Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

Liepos 16 diena AK personalo deka i si pasauli atejo mano dukryte:)
Didziulis ACIU 1-am gimdymo skyriui ir gydytojai Vitalijai Stasiunaitienei bei akuserei Editai Petkevicienei!!!:) Sauni komanda, labai malonios profesionales. Jauciausi lyg mama salia buvo, o ne nepazistamos moterys.

Nesitariau, nieko niekam nemokejau. Tiesiog gerai nusiteikiau ir gimdyti nuvaziavau su gera nuotaika, kuria kiekviena minute palaike personalas.

Vienintelis dalykas, kuriuo likau nepatenkinta, buvo informacijos trukumas pogimdyvinio periodo metu. Is vaikuciu daktares viska reikejo traukti, pati ne zodzio nesakydavo. Akuseres 1-am skyriuje labai draugiskos, besisypsancios ir su gera nuotaika nuo ryto iki vakaro:)

Antro vaikelio vaziuociau tik i AK ir pasiprasyciau tik i 1 skyriu:)
Atsakyti
Sveiki,
Ir as gimdziau pries pora dienu AK, I gimdymo skyriuje, esu labai dekinga gydytojai Diana Ramašauskaitė ir akuserei Brnelei (pavardes neatsimenu blush2.gif ) ir joms siek tiek padejusiam skyriaus vedėjui Romoaldui Juršėnui.

Prieziura po gimdymo, vaikucio prieziura, peronalu ir salygomis AK likau labai patenkinta. Negaleciau nei vieno blogo zodzio pasakyt 4u.gif

Didelis Jiems visiems aciu 4u.gif

Niekam nieko nemokejau smile.gif
Atsakyti
la, as cia paklaust noriu...kadangi nevilniete esu, tai jei man gimdyt antaklanin noreciau vaziuot, tai man reikia ten siuntimo is savo daktares?gal kas nusmano?
Atsakyti
Labas biggrin.gif abejoju,kad reikia siuntimo, tai jei pradėsi gimdyti pvz. lankydama gimines kitam mieste,tai ką,nepriims tavęs,sakys,siuntimą duok, na tikrai ne, mano ginas sakė,kur nori,ten ir gimdai,manau,turėjo omeny visas Lietuvos ligonines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2011 07 28, 18:33)
la, as cia paklaust noriu...kadangi nevilniete esu, tai jei man gimdyt antaklanin noreciau vaziuot, tai man reikia ten siuntimo is savo daktares?gal kas nusmano?

siuntimo nereikia, butina su savim turet asmens dokumenta ir nesciosios kortele dar sodros pazymejimo praso, bet jei neturi su savim nei vieno dokumento tai per 24 valandas turi pristatyti kas nors (vyras atvezt pvz.) jei neatveza nieks, tai ligonine pranesa i policija, nes buna tokiu atveju kai pagimdziusi mama palieka vaika ligoninej, ir po to jos rast negali.. cia man pasakojo AK akusere kai buvau nesciuju kursuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga M. @ 2011 07 29, 13:24)
siuntimo nereikia, butina su savim turet asmens dokumenta ir nesciosios kortele dar sodros pazymejimo praso, bet jei neturi su savim nei vieno dokumento tai per 24 valandas turi pristatyti kas nors (vyras atvezt pvz.) jei neatveza nieks, tai ligonine pranesa i policija, nes buna tokiu atveju kai pagimdziusi mama palieka vaika ligoninej, ir po to jos rast negali.. cia man pasakojo AK akusere kai buvau nesciuju kursuose smile.gif

aciu visom.taip ir galvojau, tiesiog pasitikslint norejau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2011 07 30, 08:42)
aciu visom.taip ir galvojau, tiesiog pasitikslint norejau drinks_cheers.gif

prasom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2011 07 28, 18:33)

Kaip mano daktare aiskino, jog nesciosios kortele ir yra siuntimas. Pagal istatyma si forma yra pripazinta kaip siuntimas 4u.gif Tai ja reikia tureti butinai su savimi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariana&D: 31 liepos 2011 - 19:26
Sveikos,
norėjau paklausti tokio labai svarbaus dalyko. Ar gali vyresnis vaikutis ateiti aplankyti į šią ligoninę? Kiek žinau, Tyzenhauzuose negali iki 12 metų. O Antakalnuje?
Atsakyti
QUOTE(*Pieva* @ 2011 08 03, 08:35)
Sveikos,
norėjau paklausti tokio labai svarbaus dalyko. Ar gali vyresnis vaikutis ateiti aplankyti į šią ligoninę? Kiek žinau, Tyzenhauzuose negali iki 12 metų. O Antakalnuje?

taisyklėse aiškiai parašyta, kad negalima mažamečiams vaikams lankyti, bet pasitaiko visokių tėvų, nepaisančių šitos taisyklės..
Atsakyti
QUOTE(*Pieva* @ 2011 08 03, 07:35)
Sveikos,

Jokiu būdu negalima. schmoll.gif

Atsakyti
Nezinau kaip gimdymo skyriuose, bet kai gulejau patologijos skyriuje, tai viena sesute tik neleido, o kitos nieko nesake. Vaikiukas mamos pasiilgsta 4u.gif
Atsakyti