Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Myciute @ 2012 07 09, 15:15)
kada pirkote? nes as uz korseta mokejau berods beveik 90 Lt. Buvau uzsidejusi gal 3 kartus, nes labai greit grizau i senas formas ir dar sukudau...

apie 90-100 lt kainuoja korsetas, tikrai taip. Del liemeneliu nezinau. Reikia tik pasakyti, kad norite isigyti korseta ir akuseres jums ten vietoj pasakys, kur ir pas ka kreiptis mirksiukas.gif
truputi brangiau nei parduotuvej, bet tikrai pritaiko viska, pamatuoja ir viska parodo, tikrai geras servisas, mano palatos kaimyne pirko smile.gif
Atsakyti
Labas mamytes,

as kitokiu klausimu:). Gal Jus kuri nors AK gimdymo metu naudojot epidurine nejautra?

Ar reikia is anksto nusipirkti ir atsivezti?

Jei taip, gal zinot koki rinkini pirkti ar jis buna vienas?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre- @ 2012 07 10, 20:50)
Labas mamytes,

as kitokiu klausimu:). Gal Jus kuri nors AK gimdymo metu naudojot epidurine nejautra?

Jei taip, gal zinot koki rinkini pirkti ar jis buna vienas?
Aciu 4u.gif

2007m gimdžiau su epidūru - padarė, nieko nereikėjo turėt, nei paskui nupirkt
2010m jau norėjau epidūro, buvo atėjęs anesteziologas, deja, nebespėjo padaryt, jau per vėlu buvo, vėlgi, nieks net nekalbėjo apie tą epidūro rinkinį..

Aš manau, kad iš anksto tikrai nepirkit, jei prireiks, padarys, paskui atpirksit. Manau ir mano gydytojas, priiminėjęs ten gimdymus, yra sakęs, kad labai retai būna, kad jie nebeturi tų epidūro rinkinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 11 liepos 2012 - 12:03
QUOTE(Indre- @ 2012 07 10, 20:50)
Gal Jus kuri nors AK gimdymo metu naudojot epidurine nejautra?

is anksto pirkti tikrai nereikia, jei noresit -jie turi taip vadinamus budincius epiduros rinkinukus - paskolins, o veliau atpirkt reiks.
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2012 07 11, 09:49)
is anksto pirkti tikrai nereikia, jei noresit -jie turi taip vadinamus budincius epiduros rinkinukus - paskolins, o veliau atpirkt reiks.

idomu, kodel tu budinciou nemokamai neduoda, jei patys per paskaiteles sako, kad si paslauga priklauso nemokamai smile.gif na, bet tiek to biggrin.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz pastebejimus.

Tiesiog vakar buvau pas savo gine, kuri priima gimdymus Antakalny, uzklausiau del rinkonio, tai sake, kad reiketu atsivezti, bet is tono supratau, kad nebuvo garantuota.

Taip pat labai domina, ar buna po epiduros salutinis poveikis - kaip daug kur raso, LABAI stiprus galvos skausmas? blink.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre- @ 2012 07 11, 12:02)

Taip pat labai domina, ar buna po epiduros salutinis poveikis - kaip daug kur raso, LABAI stiprus galvos skausmas? blink.gif
Dekui 4u.gif

Manau labai priklauso nuo organizmo - vienoms labai skauda galva, kitoms nugara, o trecioms visai nieko nebuna. Man pvz taip ir buvo - nieko neskaudejo ir nemanau, kad tai priklauso nuo adatu storio ar kokio kito veiksnio. Visu organizmai skirtingi, kad ir paemus paprastas operacijas - vieniems po narkozes buna bloga ir atsikelt negali, kiti, ziurek, iskart lakstyti sugeba. Paprasciausiai reikia saves nenualinti, nepersistengti ir duoti sau pailseti, ypatingai, jei yra tam sudaromos salygos - as pagimdziau 11 val. vakaro, dukryte paeme (ir nemaciau tame nieko blogo), o kai is ryto atnese buvau zvali, pailsejusi ir laiminga. Del to, kad leidau sau issimiegoti, tikrai nepasidariau blogesne mama, o atvirksciai - vaikas gavo pailsejusia motina, kuri nealpejo nuo nuovargio ar skausmo, o visa savo demesi galejo suteikti mazajam zmogeliukui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre- @ 2012 07 10, 17:50)
as kitokiu klausimu:). Gal Jus kuri nors AK gimdymo metu naudojot epidurine nejautra? Ar reikia is anksto nusipirkti ir atsivezti?

