Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

bet tai del kokiu priezasciu neleidzia vandens gerti, to nesuprantu...pati gimdziau pries du metus RK - tai ir uzdraude, bet kai iseidavo ir palikdavo su vyru mus abu, tai jis man duodavo vandens, niekam nesakem ir nenumirem, ir jegudaugiau atsirado...
Atsakyti
QUOTE(Svietulka @ 2012 07 25, 18:01)
schmoll.gif  neleidzia gerti, bet as skalavau bent burna, kazkiek padejo  smile.gif

ai, tai visgi ne gandas. aš pirmąjį vgn gimdžiau, tai net nežinau, jei man 6 val nebūtų leidę vandens, tai pati tikrai nebūčiau pagimdžius... išgėriau belenkiek ir stūmimo metu leido gert tarpuose. nesuprantu, kur jie problemą mato. visgi tada atpuola man AK unsure.gif
Atsakyti
labas merginos,
Norejau paklausti ,kaip yra su tom mokamom palatom,ar ten para kainuoja 200 lt ar visas laikotarpis kol esi ligonineje 200 lt.gal yra nesenai pasinaudojusios,nes man arteja gimdymas tai noreciau suzinot.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Asar07 @ 2012 07 27, 10:46)
labas merginos,
Norejau paklausti ,kaip yra su tom mokamom palatom,ar ten para kainuoja 200 lt ar visas laikotarpis kol esi ligonineje 200 lt.gal yra nesenai pasinaudojusios,nes man arteja gimdymas tai noreciau suzinot.
Aciu

Uz visa laika 200 lt 4u.gif Gulejau po CP 5 dienas, mokejau viso 200 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2012 07 25, 17:22)
nesuprantu, kur jie problemą mato unsure.gif

Tokias žinutes paskaičius apima jausmas, kad vandens AK neduoda vien tik norėdami gimdyves pakankinti. Visur kitur galima, o jau AK egzistavimo tikslas - kad gimdančioms moterims būtų kuo blogiau lotuliukas.gif

Viskas yra priežastis, nereikia fantazuoti. Gerti/valdyti negalima, nes jeigu prireiktų ekstra atveju narkozės, skrandis turi būti tuščias... Kiekviena rimta įstaiga nori apsidrausti, todėl ir neleidžia gerti. Sakyčiau, VGN šiuo atžvilgiu netgi minusą galima rašyti, jeigu leidžia. Čia iš serijos "leidžia eiti pasivaikščioti į statybų aikštelę be šalmo". Argi tai privalumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 27 liepos 2012 - 12:12
QUOTE(*Aniri* @ 2012 07 27, 11:17)
Uz visa laika 200 lt  4u.gif  Gulejau po CP 5 dienas, mokejau viso 200 lt  4u.gif

dar klausimelis,o reikia is aksto rezervuoti vieta ar kai tiki gimdyma,jei bus tai bus?
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2012 07 27, 13:11)
Viskas yra priežastis, nereikia fantazuoti. Gerti/valdyti negalima, nes jeigu prireiktų ekstra atveju narkozės, skrandis turi būti tuščias...

Priežastis gali būti ir tiesiog inertiškumas... Kiek teko girdėti, pasaulyje tokių keistų draudimų gimdymuose vis mažiau. Net jei prireiktų CP, dauguma jų daromi be narkozės, su epidūrine/spinaline nejautra. Įdomu, kokiam procentui gimdyvių prireikia narkozės, kokia komplikacijų dėl išgerto vandens tikimybė ir ar tai pateisina tokį draudimą visais atvejais.
Geriausias įrodymas man buvo mano ginekologė, kuri savo gimdymo metu pati gėrė vandenį ir gimdymą priimantys kolegos jai to nedraudė (AK). Tarnybinė padėtis pašalina komplikacijų tikimybę? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kismet: 27 liepos 2012 - 13:36
QUOTE(Asar07 @ 2012 07 27, 14:31)
dar klausimelis,o reikia is aksto rezervuoti vieta ar kai tiki gimdyma,jei bus tai bus?

taip, tik gimdymo metu/iškart po gimdymo prašykit, jei bus, tai bus..arba dar yra galimybė kitą dieną gaut..

