Vasara ir man teko gimdyma apturet AK.
Del draudimo gerti - man pasiteisino, nors laaabai sunku buvo istverti negerus, saremiu periodas vyko labai sklandziai, bet stumimas - su komplikacijom (naudojo vakuuma, reples), po to seke tarpvietes siuvimas su narkoze. Taigi, gerai kad ir negeriau skysciu, nors indikaciju, kad kazkas galetu pakrypti bloga linkme visiskai nebuvo iki pat stumimo.
Ispudziai tokie:
Pinigu niekam nedaviau, bet manau daktare ir visas kitas personalas dare viska ka galejo. Akusere buvo labai maloni ir gera, o daktare - nemaloni, isdejo mane is suns dienas ir apkaltino kad stumt nesugebu. Nors as stengiaus is paskutiniuju daryt viska kaip jos sako, bet vis negerai ir negerai. Labai save kaltinu iki siol, nors ir vaikiukui pasekmiu lyg ir nera. Sakau gal jei buciau pamokejus, butu maloniau su manim elgesi.
O apie naujagimiu skyriu - tai truksta zodziu, labai nemalonus personalas, ne tokios su naujagimiais turetu dirbti. Praleidau ligoninej savaite, tai teko kiekvienai pamainai moketi i kisene, kad nors kiek zmogiskiau elgtusi.
Ginekologiu prieziura visai patiko, kasdien uzeina paklausia ar yra kokiu problemu, apziuri jei paprasai. Tik nustebau, kad nera ligoninej personalo, kuris galetu istatyti man zvakute nuo skausmo. Po operacijos tarpvietes siuvimo, man paciai buvo sunku surasti ta skylute i kur kisti zvakute