QUOTE(Revla @ 2012 07 05, 19:21)
Tai pirmas valandas niekas ir neatima vaikucio. As 1,5val gulejau su juo gimdykloj..o poto po poros valandu atnese jau i palata ir paliko.
Oj baikit, prie ko cia kada gime ir dabartines baimes?
Anksciau vaika isnesdavo ir atnesdavo tik pamaitinti....ir ka? Visi su baimem.? Vaikas tik nuo 6men. pradeda suprasti, kad mama iseina ir palieka ji viena kambary.
nu jo, atnes, kurgi desis... Ir nemirs nei vaikas, nei mama... Jei jau taip i tai paziureti.
Bet kas man paaiskins - ko jie taip verziasi tam AK tuos vaikus isnesti??? As pagimdziau 3:54, iki 5:00 buvau su vaiku, zindziau, "kalbejomes", pazindinomes, abu jautemes kuo puikiausiai o paskui akusere ateina ir man sako - duokit vaikeli, jus vesim i palata, o vaikiuka atnesim veliau - pailsesit. Pailsesiu nuo ko? Nuo savo vaiko? Ir taip zyze - nu gerai, sakau, bet jei po pusvalandzio nuo dabar vaiko palatoj nepamatysiu, ateisiu su triuksmu pasiimti.
Atnese man ji po pusvalandzio - aprengta kazkokiomis per mazomis drapanomis (gime vaikas 57 cm., tai kelnytes aiskiai per mazos apmautos, vaikas sulenktom kojytem
), kojos pirstelis kelnese i skyle ilindes, pusiau mieganti. Prigrasinau akuserei, kad kol manes salia nera, jo neskiepyti, nemaudyti, nieko niekur nelasinti ir pan..., bet nezinau, ar mano prasymas buvo ivykdytas.
Ir nuo ko pailsejau as per ta pusvalandi? Tik neramu buvo. Juk ir aprengti pati galejau (ka tuoj pat, beje, ir padariau - jau tie skarmalai
), ir vaiksciojau, ir gerai visi jautesi - kas man paaiskins?
Nedramatizuoju as to isnesimo, tik nesuprantu to prasmes - kam nuo to geriau? Prie sveikos mamos galvos... Tad ir sakau - nepasiduokit, bukit stiprios ir islaikykit savo pozicija, jei manot, kad taip geriau jums ir jusu vaikeliui
As gailiuosi, kad pasidaviau ikalbinejimams, jauciuosi kazkuria prasme nepadariusi visko, kad mano vaikui butu gerai..