Dėl to gėrimo ir man įdomu, kodėl taip kategoriškai draudžiama..O kaip tada, jei atvažiuoja gimdyvė prisivalgiusi/prisigėrusi sočiai ir staigiai prireikia CP, tai valo skrandį? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 27 liepos 2012 - 13:37
QUOTE(Cansado @ 2012 07 27, 14:35)
taip, tik gimdymo metu/iškart po gimdymo prašykit, jei bus, tai bus..arba dar yra galimybė kitą dieną gaut..

Dėl to gėrimo ir man įdomu, kodėl taip kategoriškai draudžiama..O kaip tada, jei atvažiuoja gimdyvė prisivalgiusi/prisigėrusi sočiai ir staigiai prireikia CP, tai valo skrandį?  g.gif

as, nors ir zinodama, kad pas juos negalima gerti, visgi paklausiau, tai pasake, kad negali man leisti, nes pirmas buvo cp, tai kiek supratau, i kitas gal kiek atlaidziau ziuri..pora gurksniu mazu vistik slapta padariau blush2.gif man ir vaiksciot neleido, gulejau visa nakti ant kairio sono, irgi vienas is motyvu buvo turetas cp, kita vertus, matyt ir daugiau priezasciu tam buvo..gal vaikelis turejo tinkamai isistatyt ar dar kazkas pan.. g.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau pasidometi dar tokiu dalyku, jei tarkime gauni siuntima is savo ginekologes planiniam CP, tai nuvykus is karto ten guldytu ar sutartumem kuria kita diena?nes kiek suprantu ten gydytoju konsiulimas turi nuspresti ar tikrai tas cp toks reikalingas...gal kuri vykote su siuntimu, papasakokite kaip viskas ten vyko...
Atsakyti
QUOTE(***LuLu*** @ 2012 08 01, 20:44)
Sveiki, norejau pasidometi dar tokiu dalyku, jei tarkime gauni siuntima is savo ginekologes planiniam CP, tai nuvykus is karto ten guldytu ar sutartumem kuria kita diena?nes kiek suprantu ten gydytoju konsiulimas turi nuspresti ar tikrai tas cp toks reikalingas...gal kuri vykote su siuntimu, papasakokite kaip viskas ten vyko...

As vykau, mane priziurejes gydytojas tiesiog isdave lapa del gimdymo konsultacjai, kadangi buvo sedmenine pirmeiga, buvo kazkur apie 36 sav., Nuvykus del tos isvados paklause sirdutes toniuku, padare epikrize (nezinau ar taip tiksliai vadinasi, tiesiog susirase visa tavo ligos istorija - pries tai buve gimdymai, persirgtos ligos ir pan.) ir paskyre data kada atvaziuoti jau planiniam CP. Nebuvo jokio gydytoju konsiliumo ir pan. Paskirta diena nuvaziavau, vel paklause sirdutes, paziurejo kakleli ir echoskopu, ar tebesedi ir sekancia diena buvau operuota. Tiesa dar siule apsukti maziuka, bet as nesutikau.
Atsakyti
Neleidzia, nes gimdymo metu yra tikimybe, kad reikes daryti pilna narkoze...
Pries operacijas tai visada sako nevalgyti ir negerti ..
Man gimdymo skatinimas buvo suplanuotas 7val ryte, tai paprase nuo vakaro jau nieko nevalgyti ir negerti...per gimdyma leido pora gurksniuku padaryti biggrin.gif man pakako tiesiog praskalauti burna pora kartu. Visiskai netruko tos vandens, ne apie tai galvojau.

Atsakyti