Kokia prasmė iš anksto pirkti, jei nežinai, ar iš viso gausi epidūrą? Jei atvažiuoji su 6 cm atsidarymu, niekas epidūro jau nebeduos... arba gal bus kokia ekstra situacija, kai to rinkinio neprireiks...

Aš paskutinę gimdžiau su epidūru, nieko iš anksto nepirkau ir už nieką vėliau nekompensavau (net neužsiminė niekas, kad reikėtų susimokėti) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 07 09, 15:15)
kada pirkote? nes as uz korseta mokejau berods beveik 90 Lt. Buvau uzsidejusi gal 3 kartus, nes labai greit grizau i senas formas ir dar sukudau...

As pikau kelnaites.
Korseto kainos nezinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svietulka @ 2012 07 11, 09:54)
idomu, kodel tu budinciou nemokamai neduoda, jei patys per paskaiteles sako, kad si paslauga priklauso nemokamai smile.gif na, bet tiek to biggrin.gif

kad dabar kazkaip skaitosi, kad epiduras nera butinoji pagalba, todel ir yra mokamas. Pries 5 metus dare epidura ir tada tikrai nereikejo moketi ar atpirkti.
Atsakyti
QUOTE(Ramune13 @ 2012 07 12, 11:39)
Manau labai priklauso nuo organizmo - vienoms labai skauda galva, kitoms nugara, o trecioms visai nieko nebuna. Man pvz taip ir buvo - nieko neskaudejo ir nemanau, kad tai priklauso nuo adatu storio ar kokio kito veiksnio. Visu organizmai skirtingi, kad ir paemus paprastas operacijas - vieniems po narkozes buna bloga ir atsikelt negali, kiti, ziurek, iskart lakstyti sugeba. Paprasciausiai reikia saves nenualinti, nepersistengti ir duoti sau pailseti, ypatingai, jei yra tam sudaromos salygos - as pagimdziau 11 val. vakaro, dukryte paeme (ir nemaciau tame nieko blogo), o kai is ryto atnese buvau zvali, pailsejusi ir laiminga. Del to, kad leidau sau issimiegoti, tikrai nepasidariau blogesne mama, o atvirksciai - vaikas gavo pailsejusia motina, kuri nealpejo nuo nuovargio ar skausmo, o visa savo demesi galejo suteikti mazajam zmogeliukui  smile.gif

Labai tikiuosi, kad galesiu issimiegoti, nes save pazistu labai gerai ir zinau, kad kai buna stresine ar siaip jaudinanti akimirka ( nesarbu ar praejo ar dar tik bus) tai beveik nemiegu....

Aciu uz patarimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2012 07 12, 12:06)
Kokia prasmė iš anksto pirkti, jei nežinai, ar iš viso gausi epidūrą? Jei atvažiuoji su 6 cm atsidarymu, niekas epidūro jau nebeduos... arba gal bus kokia ekstra situacija, kai to rinkinio neprireiks...

Aš paskutinę gimdžiau su epidūru, nieko iš anksto nepirkau ir už nieką vėliau nekompensavau (net neužsiminė niekas, kad reikėtų susimokėti) biggrin.gif

As irgi nematau prasmes, bet zinau toki atveji, kai gimdyve prase epiduros, o ligoninej atreze, kad jie neturi. O ta moteris neturejo kas nueina i vaistine. Taip ir liko.. verysad.gif

Tad gal geriau apsidraust... g.gif
Atsakyti
Na,mes ka tik is AK smile.gif
atvaziavom penktadieni nakti ir gimdziau iki ryto, gydytoja ir akusere nuolat tikrindavo eiga, elgesi tikrai profesionaliai ir mandagiai, buvo visa savaitgali, prieziura buvo puiki, nebuvo susiraukusiu veidu ar nemandagiu atsakymu. Aisku, klausti reikia paciai, kas rupi del vaikucio. Maitina tikrai visai skaniai biggrin.gif
Didziausias privalumas, kad wc ir dusas salia, nes mano atveju vaikas buvo neramus ir palikti ilgam nelabai gavosi.. gimdykloj savo reikejo turet naktinius, chalata ir tapkes, visa kita buvo duota tiek man,tiek mazyliui wink.gif
zodziu, likom patenkinti viskuo,nors vykom nesitare smile.gif
Atsakyti