Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Svietulka @ 2012 07 18, 16:25)
Na,mes ka tik is AK  smile.gif

gimdykloj savo reikejo turet naktinius, chalata ir tapkes, visa kita buvo duota tiek man,tiek mazyliui wink.gif

sveikinimai 4u.gif

kokio tipo naktinius turėjote? nes, kaip supratau, ką tik gimusį vaikelį uždeda mamai ant pilvo/krūtinės, tai ji turi būti nuoga.. vat ir galvoju, kokių čia tokių naktinukų žiūrėtis, kad ir gimdyt būtų patogu ir kad mažukas galėtų glaustytis..
kitos mamos, pasidalinkite ir jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 09:38)
sveikinimai 4u.gif

kokio tipo naktinius turėjote? nes, kaip supratau, ką tik gimusį vaikelį uždeda mamai ant pilvo/krūtinės, tai ji turi būti nuoga.. vat ir galvoju, kokių čia tokių naktinukų žiūrėtis, kad ir gimdyt būtų patogu ir kad mažukas galėtų glaustytis..

as tai tokius kaip chalatuka nusipirkau, prieki uzsagstomus, galvoju turetu but pats tas gimdymui g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 09:38)
sveikinimai 4u.gif

aciu blush2.gif
as pasiemusi buvau lengva medvilnine suknele trumpa, su nemaza iskirpte, kazkaip puikiai su ja jauciausi, is pradziu minutei kokiai uzdejo ant pilvo tik gimusi, kol virkstele nustojo pulsuoti, tada pasvere ir pan, ir uz uz poros minuciu jau buvom su maziuku pora valandu, tai maitinti irgi buvo patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svietulka @ 2012 07 18, 16:25)
Na,mes ka tik is AK  smile.gif
atvaziavom penktadieni nakti ir gimdziau iki ryto, gydytoja ir akusere nuolat tikrindavo eiga, elgesi tikrai profesionaliai ir mandagiai, buvo visa savaitgali, prieziura buvo puiki, nebuvo susiraukusiu veidu ar nemandagiu atsakymu. Aisku, klausti reikia paciai, kas rupi del vaikucio. Maitina tikrai visai skaniai  biggrin.gif
Didziausias privalumas, kad wc ir dusas salia, nes mano atveju vaikas buvo neramus ir palikti ilgam nelabai gavosi.. gimdykloj savo reikejo turet naktinius, chalata ir tapkes, visa kita buvo duota tiek man,tiek mazyliui wink.gif
zodziu, likom patenkinti viskuo,nors vykom nesitare smile.gif

na kaip ir sutinku su viskuo, isskyrus del visai skanaus maisto. Nesu isranki, bet si karta buvo nelabai skanu(pries 5m. buvo geresne padetis siuo klausimu), be to, maisto buvo maza, Jei nebuciau turejusi dziuvesiu bananu ir pan. tai buciau kentusi alki doh.gif

del liemeneliu - reikia prasyti. Tikrai patogios, nebrangios thumbup.gif

naktiniai patogesni virsuje prasisegantys(maitinimui), platesni. O kai kudikeli deda ant pilvo ar krutines naktinukus pakelt i virsu liepia.
Atsakyti
o jeigu dvynukai, tai irgi ant krūtinės uždeda?
Atsakyti
Sveikos būsimos ir esamos mamytės 4u.gif
Man pačiai terminas rugsėjo 5d.,tad pradedu susipažinti su visais gimdymo namais ax.gif ir kolkas galvoju ,jei kas vyksiu į AK. biggrin.gif
O jei nemokamoj toj palatoj leidžia vyrui būti?
Ir kaip dėl mažylio, kiek laiko visada jis būtų su manim po gimdymo palatoj ? Ar tik atneša pamaitinti ir vėl išsiveda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zosyte17 @ 2012 07 24, 13:13)
o jeigu dvynukai, tai irgi ant krūtinės uždeda?

o kodėl turėtų neuždėt?

QUOTE(Brunete-blondine @ 2012 07 25, 09:51)
O jei nemokamoj toj palatoj leidžia vyrui būti?

Ir kaip dėl mažylio, kiek laiko visada jis būtų su manim po gimdymo palatoj ? Ar tik atneša pamaitinti ir vėl išsiveda? g.gif

ne, jeigu negausit mokamos palatos, vyrui pasilikti per naktį negalima..

mažylis visąlaik būna su mama
Atsakyti
Man toks klausimas iškilo - ar leido gimdymo metu (gimdykloje) gerti vandenį?
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2012 07 25, 16:47)

schmoll.gif neleidzia gerti, bet as skalavau bent burna, kazkiek padejo smile.gif
Atsakyti
Oho, kaip žiauru,kad neleidžia (ar tikrai vis dar neleidžia?). VGN nieko nesakė, mažais gurkšneliais išgėriau apie pusantro litro per 4 val., nes žiauriai norėjosi gerti.
Atsakyti

neleidžia schmoll.gif nors jų vedamuose kursuose atsakė į tą klausimą, kad leidžia, bet iš trijų mano gimdymų ten dukart gert neleido (2007 ir 2010), tik lūpas suvilgydavo, o trečiąkart nebespėjau nė ištrokšt, o buvau pasiruošusi "kibti į atlapus" ir aiškintis.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 25 liepos 2012 - 18:04

Ir man neleido. unsure.gif Tik vyras drėgnu rankšluosčiu galėjo per kaktą ir kaklą perbraukti.
Atsakyti