veiklos nera, turetu gine israsyti siuntima ir tada vaziuoti i gn ir ten priims, ar susitarus ar nea...
butu ir ramiau taip ir paprasciau.. del atsidekojimo, tai kiek norit, kiek galit tiek ir duodi, vienos isgali 10lt duoti, kitos ir 100
nera taksu paskirtu.. o galit ir nuosirdziai aciu pasakyti...

Šiaip ir be siuntimo turi priimti po termino, bet su juo ramiau jaustumėtės turbūt.

O dėl atsidėkojimo, tai tikrai sutinku, duokit kiek galit, o ne pagal tai, kiek kažkas sumokėjo. Mes su vyru iš principo prieš tokius dalykus, bet akušerė buvo labai faina, rūpestinga, tai jai atsidėkojom 100 lt, daktariukui nuoširdžiai abu padėkojom, ir viskas blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Man tik del to siuntimo neramu, vat ir galvoju, gal visgi nuvaziuoti pas gydytoja ir paprasyt jo, kad paciai ramiau butu...
Tiesiog galvojau, kad gal kas nors is sia tema skaitanciu vaziavo i AK taip be siuntimo ir be veiklos...

Atsakyti
QUOTE(Auttti @ 2011 08 14, 23:27)

Man tik del to siuntimo neramu, vat ir galvoju, gal visgi nuvaziuoti pas gydytoja ir paprasyt jo, kad paciai ramiau butu...

man mano gydytojas sakė, kad nėščiosios kortelė ir yra siuntimas. su ja tave turi visoje LT priimti.
Atsakyti
As esu vaziavusi i Antakalni su praejusiu terminu. Mano gydytoja pamoke, kad sakyciau jog judesiu jauciu zymiai maziau blush2.gif , beto mano lelius buvo didelis, tad ir pagulde be jokiu "biziojimusi". Bet ten su praejusiu terminu ilgai nelaiko, kita diena skatina. Visa laime man to jau nereikejo biggrin.gif .
Atsakyti